Slick Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Spytam sa provokacne... vyuziva niekto to chrono na hodinach aj v praxi? alebo je to len pre vacsinu (ako pre mna) dizajnova zalezitost?V podstatě denně, buď divers bezel nebo stopky. Když ani jednu z těch komplikací hodinky které mám daný den na ruce nemají, tak jsem dost nesvůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Dnes po dlouhé době... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 mam po dlouhy dobe a temer vonafky a jeste s kiklopem ;-)du je prubnout do vany dycky jsem je chtel na oysteru, tak konecne z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 trubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Tak tuto klasiku jsem neměl ani nepamatuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Jedna v plné polní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Ups, špatný topic a ani to nejde editovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Double Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 První pokus. Je se co učit, ale začít se někdy musí. Pětky na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Taky jsem vzal na cesty Seika :-) Tak dám jednu fotku i sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 uz ako sem hodil matthias recenziu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106062-seiko-landmaster-summiter-sbcn003/ vedel som, ze raz ich budem mat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Gratulujem, veľmi dobrá akvizícia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 diky moc:) su uzasne, ta komplet plasticita je perfektna a kaliber podareny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Tak konecne, od Vianoc, sa mi podarilo odlozit Oris 65 a vratit sa k starym dobrym seikam.. Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 uz ako sem hodil matthias recenziuhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106062-seiko-landmaster-summiter-sbcn003/vedel som, ze raz ich budem mat:)pěkné, dobrý výběr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Dneska jsem odlozil AT a zkusim provetrat suplik: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Moje nejpohodlnější ale nejméně často nošené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se