Přejít na obsah

177 hlasů

1. 1. Tesite se na iPhone?

• Ne, iPhone mne ubec nezajima.
      124
    • Zajimave zarizeni, pockam si na poradne recenze.
      37
    • Bezim si iPhone koupit hned jak bude u nas k dostani.
      14
    • Jsem tak nadrzeny, ze si ho koupim uz ted na ebay a klidne pockam, az ho hackeri unlocknou.
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak po velkych snech a ocekavanich a po asi dvou mesicich kazdodenniho uziti mam iPod touch. O iTunes nebudu mluvit, ale osobne ho nesnasim.

Hraje to pekne, obrazky to umi, video to umi, Safari taky jaks taks funguje. Me sny o naproste bezproblemovosti jsou tytam. Za tu dobu se to tak jednou tydne sekne, a trva tak deset minut nez se to podari znovy rozchodit. Naprosta nemoznost do toho legalne dostat Flash player ( bez toho to naprosto ztraci kouzlo, ale opravdu naprosto) a ty nelegalni taky nefunguji. Mail jaks taks funguje. Fotky to stahuje v divnych rozlisenich a to jenom nektere, slaba vydrz, za tri hodinky je to mrtve. Vypada to pekne, ovladani taky jednoduche, ale opravdova funkcnost pro trochu zkusenejsiho uzivatele je spatna. Trochu lituju ze jsem si nekoupil jenom Zune 80 a mel klid.

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Hammer_Time napsal:
Výdrž baterky je to jediný co mě štve. A tím že nejde vyndat tak ani nemůžu mít v kapse náhradní a popřípadě vyměnit

Tak si pořiď Sonnet Volta externí pack. Je to daleko lepší než výměnná interní baterie, protože dnes už snad nikdo nevyrábí nabíječku, ve které se dá samostatná baterie nabít.

Odesláno

Nejsem agent Applu, ale od té doby, co jsem přešel kompletně na jejich produkty, mám mnohem víc času, o který mě připravovalo neustálé hledání driverů, problémy při připojení více periferií, totální zabalastování počítače nepotřebnými soubory (každý rok téměř reinstalace aby to vůbec běhalo) apod. Stejná zkušenost i s iPhone (určitě se najdou telefony s více funkcemi, ale ve spojení s Macem naprostá pohodička)...

Odesláno
  JJ napsal:
Tak si pořiď Sonnet Volta externí pack. Je to daleko lepší než výměnná interní baterie, protože dnes už snad nikdo nevyrábí nabíječku, ve které se dá samostatná baterie nabít.

Ale vyrabi, neni to sice primo od vyrobce, ale funguje to, celkem dlouho jsem podobnou vec pouzival na nahradni baterii ;)

http://cgi.ebay.com/NEW-Desktop-charger-an...1QQcmdZViewItem + http://cgi.ebay.com/2-Battery-BP-6M-Charge...1QQcmdZViewItem atd ;)

Odesláno
  Ejabejaroz napsal:
Nejsem agent Applu, ale od té doby, co jsem přešel kompletně na jejich produkty, mám mnohem víc času, o který mě připravovalo neustálé hledání driverů, problémy při připojení více periferií, totální zabalastování počítače nepotřebnými soubory (každý rok téměř reinstalace aby to vůbec běhalo) apod. Stejná zkušenost i s iPhone (určitě se najdou telefony s více funkcemi, ale ve spojení s Macem naprostá pohodička)...

To iste sa da povedať o Linuxe ;)

• po měsících...
Odesláno

nechci zakládat nové téma, využiju tohle mírně opuštěné.

jsem si říkal, že pořídím iphone. co mě tedy ale naprosto rozsekalo jsou ceny za které se prodávají, nejlevněji za necelých 13 tisíc bez daně od vodafone - je to skutečně nejlevnější možnost jak si pořídit iphone 3gs v česku se zárukou, neblokovaný, bez nutnosti změny tarifů, operátora atd?

Odesláno

snad aj lacnejsie ako ebay je to rovno u nas od t-mobile, kde je cena za 32GB model 629eur s dph (orange 16gb model 635eur :D). Chvilu mi trvalo kym som sa k nemu dopracoval, ale tak to bolo hned v prvych dnoch takze snad je uz situacia lepsia. Inak na mieste poslu ziadost apple a do par hodin ho budes mat oficialne odbolovany. Inac mozno nejake dalsie info o iphone najdes na forum.iphone.cz resp. rovno na iphone.cz

Odesláno

no situaciu popisuje tento clanok. fony.sk

mik@ napsal:
snad aj lacnejsie ako ebay je to rovno u nas od t-mobile, kde je cena za 32GB model 629eur s dph (orange 16gb model 635eur :D). Chvilu mi trvalo kym som sa k nemu dopracoval, ale tak to bolo hned v prvych dnoch takze snad je uz situacia lepsia. Inak na mieste poslu ziadost apple a do par hodin ho budes mat oficialne odbolovany. Inac mozno nejake dalsie info o iphone najdes na forum.iphone.cz resp. rovno na iphone.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...