VojtaB Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Gratulace, že dorazily. Vypadají OK a moc se nevidí. Díky Tondo, od Tebe to potěší Jinak je fakt, že jsou trochu větší, než bych od JDM modelu čekal, ale na druhou stranu, podlě zápěstí bych mohl z 6138 nosit asi jenom JPS a Baby Pandy a jaká by to pak byla zábava Taky myslím, že tu žádné nejsou. I proto jsem rád, že mi prošly rukama.A lepší fotky budou nejspíš už zítra na Seiko instagramu Spíš jsem rád já, že prošly, jinak bych je neměl. Tak ještě jednou dík. A fotky sem klidně nahoď, já žádný pěkný nejsem moc schopnej udělat...
Povidláček Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Cesta z hospody v prázdné tramvaji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Letni teploty jsou tu, tak letni hodinky a k tomu strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Dnes cely den produktove foceni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Nove, ted Vas tady budu otravovat s temito . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Nove, ted Vas tady budu otravovat s temito .Paráda Tano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Já se dnes přidám k Jovanimu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Delapancha Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 To jovani a lucid: supr, pekne kousky.
krtekon Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Padla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Já se dnes přidám k Jovanimu...dik za podporu
villain83 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 (upraveno) Já se dnes přidám k Jovanimu...To jsou dalsi, ne? Upraveno 24. června 2016 uživatelem villain83
lucid Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 To jsou dalsi, ne?Nee, další mám v šuplíku, ale jsou na gumě a já se zatím nedostal k tomu, aby je přehodil na řemen a dal na ruku
pil.pet Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Příjemný raneček... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Dnes u rybníka. A tak to má být. :-)
Honza.manta Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Dorazily nové stěžejky na mesh, to myslím půjde. Jedna inspirace by pebe, nightshotů je tu málo A Davide, jsem rád, že se o žluťásky hezky staráš IMG_5169.jpg Taky mi něco dorazilo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyn77 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Tano, Honza.manta: tomu říkám příprava na léto .... pěkné :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se