jovani Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří72 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Uz mam padla, cely den jsem makal. Ani na jidlo nebyl cas .Tak to jsi mel taky príma den já jsem teprve dorazil domu,ale za to dnes ty panoramata mě hodně potěšili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Já to věděl.A je to tady potřetí - tyhle hodinky se mi moc líbí ale vždycky se najde nějakej šťoura kterej je větší realista než já, a kterej mě upozorní na to že na ně mám prostě větší ruku (Alespoň že mám na smutek toho Krakena.)Neblbni :-)Jako decentni hodinky k obleku/sacku/vesticce bych ti doporucil Emperor tuna, to pro tebe bude, kamarade, to pravy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Neblbni :-)Jako decentni hodinky k obleku/sacku/vesticce bych ti doporucil Emperor tuna, to pro tebe bude, kamarade, to pravy! Nojo no, ale ty se mi na rozdíl od Monster nelíbí....- no magor no, já to říkám pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Nojo no, ale ty se mi na rozdíl od Monster nelíbí....- no magor no, já to říkám pořádBylo to jen blbě nafocený trochu jim povol tah (jestli to teda ještě vůbec jde ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Japonska technologie v praxiTak tohle chce ale fotku na ruce! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Bylo to jen blbě nafocený trochu jim povol tah (jestli to teda ještě vůbec jde ) Bohužel, nejde.A dodatkový články aby člověk pohledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 letní verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 smer ortopedia Poprad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 co mam MM300 tak jine hodinky nechci, ani nesleduju prodejni vlakno, vypada to, ze jsem nasel klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nasty Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ty jo tak ty jsou nejvíc luxusní! Fakt nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 ... a na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Přibližně po dvou týdnech zas na chvilku na ruce.Vypadají dobře,ale furt mně ten masív tak nějak vadí.Prostě nezvyk.Asi půjdou k jinému páničkovi,třeba někomu udělají radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Tož mé milované 481 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Moje první automaty, moje první SeikaSEIKO SRP769, cal. 4R35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Nezvyklá první volba, ale super!! Gratuluji a ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 skx399 drazdit nebudem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 dneska Atlasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Já jsem fakt magor, redukce a přitom nákupy, tohle forum mi byl čert dlužen , ale jednou to přijít muselo ... dva rychlocvaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Pekny Davide!! Budou fota i tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se