Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tyhle vypadají jako ty hnusné bonbóny s tím ledním medvědem, které se prodávaly tak snad 15 let zpátky :D Sněhulky, nebo jak se jmenovaly.

Ale, asi to akorát není mé gusto, tak to neberte jako hanění pro někoho krásných hodinek.

jedna vec je fotka s lumi druha vec je na ruce v kombinaci s riflema :-) to je pak panecku jina kava ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

viete mi prosim niekto povedat niečo k tym ručičkam ešte som takuto verziu nevidel dakujem

Ručky jsou originál, ale ne z orange, ale z černých nebo modrých Sumo. Tam se používaly stříbrné. K oranžovým patří originál černé ručky...

post-33556-0-50375400-1446722226_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Ručky jsou originál, ale ne z orange, ale z černých nebo modrých Sumo. Tam se používaly stříbrné. K oranžovým patří originál černé ručky...

attachicon.gifSeiko-Sumo-collection.jpg

Moc pěkná sestava. O těch žlutých jsem neslyšel, neviděl je. Až teď zde a následně díky Google, jsou hodně zajímavé. Těm by taky sedly černé ručičky..

Odkaz ke komentáři

...ospravedlnujem sa pani ale pochvalil som sa tym čo ešte nemam doma ale na ceste v pošte a foto som použil od predajcu.........zlata by bola asi pekna ale ja si myslim že je to len odraz svetla a ručičky a oramovanie indexou je samozrejme strieborne.....hned ako dojdu dam real moje foto a skusite mi pomoct zhodnotit či vymenit ručičky alebo nie .......dakujem

Odkaz ke komentáři

Ono je to celkem jedno. Záleží hlavně na tvých pocitech. Je to celkem běžná úprava, ani bych to nenazval bastlením. Ručky jsou to originální a jestli se ti to tak bude líbit, proč to tak nenechat. Jestli by se ti víc líbily černé, seženeš je myslím bez problémů.

Za mě osobně - na oranžádách se mi víc líbí ty černé...

Odkaz ke komentáři

Je to tak, pokud se Ti libi, nech je tam, zadny stres. Osobne by se mi libilo, mit trochu jine, nez ostatni. V tomto pripade, bych to ale bral naopak, ja mit ty cerne a ostatni tyto, duvod? Je prakticky, lepsi citelnost imho.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...