Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Díky, moje Seika mají 42 mm a jsou na mě možná trochu moc velká. Optimální pro sebe vidím tak 39-41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 tak na 17cm su uplne akurat. keby som mal radit, podus anglicana s cenou a kup tie Alpinisty. ChW su oproti tomu butikšmuk (berme ze sme v Seiko vlakne, no..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Díky, moje Seika mají 42 mm a jsou na mě možná trochu moc velká. Optimální pro sebe vidím tak 39-41Nevím jaké Seiko máš, tyto budou mít v průměru bez korunek cca 37 mm, nicméně v reálu, zejména díky absenci vnější lunety, budou vypadat opticky větší, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Nevím jaké Seiko máš, tyto budou mít v průměru bez korunek cca 37 mm, nicméně v reálu, zejména díky absenci vnější lunety, budou vypadat opticky větší,Svý Seika mám o par příspěvků výše. Jinak ano, je to 37 mm Case size = 37mm across not including crown Buy it now is ?650 Má jasnou představu co za ně chce, ale já jdu max 500 ? Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Svý Seika mám o par příspěvků výše.Aha, nevšimnul jsem si, pak ty Alpinisty jsou menší, ale to v jejich případě vůbec nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Naopak tu velikost považuji za výhodu. Dne jsem byl okukovat hodinky a když sem viděl ty obrovský módní cibule, úplně jsem se zděsil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 SNZF17 mořský ježek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Beckagdiky za fotku, stale se mi moc libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 SNZF17 mořský ježek cos to koupil? Nejak to ted hodne stridas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 cos to koupil? Nejak to ted hodne stridas:) nene, ty starý quartzky půjdou na výměnu skla a potom je hezky uklidim do "vintage kufříku"tyhle mám teď na nošení, než se rozhoupu co dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Gaučing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 SNZF17 mořský ježek Tohle jsou moc pekny hodinky, nekolikrat jsem je chtel zkusit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Tohle jsou moc pekny hodinky, nekolikrat jsem je chtel zkusit:-) budu je mít ve středu večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Rok 2017 a 2x Seiko, teraz uz mam utrum! Vsetko co sa kedy o coctailkach popisalo je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 ..tie biele nosis ty, ci nejaka mlada pani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Nenosim, este som sa nezblaznil. Mlada mi ich hned zchmatla, ze su zlate a krasne sa blysknu. Vyslo to na jednotku, tak ako som planoval. Coctailky budu na leto na svadbu. Modry oblek, hnede kozene doplnky. Budem stramak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 takze ich nenosis lebo ti ich hned zabavila, aha k modrohnedej svadobnej kombinacii sa nevyjadrim, kedze som presvedceny ze nerozoznavas farby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Je mi jasne, ze si predstavujes toto. Ale realita bude takato. Bez toho koberca okolo krku. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 to nie je oblek na svadbu - dokonca ani nie na cudziu. to je oblek na pondelkovu poradu v lepsej firme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) modry oblek je oblek do prace. uniforma, ak ti to nieco hovori. navy blue je super, ale na svadbu by som to nezvolil. no way. oblek na svadbu by mal byt nieco v style nepritomnost ciernej.. tmavo az svetlo sedy, a ked uz musis mat modru, tak bud len nadych modrej v tej sedej, alebo modru viazanku/motyla/vestu a doplnky. Nech to je nejaka zaujimava modra, kobalt, royal, nieco take. Smoking si netrufam odporucit, mozno by si vyzeral ze si ho niekomu ukradol. Ale smoking a ziletka je najlacnejsia plasticka chirurgia. hnedu vynechaj uplne, ta farba nepatri na taku prilezitost v ziadnej podobe. to si nechaj na zraz hipsterov alebo do prace. Zenis sa len raz (pravdepodobne), tak bud obleceny najlepsie ako to dokazes. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se