mazzi Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Na dovolené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Vcera i dnes, mam je rad. Mam vlastne vsechny rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Monster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaB Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Konečně na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plasan Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Žlutá je dobrá, aspoň bývalý páníček vidí, že jsou mazlené.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Mav. Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Opravdu velké oblekovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kotuc20 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Ráno dáva super farby. Aby som nemlžil tak to urobilo slnko cez sklobetón.
Delapancha Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Včerejší. Na ruce klasika a k tomu hold "in memoriam".. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 solarní titanofky a zatím/stále spokojen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
speedwalker Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Vypadají moc dobře. A tvoje foto je jako vždy super (jako z katalogu). A ať jen nekafrám, tak u nás dnes Tuna Can(is). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Dorazily nové stěžejky na mesh, to myslím půjde. Jedna inspirace by pebe, nightshotů je tu málo A Davide, jsem rád, že se o žluťásky hezky staráš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Starám, jako o vlastní Jj, mesh na Padi půjde taky.......
lucid Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Konečně na ruceGratulace, že dorazily. Vypadají OK a moc se nevidí.
Chumpus Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Gratulace, že dorazily. Vypadají OK a moc se nevidí.Překvapilo mě, jak jsou velké. A taky jsem nevěděl o pruhovaném ciferníku, to prozradil až pohled zblízka
lucid Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Překvapilo mě, jak jsou velké. A taky jsem nevěděl o pruhovaném ciferníku, to prozradil až pohled zblízka Jj, na Vojtově ruce je vidět, že to drobečci nejsou. A jinak by to samozřejmě chtělo lepší foto, jak jsem psal, jsou poměrně vzácností a i když chrona 6138 jsou zde poměrně časté, tak mám pocit, že tento model jsem tu ještě neviděl.
Chumpus Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Jj, na Vojtově ruce je vidět, že to drobečci nejsou. A jinak by to samozřejmě chtělo lepší foto, jak jsem psal, jsou poměrně vzácností a i když chrona 6138 jsou zde poměrně časté, tak mám pocit, že tento model jsem tu ještě neviděl.Taky myslím, že tu žádné nejsou. I proto jsem rád, že mi prošly rukama.A lepší fotky budou nejspíš už zítra na Seiko instagramu
lucid Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 jj, ale klidně je dejte i sem já ty nové instantní gramy nebo ksichtbúky nějak moc nemusím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se