Jiří72 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Je vidět,že tvé rozhodnutí bylo správné,jako každé Seiko sraz mohl být dost zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Mně se to nějak množí - že by to byli králíci? Sumo.jpgOrange is a new black! pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří72 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Ano, nechapu proc jsem tak dlouho vahal, ale Seiko sraz to rozhodl. Diky A. Je vidět,že tvé rozhodnutí bylo správné,jako každé Seiko sraz mohl být dost zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Je vidět,že tvé rozhodnutí bylo správné,jako každé Seiko sraz mohl být dost zajímavý Ale ne, neblazni A. Jsem pouha para, nad hrncem mistru. Mel jsi se zastavit, to by jsi koukal co tam meli kluci za nadherne hodinky. Moje Monstra tam byly uplny chudacci, to ale nemeni nic na tom, ze je mam rad. Jinak tento sraz byl top imho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří72 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Ale ne, neblazni A. Jsem pouha para, nad hrncem mistru. Mel jsi se zastavit, to by jsi koukal co tam meli kluci za nadherne hodinky. Moje Monstra tam byly uplny chudacci, to ale nemeni nic na tom, ze je mam rad. Jinak tento sraz byl top imho.Tak třeba příští sraz se poštěstí a potkáme se tam P,nebo vyrazíme společně. Doufám,že se do té doby taky pro některé rozhodnu jako ty jsi se rozhodl.Vždyť víš,že já neustále nevím Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Limitka by byla urco skvela, treba zluta, ale ta cena je bohuzel ted mimo me moznosti. Cerna vs modra? Za me modra .Za mě stříbrná Thajská, ale kde jí koupit , nebo modrá a pepsi luneta (moje druhá varianta, když nekoupím Thaj.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Za mě stříbrná Thajská, ale kde jí koupit , nebo modrá a pepsi luneta (moje druhá varianta, když nekoupím Thaj.) Jj, tu stribrnou jsem opomenul, nechapu proc. Jinak tu pepsi jsem jeste nevidel, ale proc ne, ta bude urcite super. Ja jsem touzil po obyc modre a koupit je v kamenem obchode, coz se splnilo. 3 leta zaruka je urcite dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 (upraveno) Jj, tu stribrnou jsem opomenul, nechapu proc. Jinak tu pepsi jsem jeste nevidel, ale proc ne, ta bude urcite super. Ja jsem touzil po obyc modre a koupit je v kamenem obchode, coz se splnilo. 3 leta zaruka je urcite dobra.Nic proti nákupu zde, Suma jsou super, pepsi se prý dá dokoupit u Yobokies, ale já to neumím, jestli mě ale modré praští, tak se to budu muset naučit. Protože pepsi žeru a u Suma to musí být bezva.... Upraveno 25. června 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Tak modra pepsi luneta vypada hooodne zajimave! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 A fakt je to Pepsi? Na foto to vypadá spíš jako Coke - černo červená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 A fakt je to Pepsi? Na foto to vypadá spíš jako Coke - černo červená...Tobě se to se "stříbrnejma" mluví Nevím, neviděl jsem naživo, ale jestli neseženu Thajland, budou tyhle pepsi, coke, to je jedno....Ty stříbrný bych asi radši..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Pokud už nejsou SPB029 v Thajsku k sehnání, tak by bylo řešení koupit obyčejná Suma a zkusit sehnat od Seika stříbrný cifr a lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Hmm, to mě nějak nenapadlo. Ale nevím jestli a) to jde, a vím jistě že limitka to nebude.... Každopádně kdyby jsi někdy, náhodou, ve slabé chvilce, omylem, či jinak je chtěl pustit, čekám tu jako pes u boudy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Davide, už jsem se zeptal na správných místech, zda by šlo ty náhradní díly sehnat...A jedno vím určitě - zatím mě myšlenka na prodej fakt nenapadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Davide, už jsem se zeptal na správných místech, zda by šlo ty náhradní díly sehnat...A jedno vím určitě - zatím mě myšlenka na prodej fakt nenapadla.Dík za případné info a chápu, taky bych je nenechal, jsou fakt super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 dneska bylo trochu času na blbnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Nic proti nákupu zde, Suma jsou super, pepsi se prý dá dokoupit u Yobokies, ale já to neumím, jestli mě ale modré praští, tak se to budu muset naučit. Protože pepsi žeru a u Suma to musí být bezva.... Vypadaji suprove o tom zadna . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Já dnes tyto obyčejné, ale pohodové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Jaké Seiko máte právě na sirkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 ..snad poprve na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se