Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Nebo řemen na míru, Místní borci umí moc hezký kusy i místo integrovaného tahu. Nicméně tento styl hodinek vypadá nejlíp na origo tahu. Nosí se a vypadají tak trochu jako náramek. To asi nebude moc pohyblivý do stran. Ale to mají samuraje i želvy taky a zvykl jsem si. Nechal bych to tak. Je to spolu jeden celek víc než u jiných hodinek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@špelda66 @Jiří Sedlák

Byl to spíš jen takový nápad. Zůstanou na origo tahu je i hezky signovaný Seiko. Právě že ten nápad vzešel z toho, že jedna osička v tahu je taková volnější a občas se během dne dostane tak <1 mm ze své pozice (kousek se vysune) a tak ji tam budu muset nějak permanentně uchytit. Je to hned ta první tak na případnou úpravu délky by to vliv mít nemělo

Upraveno uživatelem childe
Odkaz ke komentáři

Skvěle čitelné jsou. Mám ty samé, dnes už trochu nedávají smysl pri existenci king samurajů, hlavně ta nechráněná hrana lunety stejně jako u Sumo. No, ale s trochou opatrnosti dá se. Zatím pár lehkých otěrů, které jsou vidět jen při zkoumání. Vždycky je vytáhnu, když tady vidím fotku stejných. Tohle vlákno je často inspirace, co dát zrovna na ruku.

IMG_20240713_061850.jpg

Odkaz ke komentáři

vypouklé safírové sklíčko mám rád... oblíbil jsem si je u hamiltonů. není vždy dobře čitelné, ale má prostě svoje kouzlo... měl jsem i období, kdy jsem ty vlastnosti nesnášel. toto období je nyní za mnou :)))

20240716_135734.jpg

20240716_135738.jpg

Odkaz ke komentáři

Jaffa kree! Tel kol, Jaffa!

Hvězdná brána je doma a velmi milé překvapení hlavně tvarem pouzdra a jak dobře sedí. Měl jsem trochu strach jak moc mi bude vadit ten červenej proužek na korunce, ale nakonec si toho nevšímám...

20240716_153620.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

kaktusář: ty jsou nej👍 - pouzdro želv je geniálně tvarované, PADI edice je moc hezká (navíc nemáš zmrvené novější provedení s cuckem lumi vedle datového okna) - mám je taky.

Odkaz ke komentáři

někde jsem čet, že podle současné potápěčské iso musí bejt všude lumi, takže to vede k mrvení hodinek - umistování datumovky na pozici 4,5 apod... čili za to asi seiko nemůže... údajně...

nicméně ty moje hodinky (od kupy) mají neoriginální vypouklé safírové sklo, což mě dost baví, ale není to tedy úplně orig. stav.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...