red_dwarf Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Na leto paradni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Po moto vylete nasadene youngtiemry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 a dnes vyntazky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Badalucio Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Nedělní relax :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
reborn Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Na leto paradni Nájs. Na prvni pohled jsem myslel, že koukám na svoje vlastní hodinky. I ten chapter ring mám přesně takhle vychýlenej u dvanáctky. Ale na druhej pohled jsem si všiml, že já mám na datumovce dvanáctku, takže ne, nejsou to ty moje. A já je nosím celoročně :-)
Joe75 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Jaký na nich máš číslo Bade? Já 10/30.Joe
Badalucio Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Jaký na nich máš číslo Bade? Já 10/30.JoeAhoj mám 02/30 :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
Joe75 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Jojo, Tys je koupil tenhle tejden. Já je mám taky chvíli, myslím 3-4týdny, nebo tak. Mám je na ruce každý víkend. Jsem s tvarem moc spokojený. Obyč Želvy bych si asi nekoupil, nějak mě neoslovovaly, ale tyhle černěný, klenutý sklíčko a zlatý kolem to se mi moc líbí. Nemůžu se na ně vynadívatjoe
instant Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Seikofci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Arbajt . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pauliej Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Dnes SNZG15 na bond-strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 chčije a chčije Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Stará láska nerezaví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se