ladvach Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Ledovec forevr 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Noční s SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Kombo na tento víkend na chalupě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Black 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Guma od Mistra Frýdla, uplna pecka za par korun! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června (upraveno) Můžeš odkaz? Vejdou se do toho tlustý stěžejky? Je to opravdu guma a ne silikon? Upraveno 29. června uživatelem Jiří Sedlák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Samá otázka, stačí trochu hledat, Frýdl má kupodivu webové stránky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Jo, ale už jsem tam koupil i gumák, psáno gumák a byl to silikon. Toho se chci vyvarovat. Silikon si tvrdohlavě drží tvar, což nemám rád. Jasně že jsem ho našel, ale o stežejce tam nepíšou i když fotka naznačuje, že by se tam vejít mohly. Frýdl u některých řemenů není u popisu dost konkrétní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Abych byl konkrétní i já: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/divers-n-d-limits-cerny-gumovy-remen-xl-22-mm-economy https://hodinar-frydl.sluzby.cz/tropic-dive-cerna-s-20-18-mm Oba vypadají velice kvalitně zpracované, leč oba jsou silikony. Nebo snad existuje guma, kterou vaříš čtvrt hodiny stočenou a potom pink a je zase rovná jako pravítko? To je důvod proč se předem radši ptám, když vidím, že někdo konkrétní kus má, i když to vypadá, že to jde vygooglit. Ale já už 2x zrovna u Frýdla vyhooglil něco co pak neodpovídalo realitě. Na druhou stranu jestli je to tohle: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/tipo-seiko-cerna-morellato-s-22-20-mm, tak u výrobce Morellato je vždy uvedeno materiál: guma nebo materiál: silikon, takže by ten údaj mohl sedět. Ale o velikosti díry pro stěžejky nic. Jestli je to guma a vejde se tam velká stěžejka a jestli je aspoň trochu kvalitní, tak je to super alternativa k GL831 od Unclestraps, akorát bez loga, za to za pár korun a dostupná na českém e-shopu bez všech strastí dovozu což je velký plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června (upraveno) Jirko, je to ona, pokud si dáš do fitru materiál (guma, kaučuk), tak se objeví pouze tyto materiály, ale to ti je určitě jasný. Já ji vezmu na SKX určitě taky. Edit: myslím, že určitě bude na silnější stěžejky, jenom otázka jestli na fatseiko diver, ale ty stejně nemůžeš pokaždé použít. Upraveno 30. června uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Daini Seikosha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Teď levá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Teda s těma posledníma třema kusama mě pěkně serete. No jestli je to guma, tak koupím rovnou 2 nebo 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 2 hodinami, qandolak 2018 napsal: Tyhle jsou brutus jen tam furt vidím toho pinďoura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Ale ten teda vylez z toho ledového bazénku v sauně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Kde vidíš pinďoura?To by mě nenapadlo. Asi každý myslíme na něco jiného 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června (upraveno) Tyhle Lord Quartz jsou super. Nádherné pouzdro, super cifr a parádní tah. Tvar pouzdra mi trochu připomíná novodobé GS quartzové antimagnety. Upraveno 30. června uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července V 29. 6. 2024 v 21:58, Jiří Sedlák napsal: Můžeš odkaz? Vejdou se do toho tlustý stěžejky? Je to opravdu guma a ne silikon? Je to tahle viz obrázek. Nevím, jestli je to silikon nebo guma, ale je mega krásně ohebná a nakonec je v klidu i mě s 15cm zápěstim. Navíc je to tak trochu kopka seiko diver gumy z 80s, takže to i k skx pěkně sedí. Předchůdci skx v quartzu v katalogu v 1979 už měli tuto verzi gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se