Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

na chronoshopu je fotografie modelu "před náramkem" ..... aneb když si na DA 56 (nebo jiný model s chtíčem náramku) koupené před "náramkem" objednáš náramek, tak budeš muset hodinky poslat do fabriky na "nandání" náramku = jsou tam nulové tolerance a náramek se dělá takříkajíc na míru pouzdru ..... v reálu je to pecka .... směrem k pouzdru se nic nehýbe a nic nevrklá ..... pro to ta absence dírek ..... nikdo nepředpokládá, že to budeš sundávat, protože bys to zpět v domácím režimu nenandal ..... jsou tam nulové tolerance

janko: tah se nerozpadne, protože i když z něj vypadnou tři šrouby na jednom článku (myšleno z obou stran), tak stále drží 

Upraveno uživatelem YPO
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A seš v sektě:-) Máš je s oboustranným AR? Vidím špatně nebo opravdu nemáš vrtané nožky? Na chronoshopu jsou dc56 s vratnýma.

Jinak gartuluju :photo:

Vnější AR nesnáším, takže ho nemám. Dírky v nožkách jak píše YPO. Díky.

tak to gratulujem :) dufam ze sa ti nerozpadne tah :)

Díky. Tah vypadá celkem bytelně ;)

na chronoshopu je fotografie modelu "před náramkem" ..... aneb když si na DA 56 (nebo jiné ve stejném režimu) koupené před "náramkem" objednáš náramek, tak budeš muset hodinky poslat do fabriky na "nandání" náramku = jsou tam nulové tolerance a náramek se dělá takříkajíc na míru pouzdru ..... v reálu je to pecka .... směrem k pouzdru se nic nehýbe a nic nevrklá ..... pro to ta absence dírek ..... nikdo nepředpokládá, že to budeš sundávat, protože bys to zpět v domácím režimu nenandal ..... jsou tam nulové tolerance

janko: tah se nerozpadne, protože i když z něj vypadnou tři šrouby na jednom článku (myšleno z obou stran), tak stále drží 

S tahem je to malinko jinak. Když vypadnou dva šroubky, které jsou vedle sebe, tak to jde rozebrat. Ale když vypadne na každé straně článku jeden šroubek, tak to drží.

Odesláno

Takže doma si tah nesundáš ano? Není to ale škoda:-) Vypadá to v kompletu pěkně. Tahy moc nemusím jediný který mě donutil říct "hmm fakt dobry" byl Roládovej tah máš možnost porovnat tento Da tah s Rolex tahem?:-)

Ten vnější AR mě taky dost štve mám je chvilku a jsou na něm pěkné škrábance :death: , takže tato volba byla určitě dobrá.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

..... když vypadne na každé straně článku jeden šroubek, tak to drží.

jasný .... sem vymrzlej z lovení krtka

Takže doma si tah nesundáš ano? Není to ale škoda:-) Vypadá to v kompletu pěkně. Tahy moc nemusím jediný který mě donutil říct "hmm fakt dobry" byl Roládovej tah máš možnost porovnat tento Da tah s Rolex tahem?:-)

Ten vnější AR mě taky dost štve mám je chvilku a jsou na něm pěkné škrábance :death: , takže tato volba byla určitě dobrá.

volbu AR si u damasko můžeš specifikovat v objednávce = nemusí tam být žádný, nebo venkovní, nebo vnitřní, nebo oba = je to čistě na tobě

náramek zcela jistě sundáš a při troše trpělivosti zcela jistě i nandáš ...... jestli si někdy nandaval tah na hodinky kde jsou nějaké vůle, tak víš co je to za práci .... tady nejsou vůle žádné ;)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Jasný to vím, že si můžeš vybrat já bral co bylo v inzerci tady, takže mám oboustranný AR je to super černější ciferník jsem ještě neviděl ale ty rýhy a patlání.. :giljotiini: .

Na fotkách to jde vidět, že vůle tam asi moc nebudou, takže sundávat je z tahu bych opravdu nechtěl:-)

Odesláno

Vybral sis dobře. V kontexu toho, co se ti dlouhodobe libi, je tohle asi idealS

Odesláno (upraveno)

No, tak to teda nevím. Tyhle Ball jsou zrovna celkem ok, ale i tak. Za mě vybral dobře. Déčka budou i za mnoho let jako nové, nezáří do širokého okolí, jsou příjemně nízké a bez výstupků, které by přitahovaly škrábance a bez té obrovské ochrany korunky. Myslím, že jako EDC jsou Damasko lepší a pokud neomrzí za měsíc, tak neomrzí dlouho. Ta zdánlivá nenapadnost se po čase ukáže jako absence prudnosti, tedy jako výhoda. Aspoň u EDC. Na ples v opeře, nebo raut u velvyslance vhodné skutečně nejsou.

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

No, tak to teda nevím. Tyhle Ball jsou zrovna celkem ok, ale i tak. Za mě vybral dobře. Déčka budou i za mnoho let jako nové, nezáří do širokého okolí, jsou příjemně nízké a bez výstupků, které by přitahovaly škrábance a bez té obrovské ochrany korunky. Myslím, že jako EDC jsou Damasko lepší a pokud neomrzí za měsíc, tak neomrzí dlouho. Ta zdánlivá nenapadnost se po čase ukáže jako absence prudnosti, tedy jako výhoda. Aspoň u EDC. Na ples v opeře, nebo raut u velvyslance vhodné skutečně nejsou.

No jo, ale lolohh je pry buran, takze i do opery, i na raut u velvyslance :)

Jinak gratulace. Pro me v soucasne dobe asi nej Damasko, co se designu tyce. Skoda, ze si nesel jeste dal, do modelu Si. Tenhle novy typ pouzdra jsem zkousel ve Vidni a je to pecka. Jak psal YPO, to slicovani koncovek je dokonale. Skoda absence vrtanych nozek. Ptali jsme se primo u zdroje, proc. Uzivatele to proste chteji. No, kazdemu se nezavdecis, jeden chce bez, druhy chce vrtane. Kazdopadne krasny kousek, at slouzi !

Jo a nahlasit se u Bedjassona, pomalu se planuje dalsi Ledove kaleni. :)

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno (upraveno)

Vybral sis dobře. V kontexu toho, co se ti dlouhodobe libi, je tohle asi idealS

Jo, jsem o tom přesvědčen.

ses vul, mels vzit Bally..

Jestli to jsou ty co myslim, tak ne. Jsou velký, vysoký, lesklý...

No jo, ale lolohh je pry buran, takze i do opery, i na raut u velvyslance :)

Jinak gratulace. Pro me v soucasne dobe asi nej Damasko, co se designu tyce. Skoda, ze si nesel jeste dal, do modelu Si. Tenhle novy typ pouzdra jsem zkousel ve Vidni a je to pecka. Jak psal YPO, to slicovani koncovek je dokonale. Skoda absence vrtanych nozek. Ptali jsme se primo u zdroje, proc. Uzivatele to proste chteji. No, kazdemu se nezavdecis, jeden chce bez, druhy chce vrtane. Kazdopadne krasny kousek, at slouzi !

Jo a nahlasit se u Bedjassona, pomalu se planuje dalsi Ledove kaleni. :)

Do opery mám jiný hodinky. Jako správnej buran mám do opery pilotky :)

O modelu Si jsem přemýšlel, ale byl na mě drahý. V jednu chvíli jsem přemýšlel, že bych "vyměnil" kovový tah právě za Si variantu, ale nakonec jsem se rozhodl, že je pro mě důležitější právě ten tah. Absence vrtaných nožek mě taky mrzí, mám je rád. Díky.

Upraveno uživatelem lolohh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...