Přejít na obsah

Deep Blue Daynight Recon

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

DB je dlhodobo na spodnejsom konci medzi mikro znackami, vlastne, ani to uz nie je mikro... Skor spada do kategorie ako Invicta. Ci uz imidzom, kvalitou alebo zakaznickym servisom. Pomer vykon/cena sa zda vyborny pre niekoho, kto nevidel a nemal v ruke lepsie kusky z lepsich cinskych fabrik. Prave par dni dozadu na WUS totalne zvozili jeden model od DB (1200 USD) so spolocnym resume "vratit", neviem ci to aj nebol prave tento.

Ked uz sme pri pomere vykon/cena, DB mal nedavno, myslim ze to zacalo na black friday sale, neuveritelne dobre akcie a zlavy, az 50% na mnoho modelov, za 150 USD sa dali kupit ozaj slusne quartzky, v podstate s telom rovnakym ako tieto.

Moj nazor na tento konkretny kusok je - kedze DB ma ako malo kto moznost integrovat najsilnejsiu T100 radioaktivitu pod cifernik, uvazoval som nad kupou, pretoze t25 na h3 mi nestaci :-) Odradila ma velkost. Kazdopadne sa mi ale pacia, vlnky(alebo vlnki ako pise kolega predo mnou) su paradne a tritium kupodivu rusi menej ako na balloch. Ked ta omrzia, rovno mi napis pls :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten zacatek je ale osklive napsanej, to muze nekoho urazit, ze? Invicta dava do svych hodinek Eta?

Odkaz ke komentáři

Jeden se stale uci :), ale mne Ivicta nebere v nicem. I tak ty Deep jsou bombardacky proti I.

Odkaz ke komentáři

mel jsem db 1500 a srovnaval jsem s certinama diverema, doxama sharkama a na ruce mam rt divery. A svete div se mam objednane zase db :-).

Argument ze velikost (velka) neco vypovida o kvalite je cypovina. db jsem nemohl a nemuzu nic vytknout ( pouzdro, luneta a lumi jsou fantasie). Zrovna model 1500 mel seiko strojovnu a spokojenost. Srovnani s Invictama je totalni ulet...Db jede v podstate jen diver modely. Invicta jede uplne vsechno, jakoze UPLNE VSECHNO. Vrcane tvoje posuzovani co je micro znacka a urceni jejich levlu je mimo jak Zeman v mlecnem baru :-).

Odkaz ke komentáři

Sam skusenost s DB nemam a ako som pisal, do konkretne tychto s t100 by som isiel rad. Tlmocil som iba skusenosti z WUS z dive watch fora. Keby si napr. zobral lubovolnych 10 alebo 20 znaciek, ktore maju podobne zameranie ako DB, tak DB by podla nazoru ludi na WUS, ktori DB hojne vlastnia, prave DB skoncil na spodku. DB je na WUS velmi hojne rozsirena znacka a vacsina ludi vlastni aj ine hodinky, takze maju s cim zrovnavat. Ale opakujem, sam s DB nemam skusenost. Predpokladam, ze rozdiel medzi DB a inymi znackami bude zanedbatelny.

Velkost o kvalite nevypoveda, to som ani v najmensom nenaznacil, to je cisto vec osobneho vkusu, a dnes je trendom a standardom zial az 45mm, to bez rozdielu v triede znacky.

Odkaz ke komentáři

To Vrrcan byl jsem včera nějak rozdurděný ....

Jen k té velikosti hodinek .. je to logické, prostě každá další generace je v průměru vyšší ( a širší :flex: ) takže holt i hodinky se musí trošku přifouknout :smoke: noni ?

U Deep to nevadi, jsou to poradne hodinky :))

Odkaz ke komentáři

No pár hezkých hodinek jsem na ruce měl, mimo jiné Rolády, Breitle, Tudory, Fortis, Omegy PO, Longines HC...no u posledně jmenovaných jsem si JISTÝ, že DB jsou lépe udělané...ale srovnal bych je + - autobus klidně kvalitou zpracování se všemi vyjmenovanými....ale berte to pouze jako můj názor.

Dnešní foto na meshi...sluší jim?

Mimochodem India Pale Ale od Primátora je slušný pívo...ale berte to taky pouze jako můj názor. :)

Hezký večer.

post-13936-0-04937900-1420485917_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lihard
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zatím jen mobilní nightshot...ale myslím, že pro představu stačí...ono je totiž celkem težké vystihnout okamžik, kdy svítí nejlépe...a pak ještě chystat stativ a zrcadlovku :(

post-13936-0-54625100-1428951065_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...