sashator Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Ty plastový tuňáci vypadaj dobře, i datový okno není tak hrozný...gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Vypadaj dobre, jsem zvedav, jak bude vypadat po par mesicich/letech noseni ten shroud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Vypadaj dobre, jsem zvedav, jak bude vypadat po par mesicich/letech noseni ten shroud.Na tech ix baby tunakach, co mi prosly ruka to bylo vzdycky v pohode. Prinejhorsim si koupis za par stovek novej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Taky redukuju... takže +1 tiez som v ?ocakavani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Na tech ix baby tunakach, co mi prosly ruka to bylo vzdycky v pohode. Prinejhorsim si koupis za par stovek novej.Pravda, jako votloukanky asi fajn, hlavne by ten plastovej shroud asi musel dostat peknou pumelici, aby rupnul, bude to asi dost pruzny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Nevypadaj vůbec špatně. Ty bych možná mohl potřebovat. Užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 @all: diky, jsou super! Vzhledem k tomu, ze mi dost lidi pise tak klidne verejne. Jsou od AD z EU, par jich do Evropy prislo a skoro vyprodano, nevim jak do CR, ale do DE ma prijit dalsi varka az v 10/2018, takze leto s nima stihnout asi nepujde... ;( ale treba kecaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Taky redukuju... takže +1 pěkná redukce Ta pozlacená luneta s toučernou vypadá dobře. A ručky se jim na dnešní poměry taky povedly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Ty jsou pěkné, co je to zač? Chtělo by to jiný tah a bude to pecka.Mám je taky, když budeš chtít vyzkoušet 5126-6010 sports diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Mám je taky, když budeš chtít vyzkoušet 5126-6010 sports diverTy máš původní model, Jovaniho jsou reedice z devadesátých let s kalibrem 7S36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Ty máš původní model, Jovaniho jsou reedice z devadesátých let s kalibrem 7S36.Koukám že jsi už psal,jo, moje jsou rok 1969, už mlčím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Mám je taky, když budeš chtít vyzkoušet 5126-6010 sports divertie su fajn a dobry rocnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Právě jsem dokončil čištění akvária Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 tie su fajn a dobry rocnikTřeba je někdy porovnáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Spirity v kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Třeba je někdy porovnáme hmmm, to je vyzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Se uvidi, jestli budem kamaradi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se