Návštěvník RaGe Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Mně by se líbily ty černé s koženým řemínkem .
gabor Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Koukám na ně už asi půl roku. Spíše bych bral ty černé s karbonovým řemínkem. Dotaz na majitele: spodní korunka je taky šroubovací? Pokud ne, jak je to s vodotěsností?
safi Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Koukám na ně už asi půl roku. Spíše bych bral ty černé s karbonovým řemínkem. Dotaz na majitele: spodní korunka je taky šroubovací? Pokud ne, jak je to s vodotěsností? Spodní korunka šroubovací není, ale na hodinkách je napsáno 20 ATM takže s nimi lze bez problemu plavat.
proto Odesláno 23. července 2007 Nahlásit Odesláno 23. července 2007 cifernik i rucucky jsou super. ty zelene.
3dny Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 už chvíli po nich pokukuju, ale v této verzi asi proto že konopný lano jsem ještě na skalách zažil .-)
afrikab Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Spodní korunka šroubovací není, ale na hodinkách je napsáno 20 ATM takže s nimi lze bez problemu plavat. Mam stejnou kompasovou korunku u svych Seiko Atlas a problem to neni. Taky maji 20ATM a taky s nima plavu.
Bulli Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Odesláno 23. září 2007 Moc se mi líbí, právě ty zelené, ze začátku jsem byl v rozpacích, ale teď , čím na ně koukám víc, tím se mi líbí víc a víc, chci si pořídit nějaké seika k vánocům a tyhle jsou jedna z alternativ, ale pořád se nemohu rozhodnout mezi samurajema, možná i monstrama a těmito, co den to chci jiné, je to prekérka . Nepovíte, kde v Praze výše uvedené, mohou být k vidění, usnadnilo by mi to rozhodování, fotografie jsem na netu viděl snad všechny co exiztujou .
Filipes Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 u mě lze vidět Monstra a bílé Samuraje, lze se domluvit emailem, a souhlasím že zelené Alpinist jsou přenádherné
Bulli Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Filipes, díky za nabídku, škoda jen, že nevlastníš ty zelené Alpinist, ty mě právě zajímají nejvíc, teda dneska Když budu potřebovat, tak se ozvu.
Well Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Filipes, díky za nabídku, škoda jen, že nevlastníš ty zelené Alpinist, ty mě právě zajímají nejvíc, teda dneska Když budu potřebovat, tak se ozvu. Když se někdy zatouláš do Plzně, tak je u mě možné vidět zelené Alpinisty a bílé Samuraje.
gas Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 trochu to tu opráším, dal jsem na Alpinist černý žralok od Di-Modell ( Kubson ) a jsou to zase jiné hodinky, mimochodem jsem víc než příjemně překvapen, 6R15 jede v normě COSC, zpracování bez chyb a velikost ideální, se Seikem se musí počítat
Filipes Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 teda u mě jsou ty fotky celý do zelena-i ten černej žralok vypadá spíš zelenej
gas Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 no jo, telefon ani já nic lepšího neumíme
roon Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 no jo, telefon ani já nic lepšího neumíme Jsem ti ty fotky trošku upravil ať to není tak dozelena (doufám, že ti to nevadí).
Well Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Jsem ti ty fotky trošku upravil ať to není tak dozelena (doufám, že ti to nevadí). Krásný hodinky . Ten řemen není špatnej, ale hnědý k nim sedne víc. Já se dnes plácnul přes kapsu a pořídil origo aligátora od Hirsche a sluší jim moc (co nejdřív to nafotím). Je škoda, že na tak pěkných hodinkách, je původní řemen taková mizérie .
Jivl Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 A nevypovídá ten origo řemen něco i o hodinkách?
Well Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 A nevypovídá ten origo řemen něco i o hodinkách? Provakatére , pokuď by v Alpinistech tepala Eta a místo nápisu Automatic se skvěl nápis Swiss made, tak by cena hodinek atakovala 15 - 20 tisíc. Přitom by šlo o horší hodinky, protože Seiko kalibr 6R15 je lepší než Eta .
safi Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Provakatére , pokuď by v Alpinistech tepala Eta a místo nápisu Automatic se skvěl nápis Swiss made, tak by cena hodinek atakovala 15 - 20 tisíc. Přitom by šlo o horší hodinky, protože Seiko kalibr 6R15 je lepší než Eta . Zvažuju jestli koupit Alpinisty nebo nové SARB021, případně dokonce SARC007. Základním kritérium: hodinky musí tvořit protiklad k mým mým Stowám, tj. černý ciferník, kvalitní kovový tah, větší velikost....a "komplikace" (automatický nátah a datum jako protiklad k jednoduchému strojku Peseux 7001)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se