safi Odesláno 24. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 tak tak, a my si můžeme kupovat další a další bez újmy na těle a na duši Přesně tak
safi Odesláno 24. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 ja dneska takhle prisel o BWCka... Jaký model? S Unitasem?
Sickboy Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Trochu tady oživím mrtvo. Mám zájem si koupit potápky a tak nějak jsem chtěl SKX, ale ty zdražili a ta cena se mi zkrátka nepozdává. Teď zase mám šanci na SRP777 za hodně dobrou cenu, ale tyhle hodinky mě teda taky uplně neomračujou. Ovšem omráčili mě SARB017. Jenom jsem nepochopil, jestli je lze brát jako potápky, protože podle mě nesplňují standardy pro potápky, ačkoliv mají WR200M. Navíc ta korunka lunety není šroubovací, takže mi to tam trochu zavání. Jinak by mi ale maximálně vyhovovaly vzhledem, rozměrově (nejsem fanda popelníků ani orlojů) a i onou vodotěsností. Takové potápky bych si prostě představoval. Koupe s nimi někdo?
Arthur N. Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Na pivu jsem je jednomu nevericimu Tomasi hodil do piva:) Veril bych jim, ale koupu se jen s Gshockama nebo seikama SKX, protoze jsou levnejsi.
Anela Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 já teda nejsem nějaký extra potápěč, ale sarb017 beru do vody kdykoliv je k tomu příležitost. v zimě jsem je měl na lh24 po celou dobu, takže několikrát absolvovaly i (podle mě) náročný teplotní přechod ze zimy do sprchy. naprosto v pohodě pár inspiračních fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arthur N. Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Anela, diky za pekny fotky. Ta s tim mrazikem je dost dobra!
Sickboy Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Vlastně jste mě nepotěšili. Klasicky nevim, co mám dělat. Doufal jsem, že ty sarb017 vypadnou z úvah o hodinkách do vody a oni je spíš rozšířily. Ale fotky krásný. Bohužel... :-(
PavelSch Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Proč bohužel? Pokud se Ti líbí, tak je vem ne? Kromě "hodinek do vody" získáš i fajnový univerzály. Jinak SKX009 na gumě jsou na creationwatches za cca 180?, což mi nepřijde moc. Co Monstra?
Anela Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 já je budu mít brzy dva roky, tak zkusím napsat ještě pár dojmů.můj kus má stabilně cca -17 vteřin za den (vím, že kluci tady mají mnohem vyšší přesnost)zelený sunburst ciferník a zlaté indexy se zatím stále neokoukaly a jsou pořád naprosto úžasnévnitřní luneta je podle mě z hlediska využití její funkce na nic, ale samozřejmě esteticky tam být musí a skvěle tam sedí a pořád si s ní budeš hrát, aby lícovala na dvanáctku (korunka jde lehce a ráda se pod rukávem nebo pohybem o zápěstí sama pootočí)univerzály, hlavně pokud nosíš barevné oblečení, jde na ně kdejaký řemen, perlon i NATO, dá se to kombinovat do zblbnutí úplně univerzály to nejsou, k černému obleku se vyloženě nehodí
Sickboy Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 PavelSch: 180? za SKX, když k tomu přičteme CLO a dph už bude víc, než jsem ochotnej za ně dát. Je to asi hlavně kvůli tomu, že jsem je kupoval pro jednoho místního člena (ještě jsem nevěděl, že je budu potřebovat) za nějakejch 160 dolarů na tahu ze skywatches a najednou za ně mám platit víc? Z creationwatches se navíc nevyhnu poplatkům státu a prostě jsem na SKX malinko zanevřel. A hlavně na pepsi a na gumě. To je kombinace, kterou prostě nechci. Do monster jsem nedorostl, jsou to pro mě opravdu monstra, ač se dají sehnat za velmi rozumné peníze. Anela: Určitě napiš. Vzhledem k tomu, jaký děláš super fotky, bych docela rád viděl i nějaký srovnání s jinejma hodinkama, který maj 40-41 mm bez korunky. To mě docela zajímá.
stosi Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 017 jsou úplně jiná liga než SKX. To zpracování je o level výš (už jen to šroubování korunky), zábavnost taky. Vody bych se nebál - sprcha, i venkovní koupání naprosto bez problémů za celou dobu...
Anela Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 dám to sem,tohle na mě včera vypadlo při jednom hledání - 3 mikrony zlata
Liqid Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Určitě bych to nekoupil, ale vypadá to dobře Pro ženskou ideální záležitost.
Waya03 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 3 mikrony, není to nějak málo? Já míval Poljot De Luxe a ty měly tuším zlacení 20 mikronů, vypadaly parádně i po těch letech.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se