farkyostrava Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) ja nehovorim ci maju alebo nemaju antireflex, ale ze to sklicko im ubera ten jeden rozhodujuci bod k tomu aby boli definitivne. poloz si ich side by side s MM300, preskumaj co to robi pod roznymi uhlami dopadu svetla a budes mat jasno co som tym chcel povedat nejde o to ze MM600 su z pohladu sklicka nejake zle, to vobec nie, ale o to ze lepsie sklo bez vonkajsieho AR ako na MM300 som na dajvroch este nevidelja nehodnotil a ani nechci ( spring drive, 72 hodin rezerva, titan, zpracovani) jen jsem navazoval na diskuzi o antireflexu... :-) mm300 vs mm600 ... jsou si podobne ... ale jsou velice rozdilne...to je pak tezko srovnavat. Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem farkyostrava
instant Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Pravdu má bývalý předseda Seikokotů (bývalý proto, protože už vlastně skoro nic nemá a ani se nemá k tomu něco pořádnýho dokoupit) tak je, uz mam len jedny GS, jedny Glycine a quartzove Citizeny.. chcelo to kreativnu pauzu a jak mam len tie GS dajvre tak som cely spokojny..
petr_cha Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Ctu jak je Instant spokojeny a rikam si, proc k tomu dava takovouhle fotku... Az pak mi doslo, ze reklama se v tapatalku zase trochu vic rozmohla... asi to nebude ta googlovsky usita namiru... :-) Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem petr_cha
petr_cha Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 ...tak to sedlo pane PCHá.Nerozumim... nic moc nesedlo... :-) Jenom me rano na chvilku pobavilo, jak se ta reklama nacpala pod instanta a jeho kreativní volno... Tak jsem to ukazal.. i kdyz to takhle asi az tak nevyzni... :-)
Sacíbagr Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 ...já v té skupince Instanta jasně vidím, i když se lehoulince zamaskoval.
tombed Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 To bylo keců, překvapení na sraz, ne nemůžeš si je vyfotit, dáš to na IG, všici budou vědět. Na tak gratulace Vaviku a trochu závist
Josi Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ked uz mame ten uprsany den... a dal som sa na fotenie
wizard-ov Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ctu jak je Instant spokojeny a rikam si, proc k tomu dava takovouhle fotku... Az pak mi doslo, ze reklama se v tapatalku zase trochu vic rozmohla... asi to nebude ta googlovsky usita namiru... :-) Screenshot_20161106-080340~01.pngTa fotka je jasná - samí chlapi...Ti černí - Československá Seikoskvadra - Instant & ChumpusTi bílí - hodináři z vyřazených ropných tankerů, kde montují SBDX001 apod.
instant Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ctu jak je Instant spokojeny a rikam si, proc k tomu dava takovouhle fotku... Az pak mi doslo, ze reklama se v tapatalku zase trochu vic rozmohla... asi to nebude ta googlovsky usita namiru... :-) Screenshot_20161106-080340~01.png huste
farkyostrava Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 To bylo keců, překvapení na sraz, ne nemůžeš si je vyfotit, dáš to na IG, všici budou vědět. Na tak gratulace Vaviku a trochu závist njn co uz :-)
instant Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ta fotka je jasná - samí chlapi...Ti černí - Československá Seikoskvadra - Instant & ChumpusTi bílí - hodináři z vyřazených ropných tankerů, kde montují SBDX001 apod. ...já v té skupince Instanta jasně vidím, i když se lehoulince zamaskoval. tak moment, mna zamaskovat neni vobec jednoduche. kazde rano lepit bradu, fuzy, parochnu, ja viem o com hovorim.. + verte mi, ze keby som bol pritomny tej pyzamovej party, tie kocky by mali uplne dlisne vyrazy v tvari a GS dajvre boduju. Dwayna tiez zaujali.. (pre tych z vas, ktori nesledujete golf, Dwayne je ten na fotke vpravo)
Ohm-Aztec Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ten naditý poklopec vypovídá o jiném zájmu než GS. Celkově ta fotka vypadá tak, jako byste si, kluci, padli do oka ;-)
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ten naditý poklopec vypovídá o jiném zájmu než GS. Celkově ta fotka vypadá tak, jako byste si, kluci, padli do oka ;-)
instant Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 ..tak tu s Hale Berry vam radsej ani neukazem, hovada nevdacne
petr_cha Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Jestli mas fotku s Halle, tak tu urcite dej... To je krasna zenska, ty jsi to na fotce moc pokazit nemohl :-) Rock je koukam uplne bez hodinek.. snad byla Seiko osveta.. :-) Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se