long Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Dobrý den vážení členové, po menším rodinném dohadování v si vás zkušenější dovoluji požádat o radu a to: 1) kdo vymýšlel design na Prim DIPLOMAT? 2) v kolikátém roce? 3) je vůbec design původní? 4) z kolikátého je přesně design roku? moc Vám děkuji za vaše příspěvky LONG
Godin Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 (edited) Já bych původ hledal u Rolexu http://cgi.ebay.com/Vintage-Rolex-18-K-gol...1QQcmdZViewItem Tohle není ono, ale já ty úplně shodné Rolexy s Diplomatem nemůžu ted zrovna na netu najít. Ale již dříve zde některý člen fora jejich fota prezentoval, tak to třeba udělá znovu. Edited July 2, 2007 by Godin
Tomasek Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Teď jsou na Aukru k vidění jedny švýcarské Diplomaty: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Rudina Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Podívej se třeba sem http://www.prim.cz/kolekce/prim-diplomat-50-le
Časomíra Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Mohu doporučit publikaci Technologie náramkových hodinek Prim vyrábených v Novém Městě nad Metují v letech 1954-1985 od Jaroslava Vajsara kde se popisují neznámější modely Prim a vůbec o problematice výroby náramkových hodinek v tomto období .
sisi Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Mohu doporučit publikaci Technologie náramkových hodinek Prim vyrábených v Novém Městě nad Metují v letech 1954-1985 od Jaroslava Vajsara kde se popisují neznámější modely Prim a vůbec o problematice výroby náramkových hodinek v tomto období .
sisi Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Mohu doporučit publikaci Technologie náramkových hodinek Prim vyrábených v Novém Městě nad Metují v letech 1954-1985 od Jaroslava Vajsara kde se popisují neznámější modely Prim a vůbec o problematice výroby náramkových hodinek v tomto období . Kde ji seženu. Neprodá ji někdo?
VS Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Kde ji seženu. Neprodá ji někdo? Národní Technické muzeum
stampee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Národní Technické muzeum Probiha rekonstrukci........a je to myslim az do zari 2008
sisi Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Probiha rekonstrukci........a je to myslim az do zari 2008 Děkuji za informace, muzeum je zavřeno opravdu do léta 2008, ale publikace je možné objednat i nyní (poštou zasílají a již jsem si objednal).
vor Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Kde ji seženu. Neprodá ji někdo? http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=2308&st=20
accutron Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Originální návod na použití hodinek Prim Diplomat. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Doufám, že sběratelům hodinek PRIM tyto obrázky udělají radost.
yen Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Originální návod na použití hodinek Prim Diplomat. Doufám, že sběratelům hodinek PRIM tyto obrázky udělají radost. Radost převeliká! Srovnal jsem to s údaji, které jsi laskavě poskytl u Igenů. Zaujal mne rozdíl udávané přesnosti chodu, respektive denní odchylky. Jak toho bylo dosahováno? Jde přece o identické strojky... Nebo...?
accutron Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Radost převeliká! Srovnal jsem to s údaji, které jsi laskavě poskytl u Igenů. Zaujal mne rozdíl udávané přesnosti chodu, respektive denní odchylky. Jak toho bylo dosahováno? Jde přece o identické strojky... Nebo...? Vysvětlení pro to mám jediné. Strojky pro PRIM Diplomat byly vybírány jen ty s nejlepší přesností. To by pak vysvětlovalo ty rozdíly.
michigan5 Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Bravo! Ten návod je parádní.Mám dotaz, v některém vláknu jsem četl že pouzdro ze starší verze(skoro Diplomat) je stejné ale pri srovnání mi indexy u starší verze prijdou širší a nižší?
JR_2010 Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Bravo! Ten návod je parádní. Mám dotaz, v některém vláknu jsem četl že pouzdro ze starší verze(skoro Diplomat) je stejné ale pri srovnání mi indexy u starší verze prijdou širší a nižší? Trochu upřesni, co máš na mysli starší verzí skoro Diplomat a jestli řešíš indexy na lunetě (když se ptáš na pouzdro) a nebo na ciferníku. Jinak co se týká shody pouzder, tak si nejsem jistý, jestli není náhodou pouzdro u Diplomatů o něco vyšší, aby se tam vešla 68., nikdy jsem to nezkoušel, ale možná má někdo zkušenosti se záměnou.
michigan5 Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Myslel jsem indexy na lunetě pouzdra a skoro Diplomaty myslím tyto Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
JR_2010 Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Myslel jsem indexy na lunetě pouzdra a skoro Diplomaty myslím tyto Tak to jsem přesvědčený, že tam není žádný rozdíl...
Recommended Posts