Jiří Sedlák Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Jojo, to jsem od odvodil, že je to tahle, gumu poznáš, že na rozdíl od silikonu chytá tvar podle ruky, silikon se vždycky zase narovná jako pravítko. Velká Seiko stěžejka se vejde? Ten design je už z konce 70tek, měly ji divery, co nosil Brian May, přesně je to GL831, a dnes ji dělá Uncle za asi 30 dolarů, právě proto sonduju jestli je to guma nebo silikon. Právě protože by to byla cenově dostupná alternativa a v Čechách k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Já do toho Seiko diver stěžejku nedostal bohužel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července MMka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Horalské zelené 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 2. července Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jojo, to jsem od odvodil, že je to tahle, gumu poznáš, že na rozdíl od silikonu chytá tvar podle ruky, silikon se vždycky zase narovná jako pravítko. Velká Seiko stěžejka se vejde? Tak pak je to určite silikon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července A je to, široká stěžejka se nevejde a ještě je to jak pravítko, budu fakt muset koupit GL831. Jiná cesta nebude. Já věděl, že když se správně zeptám na osobní zkušenost, zjistím víc jak Google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července před 18 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Tady si pěkně zachytil proč je mám rád. Obrovská plocha zelených indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července V 8. 12. 2014 v 17:06, Daemonultimate napsal: Tak se připojím, nemohl jsem si pomoct a jsou zas doma, kolikrát ještě? Počítám s tím, že nikdo nepozná, co je to za model http://tracker.cztorrent.net/images/smilies/relax.gif Na tom meshi vypadají bombově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července před 2 minutami, worel napsal: Na tom meshi vypadají bombově Díky, jo, seklo jim to. Ale to už je deset let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července před 23 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Ty indexy jsou prostě krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července A co teprv ty zubatý dvojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Samuraj downgray 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července před 9 hodinami, Vladar91 napsal: Tady si pěkně zachytil proč je mám rád. Obrovská plocha zelených indexů. před 4 hodinami, worel napsal: Ty indexy jsou prostě krásný Jj, mate pravdu. Oni ty hodinky jsou cely krasny. Ale poradne je vyfotit je v mem pripade nadlidsky ukol. Tohle je jedna fotka ze sta, ktera se jakztakz povedla. Pritom nazivo jsou fakt paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července V 3. 7. 2024 v 9:36, Jiří Sedlák napsal: A je to, široká stěžejka se nevejde a ještě je to jak pravítko, budu fakt muset koupit GL831. Jiná cesta nebude. Já věděl, že když se správně zeptám na osobní zkušenost, zjistím víc jak Google. Rád jsem pomohl! Od toho fórum je! Za mě je ten silikon stejně boži a to jsem na skx už měl snad všecko vyjma kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července před 10 hodinami, kolky87 napsal: Samuraj downgray Hezká fotka, krásná barevná kombinace limitky (to ještě limitky Seika dávaly smysl - i počtem kusů)! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Mezi půlky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddddawe Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se