venc Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Dnes trochu titanu a zlata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 konecne tady vidim me oblibene snezenky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Tyhle vypadají jako ty hnusné bonbóny s tím ledním medvědem, které se prodávaly tak snad 15 let zpátky Sněhulky, nebo jak se jmenovaly.Ale, asi to akorát není mé gusto, tak to neberte jako hanění pro někoho krásných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Moje pracovne a moj dopravny prostriedok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) ....na ceste novy prirastok Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 6309 Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Dneska pětky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Tyhle vypadají jako ty hnusné bonbóny s tím ledním medvědem, které se prodávaly tak snad 15 let zpátky Sněhulky, nebo jak se jmenovaly.Ale, asi to akorát není mé gusto, tak to neberte jako hanění pro někoho krásných hodinek.jedna vec je fotka s lumi druha vec je na ruce v kombinaci s riflema :-) to je pak panecku jina kava .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ....na ceste novy prirastok viete mi prosim niekto povedat niečo k tym ručičkam ešte som takuto verziu nevidel dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) viete mi prosim niekto povedat niečo k tym ručičkam ešte som takuto verziu nevidel dakujem Ručky jsou originál, ale ne z orange, ale z černých nebo modrých Sumo. Tam se používaly stříbrné. K oranžovým patří originál černé ručky... Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ...dakujem za info....nevedel som či nejaka serie alebo bastlene....daju sa tie origo ručičky zohnat?viac sa mi pači to čierne oramovanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Myslím, že je má v nabídce Harold. Zadej do google - yobokies seiko hand - a hledej v obrázcích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Ručky jsou originál, ale ne z orange, ale z černých nebo modrých Sumo. Tam se používaly stříbrné. K oranžovým patří originál černé ručky... Seiko-Sumo-collection.jpg Moc pěkná sestava. O těch žlutých jsem neslyšel, neviděl je. Až teď zde a následně díky Google, jsou hodně zajímavé. Těm by taky sedly černé ručičky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 ....na ceste novy prirastok Tady ty zlatý ručky vypadají líp než černý. Aspoň mně se to tak jeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 ...ospravedlnujem sa pani ale pochvalil som sa tym čo ešte nemam doma ale na ceste v pošte a foto som použil od predajcu.........zlata by bola asi pekna ale ja si myslim že je to len odraz svetla a ručičky a oramovanie indexou je samozrejme strieborne.....hned ako dojdu dam real moje foto a skusite mi pomoct zhodnotit či vymenit ručičky alebo nie .......dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Ono je to celkem jedno. Záleží hlavně na tvých pocitech. Je to celkem běžná úprava, ani bych to nenazval bastlením. Ručky jsou to originální a jestli se ti to tak bude líbit, proč to tak nenechat. Jestli by se ti víc líbily černé, seženeš je myslím bez problémů.Za mě osobně - na oranžádách se mi víc líbí ty černé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Je to tak, pokud se Ti libi, nech je tam, zadny stres. Osobne by se mi libilo, mit trochu jine, nez ostatni. V tomto pripade, bych to ale bral naopak, ja mit ty cerne a ostatni tyto, duvod? Je prakticky, lepsi citelnost imho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Imakulejt voč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Pandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se