Jimmy-Jimmy Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Nejsou ti malý:-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 ee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) este koralky a mozeme vyhlasit disaster tyzdna edit: ale hodinky su to pekne, ne ze ne Upraveno 14. září 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Já je včera viděl poprvé naživo a moc se mi líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Uz lezi na poste. Takze zatim porad nacvicuju tu velikost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Včera, dnes a zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Cerstvy prirastok. Upraveno 15. září 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bOB_iK Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Cerstvy prirastok.IMG_8506.JPGHezký kousek, taky po nich pokukuju. Jaké jsou první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Cifr neskutocny. Korunka vyrazne zlepsenie. Tah nic moc, velky priestor na zlepsenie, dufam ze chlapi zo strapcode nieco vymyslia. Napisy presage a automatic vobec nevadia. Predpokladam, ze neostanem pri jednom kuse z tejto novej serie coctailek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Cifr neskutocny. Korunka vyrazne zlepsenie. Tah nic moc, velky priestor na zlepsenie, dufam ze chlapi zo strapcode nieco vymyslia. Napisy presage a automatic vobec nevadia. Predpokladam, ze neostanem pri jednom kuse z tejto novej serie coctailek.Jsou fakt pekny, sklo je minerál? Bude jim slušet nějaká hezká kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 ten cifernik je fakt krasnej. klenuty sklicko jiste taky dela hodne parady. mne se tenhle styl moc libi, ale bohuzel asi neni pro me, coz jsem si overil na orient star classic a bambinech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jedna ranní bez fanazie.Moc pekne, na meshy jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Moc pekne, na meshy jsou fakt super Děkuji: jak jsem kovové tahy nemusel, tak tyhle mi sedí. Mám jej ještě na Orientech a tam se mi zdá ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 AMS TV veterany Opel, k tomu retro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Cerstvy prirastok. IMG_8506.JPGNádherné. Brúsim si zuby na hnedé cocktail time ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 little_w: tak co? Pochlub se novým přírůstkem. Nebo ho na zápěstí ani neumíš najít, natož nafotit? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Obed :-) Odesláno z mého Lenovo P70-A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Foto vcerejsi ale sumace stale na ruce.Vice fotek zde. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79352-tanovo-toulani/page-9&do=findComment&comment=1994564 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Sklo je hardlex. Ked sa vratim domov, tak ich porovnam s povodnymi cocktailkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se