Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je vidět,že tvé rozhodnutí bylo správné,jako každé :punk: Seiko sraz mohl být dost zajímavý :crying_anim:

Ale ne, neblazni A. Jsem pouha para, nad hrncem mistru. Mel jsi se zastavit, to by jsi koukal co tam meli kluci za nadherne hodinky. Moje Monstra tam byly uplny chudacci, to ale nemeni nic na tom, ze je mam rad. Jinak tento sraz byl top imho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ne, neblazni A. Jsem pouha para, nad hrncem mistru. Mel jsi se zastavit, to by jsi koukal co tam meli kluci za nadherne hodinky. Moje Monstra tam byly uplny chudacci, to ale nemeni nic na tom, ze je mam rad. Jinak tento sraz byl top imho.

Tak třeba příští sraz se poštěstí a potkáme se tam P,nebo vyrazíme společně. :mobile: Doufám,že se do té doby taky pro některé rozhodnu jako ty jsi se rozhodl.Vždyť víš,že já neustále nevím :crying_anim02: Diky moc 

Odkaz ke komentáři

Za mě stříbrná Thajská, ale kde jí koupit , nebo modrá a pepsi luneta (moje druhá varianta, když nekoupím Thaj.) :mellow:

Jj, tu stribrnou jsem opomenul, nechapu proc. Jinak tu pepsi jsem jeste nevidel, ale proc ne, ta bude urcite super. Ja jsem touzil po obyc modre a koupit je v kamenem obchode, coz se splnilo. 3 leta zaruka je urcite dobra.

Odkaz ke komentáři

Jj, tu stribrnou jsem opomenul, nechapu proc. Jinak tu pepsi jsem jeste nevidel, ale proc ne, ta bude urcite super. Ja jsem touzil po obyc modre a koupit je v kamenem obchode, coz se splnilo. 3 leta zaruka je urcite dobra.

Nic proti nákupu zde, Suma jsou super, pepsi se prý dá dokoupit u Yobokies, ale já to neumím, jestli mě ale modré praští, tak se to budu muset naučit. Protože pepsi žeru a u Suma to musí být bezva....

post-27504-0-64415300-1466890250_thumb.png

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

A fakt je to Pepsi? Na foto to vypadá spíš jako Coke - černo červená...

Tobě se to se "stříbrnejma" mluví :angry: :D Nevím, neviděl jsem naživo, ale jestli neseženu Thajland, budou tyhle pepsi, coke, to je jedno....

Ty stříbrný bych asi radši..... :(

Odkaz ke komentáři

Nic proti nákupu zde, Suma jsou super, pepsi se prý dá dokoupit u Yobokies, ale já to neumím, jestli mě ale modré praští, tak se to budu muset naučit. Protože pepsi žeru a u Suma to musí být bezva....

Vypadaji suprove o tom zadna ;) .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...