DavidLC Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Čas na něco dobrého 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Tak jsem si vzal jiný hodinky, nastavil a teď na to koukám. No když se daří, tak se daří. Během 2 dnů potřetí blbě den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Jirko Jirko, nejdřív mě namotivuješ na SKXka a pak přezuješ na pětky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Tak zase po týdnu konečně na chalupě, vzal jsem s sebou svoje novinkové, samozřejmě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 13 hodinami, horskjan napsal: Tak zase po týdnu konečně na chalupě, vzal jsem s sebou svoje novinkové, samozřejmě Gratuluji k novému kouskuA propo,balíček si vyzdvihnou v úterý.Ještě jsem si musel udělat pěkný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Takže na chvíli tento kousek 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 55 minutami, mlsoun1 napsal: Gratuluji k novému kouskuA propo,balíček si vyzdvihnou v úterý.Ještě jsem si musel udělat pěkný den Díky Marceli, bylo to takové rychlé a neplánované, tentokrát Tak bezva, budu se v příštím týdnu těšit. Na Tvých fotkách vypadají krásně, jsem na ně zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 7 minutami, horskjan napsal: Díky Marceli, bylo to takové rychlé a neplánované, tentokrát Tak bezva, budu se v příštím týdnu těšit. Na Tvých fotkách vypadají krásně, jsem na ně zvědavý Budou se Ti líbit Honzo.Fakt nemají chybu.Na focení kvůli tomu sklu si je více přibližuji.Však uvidíš.Už se těším až je dám zase na kožku.Ale tomu tahu jsem musel dát prostě šanci.Není nejhorší a hlavně netrhá chlupy.Mě se na nich prostě nelíbí kvůli té zdobnosti.Přebýjí to krásu hodinek.Měl jsem nedávno zapůjčené DJ na tomto tahu a bylo to super a neměl bych jim co vytknout.No vlastně tu velikost.Ale prý se rychle zvyká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Švára mi dal úkol spočítat kolik jich od ledna padlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září před 20 hodinami, Lacifer napsal: Jirko Jirko, nejdřív mě namotivuješ na SKXka a pak přezuješ na pětky Víš jak dlouho nebyly na ruce...? Ty jsi mě zase namotivoval těma Jade, tak jsem vytáhl Drákuly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Dnes nové pětky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Víkendovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září před 21 hodinami, mlsoun1 napsal: Budou se Ti líbit Honzo.Fakt nemají chybu.Na focení kvůli tomu sklu si je více přibližuji.Však uvidíš.Už se těším až je dám zase na kožku.Ale tomu tahu jsem musel dát prostě šanci.Není nejhorší a hlavně netrhá chlupy.Mě se na nich prostě nelíbí kvůli té zdobnosti.Přebýjí to krásu hodinek.Měl jsem nedávno zapůjčené DJ na tomto tahu a bylo to super a neměl bych jim co vytknout.No vlastně tu velikost.Ale prý se rychle zvyká No, těším se na ně Já naopak na kůži nenosím téměř nic, vše na tahu a občas na chvíli na gumě. Jubilee náramky se mi obecně dost líbí, primárně na Rolexu, ale tam pohodlně nedosáhnu. Tak zjišťuji, že i na na mém oblíbeném Seiku umí nadělat parádu - co jsem dal Uncle Straps jubi na své Alpinisty, nešel dolů. Za mě na tom ty hodinky vypadají skvěle, každý ale máme pohled jiný I teď na SKX to origo jubi super, příští týden mi přijde zásilka z Uncle Straps, mimo jiné přiléhající guma právě na ty SKX, ale už teď tuším, že brzo půjde zpět origo kov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Pomalé nedělní ráno... ️️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Stařeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Lhota, Langoš + Mojito - dnes je krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se