parre Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Měl jsem takovej nějakej divnej a divokej rok a stalo se přitom že se se mi obměnila Rolexí smečka a ani sem se s tim nestihl podělit.Tak tak činim až teď. Daytony jsem neměnil, tam neni co řešit. Ty jsou a asi budou chvíli stálice. Dlouho jsem přemejšlel o SDDS, ale minulej rok na srazu jsem viděl Sea Dwellery a už už jsem koupil nějaký NOS, ale pak s nima najednou vyrukovali v Baselu a nebylo co řešit. Jen čekat... BLNR mě bavěj kvůli příběhu o barevný keramice. Ale musim říct že asi nejvíc nosim SD. Troje hodinky, tři různý strojky, tři různý příběhy.
Návštěvník dlubix Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Neskutečný trio. Za mě hodinkový ráj!
Jarett Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Ještě vyměnit obrázek v podpisu Za mě ideální trojka !
parre Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Ještě vyměnit obrázek v podpisu Za mě ideální trojka ! no vidis, na to sem zapomnel!
Návštěvník dabelM Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) Moc vytříbená Rolex rodina. Gratuluji a užívej si je každým dnem. Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem dabelM
volfda Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Idelální trojka, v podstatě mám to samé, akorát mám hluboký moře. Dalo by se říct, že tímhle triem je podchycené vše, co nadrprůměrně ujetej chronomagor potřebuje. Kdykoliv mě přepadne nápad, že bych něco z toho pouštěl, hned mi někdo řekne, že jsem vůl a ať si to nechám... A maj asi pravdu! Takže gratuluji k hezkým kouskům a přeji vše nej do nového chronoroku
Exiztence Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) Ty SDry jsou nejlepší ale i zbytek sestavy je dobrej Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem Exiztence
Liqid Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Výborná sestava, pro pokrytí všech možných příležitostí bych to ještě rozšil o DJ na svátky.
Kid_A Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 jo, tohle je trojka jako lusk....
Muffik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Tohle je hezká story - taková typická chronomagoří. Člověk mimo fórum by si nejspíš klepal na hlavu
Radik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Tohle je hezká story - taková typická chronomagoří. Člověk mimo fórum by si nejspíš klepal na hlavu asi tak...
panedge Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Vsechny jsou vyborny,me se nejvic libej SD.
Denjl Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Parádní jsou vsechny... Pro me jsou asi nejvíc ty BLNR.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se