Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Radouz....dobře jsi udělal.

A rovnou taky přispěju, ale nevím kam s tím "Divery"? "Snídaně"? Tak to dám sem i když "na ruce" zrovna nejsou, ale po tom co jsem se jedné "Tuny" zbavil, šla druhá na ruku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska se mi vrátili SNZG13J od dochtora s novým safírem. Už mi po nich bylo moc smutno, tak jsem je ponosil "namaradonu", jen sem neměl jinou možnost, než je hodit na 20mm NATO.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ja dnes Monstra ale už zo mňa rastie riadny seikokot.

Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku

To uz je pekna zasobicka. Jsem rad, ze monstra delaji radost. Ja zacal pokukovat po baby tuna

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

To uz je pekna zasobicka. Jsem rad, ze monstra delaji radost. Ja zacal pokukovat po baby tuna

Nad tými som začal uvažovať aj ja akurát si niesom istý tou veľkosťou. Zatiaľ čo som pozeral tak som našiel rozmer púzdra aj 47 mm. No bolo by ich vidieť naživo.

Odkaz ke komentáři

Nad tými som začal uvažovať aj ja akurát si niesom istý tou veľkosťou. Zatiaľ čo som pozeral tak som našiel rozmer púzdra aj 47 mm. No bolo by ich vidieť naživo.

Ja mam malou ruku, ale namatkou jsem si zkousel asi pred dvema mesici tenhle "puk" a diky zaoblenemu pouzdru sedi na ruce paradne a ta guma je neskutecne prijemna. Mistr McStinger tu ma k nim svoje vlakno...

43e4530a7ef65b4ea47dc0477be11dfc.jpg

Ja spis ale pokukuju po SRP639, jen nevim, jestli to bude sedet podobne. Preci jen to je uz jine pouzdro, jiny remen...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...