Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pohoda, ty malinkaty vlasecnice tam proste budou, je videt, ze je mas rad. Ja je jednou prodal a byla to chyba, kterou jsem nastesti uz napravil:-)

..tak hlavně,že jsi se poučil ;) ne,vím,že to tu zní jako nepravda,ale já jich vážně ani téměř po třech letech nemám dost a nemyslím,že by se kdy mělo něco změnit...instant se asi kroutí a vrtí hlavou :) ,tak ho nechme..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kedze sa to tu trosku zvrtlo v poslednych prispevkoch smerom na mm300, tak sa priznam ze je to moj staronovy sen, sice som dvoje mal, tie druhe som predal koli kratkodobemu skratu ohladom (ne)pohodlnosti na ruke, a tie tretie dufam ze budu coskoro, vzhladom na suchoty... a uz nove sbdx017.

Po X rokoch a stovkach inych hodiniek mam pocit, a uz dlho, ze nic lepsie sa nevymyslelo (instant, ani tie grandy ziadne by som nechcel, a do mm300 si ma trochu namocil aj ty, vdaka tej trojpdfkovej recenzii). Myslim najma dizajnovo a materialovo su dokonale.... (som zastanca a totalne chapem preco tam nie je zafir na skle a lunete (alebo keramika)).

Upraveno uživatelem vrcan
Odkaz ke komentáři

Ale jo, byl sem dostatečně nakřápnutej, abych je objednal :-)

Řeknu to asi tak, že za třitinovou cenu dělaj podsatně větší radost než Damaska, který jsou už v lepších rukách.

Tak to jsi pos--l kamarade s tim damaskem :) chapu to ale :)

Radik: ja Ti dam zoufalstvi :clap:

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Po 2,5 rokoch na Chronomagu a vystriedaní asi dvadsiatich kúskov som si konečne prednedávnom zadovážil túto legendu. Trochu som sa bál ťahu, ale je skvelý a veľmi pohodlný, celkovo som veľmi milo prekvapený celými hodinkami, už sa nečudujem tej obrovskej popularite :)

post-35528-0-28716500-1480935083_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Už jsem z nich zoufalý. Ne a ne je dostat z ruky. Když je jeden den nemám a vezmu si něco jiného, tak se těším na tu chvíli, kdy přijdu domů a okamžitě jdou na ruku. Co s tím? Jak to léčit? :)

attachicon.gif20161205_130434.jpg

Všechno ostatní prodat a být "jednohodinkový" spokojený a bohatý magor :D

Odkaz ke komentáři

Už jsem z nich zoufalý. Ne a ne je dostat z ruky. Když je jeden den nemám a vezmu si něco jiného, tak se těším na tu chvíli, kdy přijdu domů a okamžitě jdou na ruku. Co s tím? Jak to léčit? :)

attachicon.gif20161205_130434.jpg

já bych je prodal, takovou dominanci si nezaslouží :D

Odkaz ke komentáři

Všechno ostatní prodat a být "jednohodinkový" spokojený a bohatý magor :D

Když to nejde. Zbavuji se alespoň starých chron, ty mě už vůbec neberou. Ale potápky mám doma asi patery a všechny "potřebuji" :D 

Před víkendem přišly PREMIERky - už podruhé a asi je také potřebuji, protože nemám žádné jiné oblekofky. Jednoručky jsou předělané na L.E. 1/1 a tím pádem je prodat nemůžu. 

Na cestě mám další dvoje potápky, pár lunet na hraní a jednu pecku - SKX401, které jsem ještě nikdy nikde neviděl. Takže jedny prodám a další dvoje se už ke mě vnucují. Sakra, asi se na to vybodnu a přestanu nosit hodinky :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...