Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, horskjan napsal:

20240906_184046.thumb.jpg.d010d9272a4f5c3c6ac008d54d7caf97.jpg

Tak zase po týdnu konečně na chalupě, vzal jsem s sebou svoje novinkové, samozřejmě 😎

Gratuluji k novému kousku😉A propo,balíček si vyzdvihnou  v úterý.Ještě jsem si musel udělat pěkný den😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 55 minutami, mlsoun1 napsal:

Gratuluji k novému kousku😉A propo,balíček si vyzdvihnou  v úterý.Ještě jsem si musel udělat pěkný den😉

Díky Marceli, bylo to takové rychlé a neplánované, tentokrát 😉

Tak bezva, budu se v příštím týdnu těšit. Na Tvých fotkách vypadají krásně, jsem na ně zvědavý 👍

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, horskjan napsal:

Díky Marceli, bylo to takové rychlé a neplánované, tentokrát 😉

Tak bezva, budu se v příštím týdnu těšit. Na Tvých fotkách vypadají krásně, jsem na ně zvědavý 👍

Budou se Ti líbit Honzo.Fakt nemají chybu.Na focení kvůli tomu sklu  si je více přibližuji.Však uvidíš.Už se těším až je dám zase na kožku.Ale tomu tahu jsem musel dát prostě šanci.Není nejhorší a hlavně netrhá chlupy.Mě se na nich prostě nelíbí kvůli té zdobnosti.Přebýjí to krásu hodinek.Měl jsem nedávno zapůjčené DJ na tomto tahu a bylo to super a neměl bych jim co vytknout.No vlastně tu velikost.Ale prý se rychle zvyká😃

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, mlsoun1 napsal:

Budou se Ti líbit Honzo.Fakt nemají chybu.Na focení kvůli tomu sklu  si je více přibližuji.Však uvidíš.Už se těším až je dám zase na kožku.Ale tomu tahu jsem musel dát prostě šanci.Není nejhorší a hlavně netrhá chlupy.Mě se na nich prostě nelíbí kvůli té zdobnosti.Přebýjí to krásu hodinek.Měl jsem nedávno zapůjčené DJ na tomto tahu a bylo to super a neměl bych jim co vytknout.No vlastně tu velikost.Ale prý se rychle zvyká😃

No, těším se na ně 🙂👍

Já naopak na kůži nenosím téměř nic, vše na tahu a občas na chvíli na gumě. Jubilee náramky se mi obecně dost líbí, primárně na Rolexu, ale tam pohodlně nedosáhnu. Tak zjišťuji, že i na na mém oblíbeném Seiku umí nadělat parádu - co jsem dal Uncle Straps jubi na své Alpinisty, nešel dolů. Za mě na tom ty hodinky vypadají skvěle, každý ale máme pohled jiný 😉 I teď na SKX to origo jubi super, příští týden mi přijde zásilka z Uncle Straps, mimo jiné přiléhající guma právě na ty SKX, ale už teď tuším, že brzo půjde zpět origo kov 😎

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...