Jaroslav Jára Odesláno čtvrtek v 07:54 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:54 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno čtvrtek v 08:30 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:30 nevím co dřív, nechce se mi nechávat manty ve vrtiči...ale je to náročné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno čtvrtek v 09:58 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:58 V 27. 3. 2025 v 8:30, kaktusář napsal: nevím co dřív, nechce se mi nechávat manty ve vrtiči...ale je to náročné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit No, nemáš to jednoduché ale je to krásné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno čtvrtek v 10:16 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:16 V 26. 3. 2025 v 13:39, kaktusář napsal: je to tak a tak jsem i svůj příspěvek myslel.. psychologicky ten rozměr dělá luneta... celé pouzdro je větší.. proto má smysl pořizovat si želvy, ha ha... jsou vždy menší Rozšířit myslis SKX puzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno čtvrtek v 10:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:56 skx pouzdro má jnej tvar, myslím pouzdro želv - jsou různé typy želvy, ale všechny spojuje to, že pouzdro přečuhuje lunetu... skx asi moc nepřečuhuje, tam je to jinak. tam bych řekl, že velkost pouzdra se shoduje s průměrem lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno čtvrtek v 11:26 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:26 Japonsko na záhrade Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno čtvrtek v 17:10 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:10 Podvečerní procházka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno čtvrtek v 17:19 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:19 Flájské "fjordy" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno čtvrtek v 21:16 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:16 Stále mě udivuje zpracování a broušení skla u japonských verzí. To sklo není ve většině případů vůbec vidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRS_Lenka Odesláno pátek v 08:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:31 Kdysi koupeny na aukru jako nefunkční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRS_Lenka Odesláno pátek v 08:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:34 Jen by to chtělo 19mm řemen, který by jim slušel, nebo originál tah, který nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno pátek v 08:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:47 V 28. 3. 2025 v 8:34, VRS_Lenka napsal: Jen by to chtělo 19mm řemen, který by jim slušel, nebo originál tah, který nemám Rozšířit 19mm a nebombírovaný, původní náramek asi neřešitelný :( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRS_Lenka Odesláno pátek v 09:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:08 Mám i 19mm tah původně z orientů, který na nich taky nevypadá špatně, ale chtěla jsem vyzkoušet nějakou kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno pátek v 12:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:04 Unavený ledovec. Pít pivo na slunku není moc dobrý nápad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno pátek v 16:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:19 V 27. 3. 2025 v 21:16, Kasprik napsal: Stále mě udivuje zpracování a broušení skla u japonských verzí. To sklo není ve většině případů vůbec vidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Ano, ten ich "Super Clear Coating" antireflex je fakt dobry . To su titanove SBTM341 ? Cela ta SEIKO Selection JDM rada je moc vydarena. Uprednostnil by som titanove ale nejak ma odradzaju tie zvysle pasy na ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno pátek v 16:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:23 V 28. 3. 2025 v 16:19, bluman napsal: Ano, ten ich "Super Clear Coating" antireflex je fakt dobry . To su titanove SBTM341 ? Cela ta SEIKO Selection JDM rada je moc vydarena. Uprednostnil by som titanove ale nejak ma odradzaju tie zvysle pasy na ciferniku. Rozšířit Jojo. Jsou to ony. Pásy jsou vidět jen když na ně zasvítí slunce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno pátek v 21:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:34 (upraveno) Dnes po hratkach JDM s krokodylmi roznych farieb som dal este integrovanu ocel Tieto zial nemaju AR, tak vzdy treba lovit dobre svetlo a spravny uhol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno pátek v 21:37 uživatelem bluman 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno sobota v 08:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:52 zkouším vafle, které jsou údajně původní, jenže ten řemínek je dost úzkej a já mám rád široké, zvlášť u želv mi ten proporční nepoměr vadí, protože tydle maj rozteč jen 20mm, dal bych jim 22mm (vuhledem k šířce těla) ... a bohužel vaflovej řemínek se ještě navíc zužuje... takže mám z těch hodinek pak pocit, že se tam kinklá vosa na bombóně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRS_Lenka Odesláno sobota v 10:14 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:14 Dnes lehký tuning:-) původně jsem ty ručky chtěla zkusit do skx013, ale tam jsou moc dlouhé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno neděle v 02:05 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 02:05 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se