Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už pár let hledám Seika, které táta nosíval v 70.letech. Byly hodně podobné těmto, ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že byly ještě trochu jiné. Každopádně mi tento úlovek z aukra udělal radost.

Gratulace, příhozy jsem zvažoval, ale nakonec mne odradil ten neorigo tah. Já se znám, musel bych ho mít, ale shánění těch původních je neskutečný opruz, tak jsem to vzdal předem. Alespoň jsem Ti je nezdražil :D 7006 je poslední slušnější kalibr před sérií 7Sxx. Licenci na něj tenkrát koupil Orient, upravil jej a vrazil do něj těžší rotor. Tak vznikl legendární kalibr 469, který Orient používá dodnes.

Odesláno

Jaký je to model? Za info děkuji.

Ahoj, je to SNKN37. Mrkni do meho vlakna v podpisu. Jsem ted na mobilu, tak se mi tu blbe postuji odkazy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

První hodinky které jsem v životě viděl s konkávním sklíčkem, je to boží na focení - žádné reflexy a odlesky a taky moc zajímavé na oko.

Nerad  musím přiznat že jsou vážně pěkný..

Odesláno

Nerad  musím přiznat že jsou vážně pěkný..

A tak to máš pravdu. Dost mě připomínaj model Alpinist kterém sem měl tři různý modely.

Ty zelený ne ,ale ty dvoje k tomu mají blízko.

Jako ty jsou Manťáka ??????

Odesláno (upraveno)

Nojo- Ty nestuduješ prodejní vlákna..? Manťák si je moc pochvaluje. Je skoro úplně šťastnej. Kompletní lábuž by  byla, kdyby se s nima mohl projet na sloníkovi.

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...