Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

ja nehovorim ci maju alebo nemaju antireflex, ale ze to sklicko im ubera ten jeden rozhodujuci bod k tomu aby boli definitivne. poloz si ich side by side s MM300, preskumaj co to robi pod roznymi uhlami dopadu svetla a budes mat jasno co som tym chcel povedat

nejde o to ze MM600 su z pohladu sklicka nejake zle, to vobec nie, ale o to ze lepsie sklo bez vonkajsieho AR ako na MM300 som na dajvroch este nevidel

ja nehodnotil a ani nechci ( spring drive, 72 hodin rezerva, titan, zpracovani) jen jsem navazoval na diskuzi o antireflexu... :-) mm300 vs mm600 ... jsou si podobne ... ale jsou velice rozdilne...to je pak tezko srovnavat. Upraveno uživatelem farkyostrava
Odesláno

Pravdu má bývalý předseda Seikokotů (bývalý proto, protože už vlastně skoro nic nemá a ani se nemá k tomu něco pořádnýho dokoupit)

tak je, uz mam len jedny GS, jedny Glycine a quartzove Citizeny.. chcelo to kreativnu pauzu :) a jak mam len tie GS dajvre tak som cely spokojny..

Odesláno (upraveno)

Ctu jak je Instant spokojeny a rikam si, proc k tomu dava takovouhle fotku... Az pak mi doslo, ze reklama se v tapatalku zase trochu vic rozmohla... asi to nebude ta googlovsky usita namiru... :-)

post-15480-1478416044,62.png

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

...tak to sedlo pane PCHá.

Nerozumim... nic moc nesedlo... :-)

Jenom me rano na chvilku pobavilo, jak se ta reklama nacpala pod instanta a jeho kreativní volno... Tak jsem to ukazal.. i kdyz to takhle asi az tak nevyzni... :-)

post-15480-1478424879,99.jpg

Odesláno

Ked uz mame ten uprsany den... a dal som sa na fotenie

post-17738-0-93634700-1478440489_thumb.jpg

Odesláno

Ctu jak je Instant spokojeny a rikam si, proc k tomu dava takovouhle fotku... Az pak mi doslo, ze reklama se v tapatalku zase trochu vic rozmohla... asi to nebude ta googlovsky usita namiru... :-)

attachicon.gifScreenshot_20161106-080340~01.png

Ta fotka je jasná - samí chlapi...

Ti černí - Československá Seikoskvadra - Instant & Chumpus

Ti bílí - hodináři z vyřazených ropných tankerů, kde montují SBDX001 apod. 

Odesláno

Ta fotka je jasná - samí chlapi...

Ti černí - Československá Seikoskvadra - Instant & Chumpus

Ti bílí - hodináři z vyřazených ropných tankerů, kde montují SBDX001 apod. 

...já v té skupince Instanta jasně vidím, i když se lehoulince zamaskoval.

tak moment, mna zamaskovat neni vobec jednoduche. kazde rano lepit bradu, fuzy, parochnu, ja viem o com hovorim.. + verte mi, ze keby som bol pritomny tej pyzamovej party, tie kocky by mali uplne dlisne vyrazy v tvari :)

a GS dajvre boduju. Dwayna tiez zaujali.. (pre tych z vas, ktori nesledujete golf, Dwayne je ten na fotke vpravo)

post-4112-0-98695700-1478450013_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jestli mas fotku s Halle, tak tu urcite dej... To je krasna zenska, ty jsi to na fotce moc pokazit nemohl :-)

Rock je koukam uplne bez hodinek.. snad byla Seiko osveta.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...