Arthur N. Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Alpinisty[/url]Ahoj, kde jsi to skoncil? Ale sluší Ti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Tak dneska jsem zas po čase vyvenčil lanďáky i s původním keramickým tahem :-) po Fortisech jsou jak pírko.. IMAG2175_1.jpgCo je to konkrétně za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 To MarekR: sú to Seiko Landmaster SBCW023 south pole, asi jediné gmt kde ide ručička GMT naopak, v protismere krásny kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Jsem si říkal že vypadají jako moje, jenom jsou nějaké lesklejší... =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Akú máš ruku? Ja som sa dajako zakukal do landmasterov mimo kopec iných...len ruku mám na väčšinu prospexov "malú" 16.5 haha Edit: krásne landmastery máš Upraveno 4. května 2018 uživatelem McLenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Já mám o pár milimetrů víc (16,7 když není nateklá), ale třeba na nový želvy nedám dopustit. Zrovna dneska jsem přezul na jubilee a je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Želvy mi prišli už moc práve, skúšal som aj GS divere so spring drivom, a boli bohužiaľ veľké ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Co je to konkrétně za model?Jo, jak psal kolega Lenin je to sbcw023 z roku 1999 se strojkem 5M47, limitovaná edice 800ks vyrobená na základě požadavků japonského polárníka M. Ohba pro jeho expedici na jižní pól - GMT jde opačným směrem z důvodu navigace s pomocí slunce na jižním pólu. Další specifikum je, jako jedno z prvních, celokeramickém provedení resp. kompozit keramika/kov a zirkon.zde přehled na celou řadu landmaster:https://musingsofawatchaddict.wordpress.com/2015/05/16/the-last-of-its-kind-sbdx009-seiko-landmaster-10th-anniversary-8l35-automatic-limited-edition/Máš taky pěkný akorát titanový. Nejsou to ty od kolegy Piplíka? Tak ať dělají radost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Haha. Jo, jsou. Ale v tuhle chvíli jsou na výměně kapacitoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Kluci, tak ja pridam aj ked nie uplne aktualnu, nech ich tu mame pekne pokope. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Taky dnes Pily. Penetruji jak o život a pár kapek asfaltu už mají také na sobě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 zelene SUMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Haha. Jo, jsou. Ale v tuhle chvíli jsou na výměně kapacitoru.Opravdu je v háji? Kapacitor do prvních modelů kineticů má "kapacitu" pouze pár dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Seiko,Peterson a Gawith Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Kluci, tak ja pridam aj ked nie uplne aktualnu, nech ich tu mame pekne pokope. Tak ty tu nemůžou chybět..´´poslední´´landmastery ...jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 modrý nato jasný, ale jaký hodinky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Monstra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Čerstvá akvizice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se