Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky, moje Seika mají 42 mm a jsou na mě možná trochu moc velká. Optimální pro sebe vidím tak 39-41

Nevím jaké Seiko máš, tyto budou mít v průměru bez korunek cca 37 mm, nicméně v reálu, zejména díky absenci vnější lunety, budou vypadat opticky větší,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jaké Seiko máš, tyto budou mít v průměru bez korunek cca 37 mm, nicméně v reálu, zejména díky absenci vnější lunety, budou vypadat opticky větší,

Svý Seika mám o par příspěvků výše.

Jinak ano, je to 37 mm

Case size = 37mm across not including crown 

Buy it now is ?650

Má jasnou představu co za ně chce, ale já jdu max 500 ?
Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

modry oblek je oblek do prace. uniforma, ak ti to nieco hovori. navy blue je super, ale na svadbu by som to nezvolil. no way.

oblek na svadbu by mal byt nieco v style nepritomnost ciernej.. tmavo az svetlo sedy, a ked uz musis mat modru, tak bud len nadych modrej v tej sedej, alebo modru viazanku/motyla/vestu a doplnky. Nech to je nejaka zaujimava modra, kobalt, royal, nieco take. Smoking si netrufam odporucit, mozno by si vyzeral ze si ho niekomu ukradol. Ale smoking a ziletka je najlacnejsia plasticka chirurgia.

hnedu vynechaj uplne, ta farba nepatri na taku prilezitost v ziadnej podobe. to si nechaj na zraz hipsterov alebo do prace. Zenis sa len raz (pravdepodobne), tak bud obleceny najlepsie ako to dokazes.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...