lolohh Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Ahojte, prosím o radu a pomoc při hledání hodinek buranek. Jsem buran, chodím v létě v kraťasech, v zimě v džínách. Mám jedny pilotky Stowa (které mi zdárně nahrazují při použití vhodného řemenu i hodinky společenské), jedny potápky Limes (které nosím nejčastěji) a jedny G-shocky. S tímto stavem jsem vlastně spokojen a hodinky mi pokrývají všechny situace, ale cítím vnitřní neklid a občas bych ponosil kovový nár, ne, nezlobte se, nemůžu to říct, kovový tah. Takže sháním hodinky na své každodenní nošení. Požadavky "striktně ano"1) velikost 40-42mm, rozumná váha2) kovový tah3) cena do 50 tisíc, přinejhorším malinko víc4) laikům neznámá značka5) vodotěsnost min 100m, čím víc tím líp, radši šroubovací korunku6) nechci titěrné ručky (kdybych snesl titěrné ručky, tak si koupím Sinn EZM3 a jsem v klidu7) preferovaný materiál je ocel bez PVD a podobných blbostí Požadavky "raději ano"1) otočná luneta2) datum (pokud ano, tak okénko pouze na jedno datum, nikoliv trojokno)3) hodinky německé výroby trochu preferovány4) tři ručky mi stačí, chrono nepotřebuji Tudor Ranger nejsou v ČR a docela rád bych je viděl. Sinn EZM3 jsou dokonalé, ale ručky jsou pekelně malé. Na Pelagosech mi vadí tvar hodinové ručky. Sinn 144 mi vždycky přišly jako hodinky pro starý chlapy, ale tak nějak je začínám brát na milost. Ne Fortis, Oris. Jestli nic nevymyslím, tak si koupím tah k těm Limesům, ale do toho se mi zatím extra nechce. Díky. Edit: Marinemastery jsou velké a těžké. Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem lolohh
Frantik Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Co ty stříbrný Eterna Kontiki z prodejní sekce? Sice nesplňují vse, ale...... Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Frantik
lolohh Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Jak říká kubson - ty jsou na mě moc hezký.
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 hodinky pro burana sou snad jasný .... značku psát nebudu a ty jí znáš ..... tak si je kup a nevotravuj * taky tě mám rát
lolohh Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Jenže na ten můj vyhlédnutej model nedělají kovový tah! Jinak jsem je u kubsona před pár dny objednal.
Frantik Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Jak říká kubson - ty jsou na mě moc hezký.Na me ty cerne taky byly, ale šel sem do nich a super. Připadám si tak nějak hezčí :-)
Frantik Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 hodinky pro burana sou snad jasný .... značku psát nebudu a ty jí znáš ..... tak si je kup a nevotravuj * taky tě mám rát Damasko? :-)
KFL Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Rolex Explorer? (To nikdo nezna) Sinn 144 jsou supr - idealne na tahu. Mel jsem je 4 roky Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem KFL
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Damasko? :-)já to neřek .... takže sem z toho venku .... ufff
KFL Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Damasko? :-)Ty jsou na lolohha moc durable.
gougy Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Pro burana na lítačku BondoFky (a je jedno jaké značky)
Frantik Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Ty jsou na lolohha moc durable.He :-))))
Návštěvník dlubix Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Trochu přitlač a kup si starší Rolády. A nebo ty Damaško. Budeš se pak moci virtuálně hladit po zadku s místními D členy v jejich přísně věřících vláknech
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Jeníčku kup si ty Damasko .... stejně to chceš a za úplnou p..u to nestojí .... má to i KFL a ten rozumí i motorům * .... kdyby tam náhodou bylo něco nakřivo tak ti to v nejbližším BMW servisu narovnaj .... fakt *softvérově Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem YPO
KFL Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 kdyby tam náhodou bylo něco nakřivo tak ti to v nejbližším BMW servisu narovnaj .... faktCoz ma lolohh asi tak 40 metru od baraku, takze tam ani nebude muset jet autem.
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 tak je to jasný * zamknout
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Sis ty vole popsal v zadani popsal ty limesy, co mas doma. Tak si k nim kup tah a mas vystarano. Proc si budes kupovat hodinky, nemecky krapy, co uz doma mas? Stowa na remenu, limes na tahu a ses spokojenej parchant
Návštěvník YPO Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Sis ty vole popsal v zadani popsal ty limesy, co mas doma. Tak si k nim kup tah a mas vystarano. Proc si budes kupovat hodinky, co uz doma mas? Stowa na remenu, limes na tahu a ses spokojenej parchantno von hlavně nic nepotřebuje, akorát nemusí luxovat stropy, tak votravuje
Micey Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 To mas tezky, si tezko predstavuju, ze ti nekdo poradi neco, co neznas. Co nejaky Bally? Hnusny jsou dost, politi pivem prezijou.. akorat jsou posledni dobou celkem drahy, mrchy.
lolohh Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Jeníčku kup si ty Damasko .... stejně to chceš a za úplnou p..u to nestojí .... má to i KFL a ten rozumí i motorům * .... kdyby tam náhodou bylo něco nakřivo tak ti to v nejbližším BMW servisu narovnaj .... fakt *softvérověMinulý týden na mě kubson vyvinul značný psychický nátlak, tak jsem teda ty DA44 objednal. Ale pak se zjistilo, že Damasko neumí na toto pouzdro tah, prý zatím. Jinak bych vlákno nezakládal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se