mlsoun1 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 V lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 PADIny na prvnim vylete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Zase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) ZaseIMG_20170125_141734_1S9.jpgSpousty pěkných Seiko, ale tyto jsou parádní!Kolik mají průměr? Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem p3k
JaRooN Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 SKX401 Akorát jsem se vrátil od hodináře. A přemítám, co s nimi dál. Asi je pustím do dobrých rukou. Sháněl jsem je víc jak rok a teď, když je konečně mám, tak jsem si odškrtnul další položku na seznamu a vím, že je asi nosit nebudu. Těžký život chronomagora... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Spousty pěkných Seiko, ale tyto jsou parádní!Kolik mají průměr?Ja dekuji. Maji 38mm; vice pripadne zde.
Bells Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Spousty pěkných Seiko, ale tyto jsou parádní! To je slabé slovo , potom, co jsem je viděl i naživo, jsou to alespoň za mě nejlepší Seika vůbec!
p3k Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 To je slabé slovo , potom, co jsem je viděl i naživo, jsou to alespoň za mě nejlepší Seika vůbec!No pozor , náš pes si myslí něco jiného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 SKX401 Akorát jsem se vrátil od hodináře. A přemítám, co s nimi dál. Asi je pustím do dobrých rukou. Sháněl jsem je víc jak rok a teď, když je konečně mám, tak jsem si odškrtnul další položku na seznamu a vím, že je asi nosit nebudu. Těžký život chronomagora... 20170125_160530.jpgmoc sa u Teba neohriali tieto krasky ...
JaRooN Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 moc sa u Teba neohriali tieto krasky ... V poslednej dobe sa neohreje nič. SPB029 kraľujú a zvyšok len tak príde a odíde. A toto sú len ďalšie z rady SKX, ktorých som mal už pár desiatok a nič nové mi nepriniesli. Chcel som ich vidieť naživo - stalo sa...
DavidLC Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Ja dekuji. Maji 38mm; vice pripadne zde.Jsou nádherný, přiznám že pro mne až na "druhý" pohled, nebo jak to nazvat. Věřím že tohle je kousek že čím déle, tím více je má člověk rád.Moc přeju a snad tě někde potkám... (teda jde mi o ty hodinky ).
DavidLC Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 V poslednej dobe sa neohreje nič. SPB029 kraľujú a zvyšok len tak príde a odíde. A toto sú len ďalšie z rady SKX, ktorých som mal už pár desiatok a nič nové mi nepriniesli. Chcel som ich vidieť naživo - stalo sa...Ha pepsi Ale vážně, nemáš to jednoduchý, takhle "magořit". Když to tak pozoruju, jsem rád že jsem neznalý, povrchní neznalec, jen pouhý nadšenec. Protože tohle je asi fakt peklo. Hodinky jsou nádherné, ale vzhledem k tomu, že už uvažuju o prodeji SKX009 (díky Padi mám asi v pepsinách vybráno) tak těmhle snad nepodlehnu.
JaRooN Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Proč magořit? Prostě jsem si chtěl osahat všechny hodinky z řady SKX v rozměru 42mm. Ještě mi chybí jedny a měl jsem je v ruce snad komplet
matthias Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Jsou nádherný, přiznám že pro mne až na "druhý" pohled, nebo jak to nazvat. Věřím že tohle je kousek že čím déle, tím více je má člověk rád.Moc přeju a snad tě někde potkám... (teda jde mi o ty hodinky ).Diky. Zitra bych se snad mel ukazat na prazskem srazu. I s hodinkami.
DavidLC Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Proč magořit? Prostě jsem si chtěl osahat všechny hodinky z řady SKX v rozměru 42mm. Ještě mi chybí jedny a měl jsem je v ruce snad komplet Samozřejmě to bylo myšleno v dobrém (chronomagořit) by byl asi vhodnější termín ...Přeju ať se zadaří . Občas mě to chytne s nějakým autem, to je možná opravdu magořina
DavidLC Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Diky. Zitra bych se snad mel ukazat na prazskem srazu. I s hodinkami. Super, tak to se moc těším, díky...
Coolidge Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 scve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luboš72 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Odchod do práce... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku
Murphy97 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Valim se na pokoji na horach, tesim se na snidani a pak na lyzovani :-)Je tu stejna tma, jako byla v nedeli... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se