safi Odesláno 10. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2008 Na Ebay se právě jeden model Seiko Alpinist 4s15 draží (exportní varianta): Půjdete někdo do něj? Pokud by jste chtěli vidět tento model naživo (ve žlutém) můžeme se krátce setkat. http://cgi.ebay.com/SEIKO-Alpinist-4S15-au...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Na Ebay se právě jeden model Seiko Alpinist 4s15 draží (exportní varianta): Půjdete někdo do něj? Pokud by jste chtěli vidět tento model naživo (ve žlutém) můžeme se krátce setkat. http://cgi.ebay.com/SEIKO-Alpinist-4S15-au...1QQcmdZViewItem Jo jo taky jsem si jich vsiml a uz je sleduji, no uvidime za kolik skonci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Jo jo taky jsem si jich vsiml a uz je sleduji, no uvidime za kolik skonci:) do 300USD by to byla dobrá koupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 do 300USD by to byla dobrá koupě. To jo, nekoupis si jeste jedny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Na Ebay se právě jeden model Seiko Alpinist 4s15 draží (exportní varianta): Půjdete někdo do něj? Pokud by jste chtěli vidět tento model naživo (ve žlutém) můžeme se krátce setkat. http://cgi.ebay.com/SEIKO-Alpinist-4S15-au...1QQcmdZViewItem Premyslim o tom, ale nelibi se mi, ze bych je musel nechat pretesnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 To jo, nekoupis si jeste jedny ? Jejda.... to ne :-) nevedel bych pak, které nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Premyslim o tom, ale nelibi se mi, ze bych je musel nechat pretesnit... Mechano ti udela nova tesneni uplne v pohode :-) chlapi jdete do nich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Mechano ti udela nova tesneni uplne v pohode :-) chlapi jdete do nich :-) Mam tam sledovani, tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 Mam tam sledovani, tak uvidime Ten kalibr za to stojí...a je to kultovní model.... to by byla velká chyba minout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 Jejda.... to ne :-) nevedel bych pak, které nosit co treba na kazde ruce jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2008 co treba na kazde ruce jedny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 (upraveno) Mě se víc líbí černá varianta s nádherně sladěnýma ručkama se symboly na ciferníku. Nevíte, kde se dají koupit? Upraveno 1. března 2008 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Mě se víc líbí černá varianta s nádherně sladěnýma ručkama se symboly na ciferníku. Nevíte, kde se dají koupit? Máš na mysli starší generaci s kalibrem 4s15 nebo novější s kalibrem 6r15? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 co treba na kazde ruce jedny Už jen 5 hodin...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Máš na mysli starší generaci s kalibrem 4s15 nebo novější s kalibrem 6r15? Novější s 6R15. Někde jsem je na webu zahlédl za necelých 500,- USD. Ojojoj, vidím to na lásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2008 Novější s 6R15. Někde jsem je na webu zahlédl za necelých 500,- USD. Ojojoj, vidím to na lásku Cena je +- 50 USD odpovídající :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miktt Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2008 (upraveno) Zdravím, (cca po roce) Mám Alpinisty 6R15 (slonová bílá?) capkaj mi na ruce už skoro jeden rok. Naprostá spokojenost. Tah drží a nevytahuje se. Přesnost hodinek si sedla na cca 4sec/24hod. (většinou je dávám na noc z ruky)Sklíčko bez jediného šrámu, plášť pro svůj tvar prakticky taky bez šrámu. Velikost akorát. takže důvod č. 11 Po roce vypadají jako když je právě vytáhnete z krabičky a 12.: za ty peníze, fakticky dobrá koupě!!! P.S. Moc jsem si je oblíbil a věřte, nevěřte, k takovým japonským hodinkám, je dobrým doplňkem vodítko, a na něm čistokrevnej japonskej pes. Třeba Shiba-Inu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2008 uživatelem miktt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2008 Zdravím, (cca po roce) Mám Alpinisty 6R15 (slonová bílá?) capkaj mi na ruce už skoro jeden rok. Naprostá spokojenost. Tah drží a nevytahuje se. Přesnost hodinek si sedla na cca 4sec/24hod. (většinou je dávám na noc z ruky)Sklíčko bez jediného šrámu, plášť pro svůj tvar prakticky taky bez šrámu. Velikost akorát. takže důvod č. 11 Po roce vypadají jako když je právě vytáhnete z krabičky a 12.: za ty peníze, fakticky dobrá koupě!!! P.S. Moc jsem si je oblíbil a věřte, nevěřte, k takovým japonským hodinkám, je dobrým doplňkem vodítko, a na něm čistokrevnej japonskej pes. Třeba Shiba-Inu Pejsek je krásnej, můj strýc má dokonce dva. Pěkně tvrdohlavé plemeno ;-) . Co třeba příště vyfotit pro změnu ty hodinky :-) . Jinak gratuluji k dobrému vkusu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2008 Pejsek je krásnej, můj strýc má dokonce dva. Pěkně tvrdohlavé plemeno ;-) . Co třeba příště vyfotit pro změnu ty hodinky :-) . Jinak gratuluji k dobrému vkusu . Ten je náádherný... takový malý medvídek. Výběr pejska i hodinek chválím. Mám předchozí generaci mechanických alpinistů a taky maximální spokojenost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se