People Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 To jo, ide o farby. Oblek mam svadobny. Taky divny, co by sa zas nikde inde nehodil. Ten blb na fotke hore je ilustracny z googlu. Nemam este manzetove gombiky. Neviem si rady.
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 IMG_6302.JPGJe mi jasne, ze si predstavujes toto. to mi fandis.. licousy a trvala. mne napadlo nieco taketo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 To jo, ide o farby. Oblek mam svadobny. Taky divny, co by sa zas nikde inde nehodil. Ten blb na fotke hore je ilustracny z googlu. Nemam este manzetove gombiky. Neviem si rady. co najjednoduchsie. na paradenie je nevesta vlez k Hugovi a nieco nenapadne si vyber
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Manzetove knofliky jsou snad jasne, ne? Jako spravny chronomagor:
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Kurde uz me ty dubly stvou... Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem AndyAaron
bobi Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Manzetove knofliky jsou snad jasne, ne? Jako spravny chronomagor: Wau,tak to už je vážně úchylka
instant Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) videl som aj seiko kalibriky s rotormi edit: totok a aj totok. ale mne toto vzdy prislo ako taky ludovy gyc z ebaja. o level lepsie ako pruhovany porcelanovy jelen trubiaci na mesiac, ale stale gyc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem instant
Povidláček Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 videl som aj seiko kalibriky s rotormi edit: totok a aj totok. ale mne toto vzdy prislo ako taky ludovy gyc z ebaja. o level lepsie ako pruhovany porcelanovy jelen trubiaci na mesiac, ale stale gycTak bacha, ty moje originální jsou ceněná sběratelská záležitost Ještě sháním tenhle fešný komplet se sponou na kravatu
Arthur N. Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Tuty kancelarsky krysy mam rad! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
radorado Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Moje prve seika a asi nebudu posledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 včera se to sešlo a pošťačka donesla dvoje seika najednou, tak dnes jedny z nich poprvé na ruce. po malých pětkách se mi zachtělo něčeho mohutnějšího a jelikož v mechanice není - nepočítám-li želvy - z čeho moc vybírat, volba padla na kinetic a BFK pepsi. solidní kus opracovaného železa, na ruce přesně 200 gramů bez tří článků řetězu (monstra pro srovnání 170g). super zpracování, dojmy veskrze kladné.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Parádní kousek a gratulace. Kolik mají bez korunky? 42 mm? Jinak moje kinetic i po 4 letech chodí tuze přesně, pod +3 sec/měsíc (18 sec od jarní do podzimní změny času, 7 měsíců). Přes zimu pak cca 14 sec do plusu.
lub Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 díky.pouzdro lze změřit prakticky jen v místě pod ochranou korunky, něco málo přes 42. luneta včetně zubů 42.
Frostie Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 díky.pouzdro lze změřit prakticky jen v místě pod ochranou korunky, něco málo přes 42. luneta včetně zubů 42.Díky
People Odesláno 25. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Pridem domov s novymi seikami mysliac si, ze jediny tah na ktory ich dostanem bude shark mesh. Nakoniec som ostal milo prekvapeny. Co clovek doma nenajde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kotuc20 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Celkom dobre na ňom vyzerajú. Ale škoda že nemá ťah aj zopár leštených plôch. Ale vôbec to nieje zlé. A čo je to za ťah?
nividic Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Čekačka v servisu, špatný světlo + naprd tlfon = fotka oničem. Ale stejně to sou skvělý hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se