Laudis Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Gratuluji k pěknýmu kousku, ten detail ciferníku je skutečně parádní. Těším se, až budeš mít čas nafotit je komplet a hodíš to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Gratulujem k pekným hodinkám. Podľa mňa najkrajšie z ponuky Deep Blue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 DB je dlhodobo na spodnejsom konci medzi mikro znackami, vlastne, ani to uz nie je mikro... Skor spada do kategorie ako Invicta. Ci uz imidzom, kvalitou alebo zakaznickym servisom. Pomer vykon/cena sa zda vyborny pre niekoho, kto nevidel a nemal v ruke lepsie kusky z lepsich cinskych fabrik. Prave par dni dozadu na WUS totalne zvozili jeden model od DB (1200 USD) so spolocnym resume "vratit", neviem ci to aj nebol prave tento. Ked uz sme pri pomere vykon/cena, DB mal nedavno, myslim ze to zacalo na black friday sale, neuveritelne dobre akcie a zlavy, az 50% na mnoho modelov, za 150 USD sa dali kupit ozaj slusne quartzky, v podstate s telom rovnakym ako tieto. Moj nazor na tento konkretny kusok je - kedze DB ma ako malo kto moznost integrovat najsilnejsiu T100 radioaktivitu pod cifernik, uvazoval som nad kupou, pretoze t25 na h3 mi nestaci :-) Odradila ma velkost. Kazdopadne sa mi ale pacia, vlnky(alebo vlnki ako pise kolega predo mnou) su paradne a tritium kupodivu rusi menej ako na balloch. Ked ta omrzia, rovno mi napis pls :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Ten zacatek je ale osklive napsanej, to muze nekoho urazit, ze? Invicta dava do svych hodinek Eta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrk67 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Gratulujem moc pěkný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 S Ivictama bych to určitě nesrovnával, ať už vzhledem tak i strojkem. Tyto bych si na ruku, na rozdil od Invict, klidně vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Ten zacatek je ale osklive napsanej, to muze nekoho urazit, ze? Invicta dava do svych hodinek Eta?Dává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jeden se stale uci , ale mne Ivicta nebere v nicem. I tak ty Deep jsou bombardacky proti I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 mel jsem db 1500 a srovnaval jsem s certinama diverema, doxama sharkama a na ruce mam rt divery. A svete div se mam objednane zase db :-).Argument ze velikost (velka) neco vypovida o kvalite je cypovina. db jsem nemohl a nemuzu nic vytknout ( pouzdro, luneta a lumi jsou fantasie). Zrovna model 1500 mel seiko strojovnu a spokojenost. Srovnani s Invictama je totalni ulet...Db jede v podstate jen diver modely. Invicta jede uplne vsechno, jakoze UPLNE VSECHNO. Vrcane tvoje posuzovani co je micro znacka a urceni jejich levlu je mimo jak Zeman v mlecnem baru :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Sam skusenost s DB nemam a ako som pisal, do konkretne tychto s t100 by som isiel rad. Tlmocil som iba skusenosti z WUS z dive watch fora. Keby si napr. zobral lubovolnych 10 alebo 20 znaciek, ktore maju podobne zameranie ako DB, tak DB by podla nazoru ludi na WUS, ktori DB hojne vlastnia, prave DB skoncil na spodku. DB je na WUS velmi hojne rozsirena znacka a vacsina ludi vlastni aj ine hodinky, takze maju s cim zrovnavat. Ale opakujem, sam s DB nemam skusenost. Predpokladam, ze rozdiel medzi DB a inymi znackami bude zanedbatelny. Velkost o kvalite nevypoveda, to som ani v najmensom nenaznacil, to je cisto vec osobneho vkusu, a dnes je trendom a standardom zial az 45mm, to bez rozdielu v triede znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Mooc pěkné, taky už jsem se na ně díval. Můžu poprosit o foto lumi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Tyhle jsou vážně super. Gratuluji k výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 To Vrrcan byl jsem včera nějak rozdurděný ....Jen k té velikosti hodinek .. je to logické, prostě každá další generace je v průměru vyšší ( a širší ) takže holt i hodinky se musí trošku přifouknout noni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 To Vrrcan byl jsem včera nějak rozdurděný ....Jen k té velikosti hodinek .. je to logické, prostě každá další generace je v průměru vyšší ( a širší ) takže holt i hodinky se musí trošku přifouknout noni ?U Deep to nevadi, jsou to poradne hodinky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) No pár hezkých hodinek jsem na ruce měl, mimo jiné Rolády, Breitle, Tudory, Fortis, Omegy PO, Longines HC...no u posledně jmenovaných jsem si JISTÝ, že DB jsou lépe udělané...ale srovnal bych je + - autobus klidně kvalitou zpracování se všemi vyjmenovanými....ale berte to pouze jako můj názor. Dnešní foto na meshi...sluší jim?Mimochodem India Pale Ale od Primátora je slušný pívo...ale berte to taky pouze jako můj názor. Hezký večer. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Fajnový kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fred8888 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 tak ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sohun Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 krasne deep blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Zatím jen mobilní nightshot...ale myslím, že pro představu stačí...ono je totiž celkem težké vystihnout okamžik, kdy svítí nejlépe...a pak ještě chystat stativ a zrcadlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Mňam...jak se nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se