Vladar91 Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 SUMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 Dnešní přírůstek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 Dobrej přírůstek, ty jsou odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 před 58 minutami, Pivas napsal: Dnešní přírůstek. Krasny stav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 Akorát ti klopí datum v poledne. Ale to je vedlejší, hlavní je radost. Já teď docela často želvy, ta guma je opravdu pohodlná, když se povaří a drží tvar. Je to stejnej materiál (urethane) jako z22, ale nemá ty debilní veliký prohnutý vlny, waffle taky dobrá, ale je úzká celá, tohle je hned za pouzdrem rozšířený na cca 24 a pak se plynule zužuje na 20, což těm hodinkám sluší mnohem víc. I když jsou kingy v manta verzi proti obyčejným trochu leštěnky, tak v tomhle sestupu jsou tool až až. A věřím, že z tohohle gumáku se jen tak neurvou. A hlavně žeru tu frézovanou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 Novy prirastok. Fajn hodinka za tie prachy, rohlik od ucha k uchu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 jelikož maj nápis seiko. je to ještě seiko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Justy Odesláno 2. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2024 Želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 @Jiří Sedlák - Ne,nejsou. Úskalí se an me štěstí jinde. Taková náhoda. @Vladar91 - Jo,je to tak,jsou jak nove. Hledal jsem oranžové a když jsem náhodou nasel tyhle,tak diky stavu jsem neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Procházím a konečně oživuji sbírku po stěhování. Dneska tedy Seika a MX - auto-relay se vzpamatoval a čas byl překvapivě (po půl roce) správně, stačilo opravit datum Ten AR mě tedy dostane vždy, když je nasadím je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radegh Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Ahoj, přidávám svou troškou do mlýna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Jubilejní limitka mi nejlíp sedí na jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
absolut Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se