Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

SKX401

Akorát jsem se vrátil od hodináře. A přemítám, co s nimi dál. Asi je pustím do dobrých rukou. Sháněl jsem je víc jak rok a teď, když je konečně mám, tak jsem si odškrtnul další položku na seznamu a vím, že je asi nosit nebudu. Těžký život chronomagora...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Spousty pěkných Seiko, ale tyto jsou parádní!

To je slabé slovo :), potom, co jsem je viděl i naživo, jsou to alespoň za mě nejlepší Seika vůbec!

Odesláno

SKX401

Akorát jsem se vrátil od hodináře. A přemítám, co s nimi dál. Asi je pustím do dobrých rukou. Sháněl jsem je víc jak rok a teď, když je konečně mám, tak jsem si odškrtnul další položku na seznamu a vím, že je asi nosit nebudu. Těžký život chronomagora...

attachicon.gif20170125_160530.jpg

moc sa u Teba neohriali tieto krasky ... :)

Odesláno

moc sa u Teba neohriali tieto krasky ... :)

V poslednej dobe sa neohreje nič. SPB029 kraľujú a zvyšok len tak príde a odíde. A toto sú len ďalšie z rady SKX, ktorých som mal už pár desiatok a nič nové mi nepriniesli. Chcel som ich vidieť naživo - stalo sa...

Odesláno

Ja dekuji. Maji 38mm; vice pripadne zde.

Jsou nádherný, přiznám že pro mne až na "druhý" pohled, nebo jak to nazvat. Věřím že tohle je kousek že čím déle, tím více je má člověk rád.Moc přeju a snad tě někde potkám... (teda jde mi o ty hodinky :)).

Odesláno

V poslednej dobe sa neohreje nič. SPB029 kraľujú a zvyšok len tak príde a odíde. A toto sú len ďalšie z rady SKX, ktorých som mal už pár desiatok a nič nové mi nepriniesli. Chcel som ich vidieť naživo - stalo sa...

Ha pepsi :lol2: Ale vážně, nemáš to jednoduchý, takhle "magořit". Když to tak pozoruju, jsem rád že jsem neznalý, povrchní neznalec, jen pouhý nadšenec. Protože tohle je asi fakt peklo. Hodinky jsou nádherné, ale vzhledem k tomu, že už uvažuju o prodeji SKX009 (díky Padi mám asi v pepsinách vybráno) tak těmhle snad nepodlehnu.

Odesláno

Proč magořit? Prostě jsem si chtěl osahat všechny hodinky z řady SKX v rozměru 42mm. Ještě mi chybí jedny a měl jsem je v ruce snad komplet :)

Odesláno

Jsou nádherný, přiznám že pro mne až na "druhý" pohled, nebo jak to nazvat. Věřím že tohle je kousek že čím déle, tím více je má člověk rád.Moc přeju a snad tě někde potkám... (teda jde mi o ty hodinky :)).

Diky. Zitra bych se snad mel ukazat na prazskem srazu. I s hodinkami. :)

Odesláno

Proč magořit? Prostě jsem si chtěl osahat všechny hodinky z řady SKX v rozměru 42mm. Ještě mi chybí jedny a měl jsem je v ruce snad komplet :)

Samozřejmě to bylo myšleno v dobrém (chronomagořit) by byl asi vhodnější termín -_-...Přeju ať se zadaří ;) :). Občas mě to chytne s nějakým autem, to je možná opravdu magořina :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...