chief Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Odesláno 27. července 2024 Včera po náročné dovolenkové šichtě RESET
Jiří Sedlák Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Odesláno 28. července 2024 Které vystřídají na ruce Pogue? To je dilema, všechny jsou super. 2
Jiří Sedlák Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Odesláno 28. července 2024 A ty ostatní budu nosit kdy? Do práce to vyhrály želvy, protože jim nejde tak snadno ublížit.
Postal80 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 Jsem se teď díval, že už se přestaly prodavat ještě, ze je mam. Tunaky za me nejvic
Vladar91 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 Po několika letech očumování fotek se mi je povedlo konečně vidět naživo. A rovnou i koupit. Pro mě top v kategorii low end seiko. Absolutní pecka.
lucid Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 před 1 hodinou, Vladar91 napsal: Po několika letech očumování fotek se mi je povedlo konečně vidět naživo. A rovnou i koupit. Pro mě top v kategorii low end seiko. Absolutní pecka. Tyhle pily po dlouhé době shánění pořídil před pár týdny Fero, neříkej, že se jich tak rychle zbavil
Vladar91 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 před 9 hodinami, lucid napsal: Tyhle pily po dlouhé době shánění pořídil před pár týdny Fero, neříkej, že se jich tak rychle zbavil Nebudu to komentovat
Jiří Sedlák Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Poslední 3 dny furt, jsem se zase do nich zamiloval, orazítkoval s nima pár věcí, aniž by to bylo na nich znát. A nějak je nemůžu sundat z ruky. O monstra se prostě pořád moc bojím, ty jsou prakticky nový. Prostě Tool na druhou a přitom veselý letní hodinky. Krásné modrý, krásně čitelný skvěle odolný, dostatečně přesný a ta spousta mikrozáseků se v tom designu ztratí a vylezou až při detailním zkoumání. Schválně vidíte někdo nějakej? Jedna fotka na slunci, jedna ve stínu. 1
Jiří Sedlák Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Odesláno 31. července 2024 Jako na fotce je vidět fakt prd, jenom na tý jedny razítko v brusu na nožce na 5. hodině, ale luneta všechny svoje záseky na fotce úplně schovala. To tam jsou 3 nebo 4 určitě.
DavidLC Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2024 To je dost žes nás taky vyvez dědku 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se