špelda66 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Nemá ideální řešení, "náhrada" není dobrý nápad, smiř se s tím a nevymýšlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Nebo řemen na míru, Místní borci umí moc hezký kusy i místo integrovaného tahu. Nicméně tento styl hodinek vypadá nejlíp na origo tahu. Nosí se a vypadají tak trochu jako náramek. To asi nebude moc pohyblivý do stran. Ale to mají samuraje i želvy taky a zvykl jsem si. Nechal bych to tak. Je to spolu jeden celek víc než u jiných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července (upraveno) @špelda66 @Jiří Sedlák Byl to spíš jen takový nápad. Zůstanou na origo tahu je i hezky signovaný Seiko. Právě že ten nápad vzešel z toho, že jedna osička v tahu je taková volnější a občas se během dne dostane tak <1 mm ze své pozice (kousek se vysune) a tak ji tam budu muset nějak permanentně uchytit. Je to hned ta první tak na případnou úpravu délky by to vliv mít nemělo Upraveno 12. července uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Skusam Samurai, zatial fajn take mile nenapadne;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. července Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července Skvěle čitelné jsou. Mám ty samé, dnes už trochu nedávají smysl pri existenci king samurajů, hlavně ta nechráněná hrana lunety stejně jako u Sumo. No, ale s trochou opatrnosti dá se. Zatím pár lehkých otěrů, které jsou vidět jen při zkoumání. Vždycky je vytáhnu, když tady vidím fotku stejných. Tohle vlákno je často inspirace, co dát zrovna na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Trochu té modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Vintazni 6309 u vody... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelHruška Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Prostě Samurai.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července U rakety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července vypouklé safírové sklíčko mám rád... oblíbil jsem si je u hamiltonů. není vždy dobře čitelné, ale má prostě svoje kouzlo... měl jsem i období, kdy jsem ty vlastnosti nesnášel. toto období je nyní za mnou :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Jaffa kree! Tel kol, Jaffa! Hvězdná brána je doma a velmi milé překvapení hlavně tvarem pouzdra a jak dobře sedí. Měl jsem trochu strach jak moc mi bude vadit ten červenej proužek na korunce, ale nakonec si toho nevšímám... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Od kúpy miestneho člena, stále natočené. A stále neprestali baviť 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července (upraveno) zkouška tahů Upraveno 17. července uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července kaktusář: ty jsou nej - pouzdro želv je geniálně tvarované, PADI edice je moc hezká (navíc nemáš zmrvené novější provedení s cuckem lumi vedle datového okna) - mám je taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července někde jsem čet, že podle současné potápěčské iso musí bejt všude lumi, takže to vede k mrvení hodinek - umistování datumovky na pozici 4,5 apod... čili za to asi seiko nemůže... údajně... nicméně ty moje hodinky (od kupy) mají neoriginální vypouklé safírové sklo, což mě dost baví, ale není to tedy úplně orig. stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se