martin151 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Dneska je krásně,zase jsem v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Seiko v laznich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Seiko v laznichJsi na rehábce? Tosca KV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Jo jo, pak ze divery na kuzi nepatrej...tsss:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Jo jo, pak ze divery na kuzi nepatrej...tsss:-) Hloubkovy ponor fpivu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Seiko v laznichfajnovost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 MHD a sup do roboty . J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Tdej ajem FRÍ Tů Upraveno 2. září 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Sarg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Oblekovky SARB027 v kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Dneska se mi poštěstilo být u představení kompletní kolekce Seiko (p.Vondráček je bude prodávat v Kolíně a pozval mě k výběru zboží, tímto mu velice děkuji ).S panem Liškou jsme zavzpomínali na Seikosraz a pak jsem se mohl "rochnit" ve všem co Seiko nabízí. Hodinka uběhla a mě nedošlo, že bych mohl fotit. Takže fotky sem nemůžu dát, ale "zamachrovat" že jsem měl v a na ruce cca třetinu hodinek pro český trh můžu .Přišel jsem snadno na chuť kouskům, které by mě na obrázku nijak neoslovily, (imho) u Seika platí obehrané "nutno vidět". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Dneska zas. Sedivej dvoudilnej Zulu jim sedne nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 rychla kontrola ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poky66 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Sumce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 vcera a dnes na horach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Včera na sjezdovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 ve vodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se