kaktusář Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna konečně můžu v klidu porovnat a laicky viděno jsou sarxy stejně kvalitně zpracované...samozřejmě vnitřek je jiný... ale výhoda sarxů je, že je kdekdo může za pár korun servisovat, což vnímám jako hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna (upraveno) @kaktusář GS by mali byt lepsie vylestene, jak puzdro tak i indexy a ruciciky. Skus po dlhsom noseni GS dat opet na ruku sarxy, ci nebudes potom vnimat vacsi rozdiel. Mozno trochu pomoze i prelestit handrickou na bryle Upraveno 2. srpna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna jj tohle jsou první dojmy... ale jsem sarxama příjemně překvapenej ale je možné, že časem to uvidím líp... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Pětky s hadem,…Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Potápky už dva roky nehledám. SLA055 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna BabyMonster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna (upraveno) Dnes LE55, rychlej dotaz, tenhle tah má taky piny s trubičkama? Chci vyndat ještě jeden článek. Stejně jim asi nakonec koupím fishbone pro bullheady, je to asi jedinej retro Seiko tah kterej je ve 20mm. A bude rozhodně poddajnější. Upraveno 4. srpna uživatelem Jiří Sedlák Zapomněl jsem fotku, kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Neodolal jsem zelené... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Jedna pracovní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna šampáňa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Dobré ráno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) Dneska jsem se v ostatních vláknech trochu rozpovídal, koneckonců některé počiny Seiko z poslední doby jsou diskutabilní. Tak aspoň tady jedna dnešní fotečka. Upraveno 7. srpna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Želvy mi dnes v aute hodili naozaj zaujímavý odlesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Jo, tohle želvy umí, taky mám per fotek, když to prase hodíš na něco hladkého, tak do jde i přečist. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 17 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jo, tohle želvy umí, taky mám per fotek, když to prase hodíš na něco hladkého, tak do jde i přečist. Budu muset vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Jojo, skvělej had, ty koncovky jsou plné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 13 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jojo, skvělej had, ty koncovky jsou plné? Nožky jsou vrtané,což kvituji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna (upraveno) Koncovky vypadají jako plné, ale nevím (podle fotky jsou moc "děravé")- hodinky nemám, takže nevím. Upraveno 8. srpna uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se