Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Koukám na ně už asi půl roku. Spíše bych bral ty černé s karbonovým řemínkem. Dotaz na majitele: spodní korunka je taky šroubovací? Pokud ne, jak je to s vodotěsností?

Odesláno
Koukám na ně už asi půl roku. Spíše bych bral ty černé s karbonovým řemínkem. Dotaz na majitele: spodní korunka je taky šroubovací? Pokud ne, jak je to s vodotěsností?

Spodní korunka šroubovací není, ale na hodinkách je napsáno 20 ATM takže s nimi lze bez problemu plavat.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno
Spodní korunka šroubovací není, ale na hodinkách je napsáno 20 ATM takže s nimi lze bez problemu plavat.

Mam stejnou kompasovou korunku u svych Seiko Atlas a problem to neni. Taky maji 20ATM a taky s nima plavu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Moc se mi líbí, právě ty zelené, ze začátku jsem byl v rozpacích, ale teď , čím na ně koukám víc, tím se mi líbí víc a víc, chci si pořídit nějaké seika k vánocům a tyhle jsou jedna z alternativ, ale pořád se nemohu rozhodnout mezi samurajema, možná i monstrama a těmito, co den to chci jiné, je to prekérka :suicide_anim: .

Nepovíte, kde v Praze výše uvedené, mohou být k vidění, usnadnilo by mi to rozhodování, fotografie jsem na netu viděl snad všechny co exiztujou :helpsmilie: .

Odesláno

Filipes, díky za nabídku, škoda jen, že nevlastníš ty zelené Alpinist, ty mě právě zajímají nejvíc, teda dneska :thumbsup_anim:

Když budu potřebovat, tak se ozvu.

Odesláno
Filipes, díky za nabídku, škoda jen, že nevlastníš ty zelené Alpinist, ty mě právě zajímají nejvíc, teda dneska :thumbsup_anim:

Když budu potřebovat, tak se ozvu.

Když se někdy zatouláš do Plzně, tak je u mě možné vidět zelené Alpinisty a bílé Samuraje.

• po měsících...
Odesláno

trochu to tu opráším, dal jsem na Alpinist černý žralok od Di-Modell ( Kubson :) ) a jsou to zase jiné hodinky, mimochodem jsem víc než příjemně překvapen, 6R15 jede v normě COSC, zpracování bez chyb a velikost ideální, se Seikem se musí počítat

dsc00946ie2.jpg

dsc00948gf8.jpg

dsc00949tt8.jpg

Odesláno
no jo, telefon ani já nic lepšího neumíme :)

Jsem ti ty fotky trošku upravil ať to není tak dozelena :) (doufám, že ti to nevadí).

dsc00946ie2373.jpg

dsc00948gf8358.jpg

Odesláno
Jsem ti ty fotky trošku upravil ať to není tak dozelena :) (doufám, že ti to nevadí).

dsc00946ie2373.jpg

dsc00948gf8358.jpg

Krásný hodinky :speak_cool: . Ten řemen není špatnej, ale hnědý k nim sedne víc. Já se dnes plácnul přes kapsu a pořídil origo aligátora od Hirsche a sluší jim moc (co nejdřív to nafotím). Je škoda, že na tak pěkných hodinkách, je původní řemen taková mizérie :worried_anim: .

Odesláno
A nevypovídá ten origo řemen něco i o hodinkách? :crutch:

Provakatére :D , pokuď by v Alpinistech tepala Eta a místo nápisu Automatic se skvěl nápis Swiss made, tak by cena hodinek atakovala 15 - 20 tisíc. Přitom by šlo o horší hodinky, protože Seiko kalibr 6R15 je lepší než Eta :smile_anim: .

Odesláno
Provakatére :D , pokuď by v Alpinistech tepala Eta a místo nápisu Automatic se skvěl nápis Swiss made, tak by cena hodinek atakovala 15 - 20 tisíc. Přitom by šlo o horší hodinky, protože Seiko kalibr 6R15 je lepší než Eta :smile_anim: .

Zvažuju jestli koupit Alpinisty nebo nové SARB021, případně dokonce SARC007. Základním kritérium: hodinky musí tvořit protiklad k mým mým Stowám, tj. černý ciferník, kvalitní kovový tah, větší velikost....a "komplikace" (automatický nátah a datum jako protiklad k jednoduchému strojku Peseux 7001)

001.jpg

001.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...