Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Jojo, to jsem od odvodil, že je to tahle, gumu poznáš, že na rozdíl od silikonu chytá tvar podle ruky, silikon se vždycky zase narovná jako pravítko. Velká Seiko stěžejka se vejde?

Ten design je už z konce 70tek, měly ji divery, co nosil Brian May, přesně je to GL831, a dnes ji dělá Uncle za asi 30 dolarů, právě proto sonduju jestli je to guma nebo silikon. Právě protože by to byla cenově dostupná alternativa a v Čechách k tomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Jojo, to jsem od odvodil, že je to tahle, gumu poznáš, že na rozdíl od silikonu chytá tvar podle ruky, silikon se vždycky zase narovná jako pravítko. Velká Seiko stěžejka se vejde?

Tak pak je to určite silikon!

Odkaz ke komentáři

V 8. 12. 2014 v 17:06, Daemonultimate napsal:

Tak se připojím, nemohl jsem si pomoct a jsou zas doma, kolikrát ještě? Počítám s tím, že nikdo nepozná, co je to za model  http://tracker.cztorrent.net/images/smilies/relax.gif

post-17935-0-49481000-1418054535_thumb.jpg

Na tom meshi vypadají bombově🤌👌👍

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Vladar91 napsal:

Tady si pěkně zachytil proč je mám rád. Obrovská plocha zelených indexů.

před 4 hodinami, worel napsal:

Ty indexy jsou prostě krásný👍👏

Jj, mate pravdu. Oni ty hodinky jsou cely krasny. Ale poradne je vyfotit je v mem pripade nadlidsky ukol. Tohle je jedna fotka ze sta, ktera se jakztakz povedla. Pritom nazivo jsou fakt paradni. 

Odkaz ke komentáři

V 3. 7. 2024 v 9:36, Jiří Sedlák napsal:

A je to, široká stěžejka se nevejde a ještě je to jak pravítko, budu fakt muset koupit GL831. Jiná cesta nebude. Já věděl, že když se správně zeptám na osobní zkušenost, zjistím víc jak Google.

Rád jsem pomohl! Od toho fórum je!

Za mě je ten silikon stejně boži a to jsem na skx už měl snad všecko vyjma kůže ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...