farbakp Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 nie je to sice foto hodiniek na ruke, ale.. cele leto odpocivali, no posledne dva tyzdne ich nosim s o to vacsou chutou.. pisal som Jeziskovi o modre Suma, tak dufam, ze budem mat doma viac odtienov modrej..)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 farbakp: budu drzet palce s Jeziskem , moc pekna fotka, tohle muzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 V kolonách do Prahy a na ruce zase skvělé Ananty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 V kolonách do Prahy a na ruce zase skvělé Ananty krásný jsou, ty nožky, mmmm já pořád stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Seiko Pogue ... 40 let ležely v šupleti Šmarjápanno! Kam na to chodíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 farbakp: budu drzet palce s Jeziskem , moc pekna fotka, tohle muzu.To vies, najradsej by som MM, ale som skromny a chce to nejaku postupnost.. a Suma by ma aj tak stale lakali.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 farbakp: ty Samurai limited se mi líbí, o Sumech taky uvažuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Když se nedá nic jiného dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 To vies, najradsej by som MM, ale som skromny a chce to nejaku postupnost.. a Suma by ma aj tak stale lakali.. Suma kludne preskoc, nie je za cim plakat. Ked si kupis MM300, na suma si ani nespomenies.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 instant: no list Jeziskovi som este neodoslal.. ze by som to este na poslednu chvilu prepisal..? Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 ide o to ci si posluchal. Santa vie byt riadny hajzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Včera, dnes i zítra. Čím déle, tím víc je mám rád. Pohodlné, sedí mi možná (třeba jsem poblouzněn) lépe než Suma. Rozhodně i na malou ruku není problém, jsem na větší kousky zvyklý a tohle bylo na první dobrou. bratm, ked pride ich cas, posli mi SZ. tieto som nikdy nemal a v poslednej dobe som elektrickym hodinkam prisiel na chut .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Skoro padla :-) Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 bratm, ked pride ich cas, posli mi SZ. tieto som nikdy nemal a v poslednej dobe som elektrickym hodinkam prisiel na chut .. Pokud bereš pozici dvojky, slibuji, někdo (kdo je už měl a stýská se mu) mi už psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Pokud bereš pozici dvojky, slibuji, někdo (kdo je už měl a stýská se mu) mi už psal... Nema ich relativne novo aj Spinxx?Inak, paradne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 ma ma, KSP sa uspesne rozrasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Chces vykoupit vsechny puvodne moje Seika nebo co? bratm, ked pride ich cas, posli mi SZ. tieto som nikdy nemal a v poslednej dobe som elektrickym hodinkam prisiel na chut .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) ak vezmeme do uvahy, ze skoro vsetky povodne tvoje Seika boli prapovodne moje Seika, tak ano. je to nevyhnutny kolobeh Seiko v prirode Podla mna by sme to mali vyucovat v prijimaci chronomag fora. Si to predstavujem nejako takto: Lekcia 1 Rolex kufrikLekcia 2 Seiko cyklus a jeho zakonitostiLekcia 3 Znacky podvrzeneho luxusuLekcia 4 Znacky nepodvrzeneho luxusuLekcia 5 Hodinarske minimum (valžuk, griloš atd)Lekcia 5 Exoti, kokoti a osobnosti fora (from people to zmizik)Lekcia 6 Pravidla spravania neboli Etiketa (aneb co na chronomag foru potrebovat nebudete) Ukoncenie online testom, ktory moze vyplnit za clena aj rodinny prislusnik Upraveno 31. října 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 (upraveno) ja mam tvoje jen jedny, za to ty uz pokukujes po druhych!ak vezmeme do uvahy, ze skoro vsetky povodne tvoje Seika boli prapovodne moje Seika, tak ano. je to nevyhnutny kolobeh Seiko v prirode Podla mna by sme to mali vyucovat v prijimaci chronomag fora. Si to predstavujem nejako takto: Lekcia 1 Rolex kufrikLekcia 2 Seiko cyklus a jeho zakonitostiLekcia 3 Znacky podvrzeneho luxusuLekcia 4 Znacky nepodvrzeneho luxusuLekcia 5 Hodinarske minimum (valžuk, griloš atd)Lekcia 5 Exoti, kokoti a osobnosti fora (from people to zmizik)Lekcia 6 Pravidla spravania neboli Etiketa (aneb co na chronomag foru potrebovat nebudete) Ukoncenie online testom, ktory moze vyplnit za clena aj rodinny prislusnik Upraveno 31. října 2017 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 ide ti bratm, vies dokonale sprijemnit den ... normalne si v praci, alebo lezis niekde na plazi a uzivas tequilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se