Trojan Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Nazdárek,po fázi kdy mě hodinky vůbec nebraly a na fórum jsem skoro ani nechodil, nastoupil chronobundus v plné síle.V současném stadiu mi to vychází jedny hodinky na týden (plus průběžně třikrát do týdne "kupuju" další - taková falešná březost u feny - akorát já netahám hračky místo hodinek, ale rezervuji, běhám po krámech, píšu zmatené SZ s prosbami, aby mi dotyčný hodinky pustil atd... dokonce už proběhla i jedna básnička, to se trochu stydím).Bohužel zatím mě nic neuspokojuje, chronokamarád má teorii, že mě víc baví hodinky shánět a kupovat, než nosit. Já nevim.A co si slibuju od tohohle vlákna? - Rád bych měl nějakou představu, kam půjdu hodinkově dál než se přesunu do vyšší cenové relace. A s tím byste mi snad mohli pomoci vy :-) Mám pocit že vracet se zpět je hrozně těžké, takže sem si řikal že bych ty vody low endu pořádně propátral (zatím se zdá že i ve slušném tempu... )Jaké hodinky do 15 tisíc (klidně jetý) bych měl určitě vyzkoušet? Můžou být třeba za sedm, to je jedno. Pokud se tu sejdou nějaké rady, udělám si seznam s časovou osou...Co chci?Šroubovací korunka (takže vlastně jen potápky)Pouzdro 40mm a výšIdeálně už jen safír, ale...Měl jsem/nechci:Protreky a Géčka - obojí jsem měl, G mi i zůstaly (těch jediných se chronobundus netýká) a další už nechci zkoušetSteinhart Vintage Military - nutně jsem na ně potřeboval keramickou lunetu a druhý den jsem je přestal potřebovat. Super zpracování, nej cena/výkon bla bla a už to stačilo. Steinhart už ne.Armida A7 - mosaz, krása, hodinky ve žloutcích (tekutých protože mi někdo neřekl že maj bejt vařený...) a tak dál. S Armidou už taky šlus, když mi ggrand ty A1 nepustí.Seiko SKX009 a Monstra v černé - Monstra jsem měl asi půl roku, se safírem. Pak jsem je někomu pustil a ten si stěžoval že jsou ožvejkaný. Pořád jsem je nosil k p. Frýdlovi. Končilo to generálkou. SKX009 mám ty Nickolasovy zmutovaný, který nemaj dvě nožičky stejný. Jejich osud je celkem nejistý ale koupil jsem je naštěstí už včera takže nehrozí překonání mého rekordu - prodeje po třech hodinách. Obecně Seika pod 6k už taky ne.Certina - z DS3 1000m jsem před 14 dny do šesti ráno nespal a druhý den když jsem pro ně šel jsem zjistil, že se mi nelíbí. Zdá se že mám v tuhle chvíli odcertinováno, takže už taky ne.Hydroconquesty maj hnusný čísla. Nechci.Ruský hodinky (já se tedy nebojím že by mi je tu někdo cpal ale stejně) už mám taky za sebou (snad).Citizeny už jsem vlastně taky měl - platí to co pro Seiko - pod 6k už ne. Takže je 3:30 a já bych snad mohl jít spát. Nanosim si na noční stolek všechny hodinky, snad budu mít klidnější sny (Steinharty položené na korunku nějak rozechvívaly celou postel a ta slabounce drnčela a to budilo slečnu takže je dobře, že už je nemám). Tak dobrou.
cernysip Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Tak tomu říkám Chronobundus. Snad to není nakažlivý, dobře že ženský to většinou nechytěj (no ty mívaj něco podobnýho s botama, kabelkama, a tak...). Jinak doporucuji se podívat na Christopher Ward, mám od nich už 3 kousky a velká spokojenost, dalších cca okolo 20 jsem nakoupil pro méně gramotné kamarády, co si nějak nedokáží založit PayPal.
wizard-ov Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Nóóó, pán jede :-)Tak jestli můžu radit, zkus ještě Monstra v oranžové, popř. Drákuly (jedny mi teď půjdou z domu, ale bohužel už mám na ně rezervaci). Sice tě to nijak neuspokojí, ale zase budeš znalec Monster a můžeš potom psát o tom, které mají lepší lumi a tak :-).Nebo kup nějaké rádiovky od Citizenu (nejlépe Promaster) a pozoruj jak se točí ručičky po cifru - to je zábavnější než taková ta ruská elektronická hra s tím vlkem a vajíčkama. Ale ty myslím nemají šroubovací korunku...Když už jsme u Citizenu - co třeba brutální Altichron ?Pokud tooly, tak se mi hodně líbily Laco Atacama. Kdyby neměly takový lehký krok lunety...ale vypadají fakt toolově - s nimi bych se nebál jít na Rammsteiny, ty by ti záviděl i Lindemann.Deep Blue ? Mrkni na jejich stránky, chodí tu jeden člen co mám kram univerzalny atomictime.pl a tam si vybereš (sorry že nepostuju odkazy, píšu z mobilu).Meno zkus starší Tuňáky - těm není co vytknout.Osobně bych zkusil ty Deep Blue, už jenom kvůli tomu balení.Dobrý lov...
kloubik Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Co titanove SBDC007 Shogun? Na WUS jsou ted jedny za 690 dolaru.
lucid Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Asi se tu budu lišit od ostatních, nicméně tip bych Ti dal na limitku Orientů ? Cal. 469 40th Anniversary, známé i z fóra. Jsou upomínkou na model King Diver, tedy na dobu, kdy Orient svými kalibry válcoval i Seiko. Zapomeň na to, že pro někoho jsou dnešní Orienty low end. Tyto hodinky jsou po všech stránkách špičkové, bohužel nové se dají sehnat asi již jen v černém provedení ? viz na Orientuhren. A pokud se Ti jedná o šroubovací korunku, pak tedy máš šroubovací hned tři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Tak tomu říkám Chronobundus. Snad to není nakažlivý, dobře že ženský to většinou nechytěj (no ty mívaj něco podobnýho s botama, kabelkama, a tak...). Jinak doporucuji se podívat na Christopher Ward, mám od nich už 3 kousky a velká spokojenost, dalších cca okolo 20 jsem nakoupil pro méně gramotné kamarády, co si nějak nedokáží založit PayPal. Tak jo, píšu si do seznamu C60 Trident - to budu moct srovnat se Steinama :-) Nóóó, pán jede :-)Tak jestli můžu radit, zkus ještě Monstra v oranžové, popř. Drákuly (jedny mi teď půjdou z domu, ale bohužel už mám na ně rezervaci). Sice tě to nijak neuspokojí, ale zase budeš znalec Monster a můžeš potom psát o tom, které mají lepší lumi a tak :-).Nebo kup nějaké rádiovky od Citizenu (nejlépe Promaster) a pozoruj jak se točí ručičky po cifru - to je zábavnější než taková ta ruská elektronická hra s tím vlkem a vajíčkama. Ale ty myslím nemají šroubovací korunku...Když už jsme u Citizenu - co třeba brutální Altichron ?Pokud tooly, tak se mi hodně líbily Laco Atacama. Kdyby neměly takový lehký krok lunety...ale vypadají fakt toolově - s nimi bych se nebál jít na Rammsteiny, ty by ti záviděl i Lindemann.Deep Blue ? Mrkni na jejich stránky, chodí tu jeden člen co mám kram univerzalny atomictime.pl a tam si vybereš (sorry že nepostuju odkazy, píšu z mobilu).Meno zkus starší Tuňáky - těm není co vytknout.Osobně bych zkusil ty Deep Blue, už jenom kvůli tomu balení.Dobrý lov...Já ti nechci lézt do zelí s tím věčným kolotočem Monster :-D Altichrony asi nedám, to je fakticky síla :-)Ale píšu Laco Atacama (ikdyž chod lunety mě děsí) a Deep Blue Pro Aqua 1500Co titanove SBDC007 Shogun? Na WUS jsou ted jedny za 690 dolaru.No tak nejdřív asi zkusím Suma... Všem děkuji za návrhy!
Trojan Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Asi se tu budu lišit od ostatních, nicméně tip bych Ti dal na limitku Orientů ? Cal. 469 40th Anniversary, známé i z fóra. Jsou upomínkou na model King Diver, tedy na dobu, kdy Orient svými kalibry válcoval i Seiko. Zapomeň na to, že pro někoho jsou dnešní Orienty low end. Tyto hodinky jsou po všech stránkách špičkové, bohužel nové se dají sehnat asi již jen v černém provedení ? viz na Orientuhren. A pokud se Ti jedná o šroubovací korunku, pak tedy máš šroubovací hned tři. Jsou super, ale tu černou nedám :-( Díky!
luidis Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Glycine. Pilotky, potápky, casual, všechno vedou.
quest987 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Tak jo, píšu si do seznamu C60 Trident - to budu moct srovnat se Steinama :-) Já ti nechci lézt do zelí s tím věčným kolotočem Monster :-D Altichrony asi nedám, to je fakticky síla :-)Ale píšu Laco Atacama (ikdyž chod lunety mě děsí) a Deep Blue Pro Aqua 1500No tak nejdřív asi zkusím Suma... Všem děkuji za návrhy!S těma CHW C60 se nikam nepohneš, je to stejné jako Steiny Ocean Zkus z někho vyloudit Rado divery v jakékoliv barevné variaci. Vůbec špatný nejsou Archimede Sportauchery- pohodlné hodinky jak svina pokud cheš hodně zkoušet a zase brzy pustit dál tak za zkoušku rozhodně stojí LandMonstra rozhodně lepší než klasické monstra
Trojan Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Co třeba Magrette?Jo. Asi jo. Píšu si je do závorky. Glycine. Pilotky, potápky, casual, všechno vedou.Ok, píšu si. S těma CHW C60 se nikam nepohneš, je to stejné jako Steiny Ocean Zkus z někho vyloudit Rado divery v jakékoliv barevné variaci. Vůbec špatný nejsou Archimede Sportauchery- pohodlné hodinky jak svina pokud cheš hodně zkoušet a zase brzy pustit dál tak za zkoušku rozhodně stojí LandMonstra rozhodně lepší než klasické monstra C60 - point taken. Škrtám si je.Rado Diver si píšu Sporttauchery si píšu do závorkyLandMonster nevím nevím...
MJ. Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Napadl me Halios Tropic. Ale maj jen modry a s postovnym to je myslim pres limit. Takze vlastne rada na h@vno
Lihard Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 A co Revue Thommen Diver professional ?Pouštím je do světa tadyMají myslím všechno, co požaduješ....no snad jen ta cena
Trojan Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Napadl me Halios Tropic. Ale maj jen modry a s postovnym to je myslim pres limit. Takze vlastne rada na h@vno Ale neni...píšu si je do dalšího seznamu :-DA co Revue Thommen Diver professional ?Pouštím je do světa tadyMají myslím všechno, co požaduješ....no snad jen ta cena Thommeny už jsem viděl u Martara a jiskřička nepřeskočila
parnass Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 helberg ? h2o ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 A co takhle něco např. t řady Hamilton Khak..i? Občas tu jdou i za dobrou cenu. Naposledy např. zde: cena jesice vyšší než Tebou požadovaná, nicméně za úplně nové hodinky. Anebo zkus ta Suma - u nich máš záruku že pokud nesednou nebo omrzí, tak je můžeš rychle poslat dál.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Tyhle? http://www.amazon.com/gp/product/B00KBLQ6SI?ie=UTF8&at=&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Ty jsou pěkné, kromě té ochrany korunky - to je už moc...
Trojan Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Dneska jsem se bavil s jedním členem o tom, jestli by nebylo lepší se z té hodinkové horečky nějak dočasně vyvázat. Hodinky vybírám jak housky na krámě, pořádně si je ani neužiju a vlastně ani nevím, co chci...
Jiribartl Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 To Trojan: je vidět, že chodíme do stejného shopu. Třikrát jsem tam byl v krátké době kvůli šuntování a tak jsem ty tisícovky Certina viděl. Na první pohled mě taky trochu zklamaly, ale když jsem je prohlížel potřetí, cítil jsem, že by jiskřička vzplanula. Naštěstí mám přehodinkováno. No ale chtějí odvahu, ne každý na ně má sílu. Jo a mrkni na Rado Hulk, jsou osobité a pěkně se nosí
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.