Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 161
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak uz na ruke! Kupil som jazdenky od Kulindrona, no, jazdenky, moc toho za tych par dni co ich mal nestihli, su ako nove a este aj bonus - tah rovno na mna nastaveny, takze som sa tesil uz 5 sekund po otvoreni krabice! Vzdy som si myslel ze su realne vacsie, kedze vacsinou sa udava 44mm velkost, ale realne su ako 42mm, tolko tipujem ze ma luneta. Ozaj pekne hodinky, planujem ich nosit cca 1-2 tyzdne mesacne, tak poreportujem ako sa sprava diashield a presnost.

Odesláno

Sak hej aj pofotim... asap

Jazdenky som presne myslel ironicky, ved nemal kedy ani stihnut ponosit.... Je ale fakt, ze stihol stratit (alebo som nenasiel v baleni, pozrem lepsie) jeden pin aj s valcekom, z linku. Ale nechyba mi, mam 2 linky aj tak mimo. Inak cislo 152/1000.

Odesláno

Kedze mam MM300 prvy krat ale hodinky poznam z reci a recenzii uz roky, bol som zvedavy. Takze moj nazor...

plusy:

- tah, tenky, lahky, pritom pekny. Niekto kritizuje ze je moc tenky, ale ocenujem nizsiu hmotnost. Pri mikrobrandoch je moda robit hruby, robustny a skrutkovacie dieliky, ale hmotnost je inde

- spona - genialna! Tiez je kritizovana, ale mne vyhovuje mikro nastavenie, konecnce mozem s hodinkami na tahu aj spat (odskusane) lebo rad si v noci nad ranom tah povolim. Sice mikro brandy zacali hojnejsie pouzivat sponu s mikro regulaciou, ale priserne tazke su, takze to nenosim

- velkost a hmotnost - celkovo su to male a lahke hodinky, orpoti tomu co som cakal a ake hrozby cital...

- vzhlad - dial, lestene plochy, tvar tela... dokonale... tiez rucicky kombinacia brushed a lestene...

- hardlex - paci sa mi ake skreslenie robi pod uhlom, velmi nevidany typ skreslenia medzi zafirmi. Tiez super ze je pod urovnou lunety, opat nieco ine

- diashield - neviem este posudit, ale som rad ze tam je

minusy:

- presnost - no zatial to vyzera dost zle... asi bude cez 10s denne, ale nepamatam ci som nastavil presne

- cena

post-13937-0-78873300-1423308807_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Vrcane, ted se malicko ztracim v tech tvych prekotnych Seiko nakupech.. Nechces dat nejakou hromadnou fotku ? Co si z toho nakonec nechas ? Uz v tom mas jasno ? :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Dobra otazka :-)

SBDX012 - vnimam zatial ako hodinky "zadarmo", lebo snad ich aj malo nosene predam o rok dva za co som kupil...takze zatial ostavaju, mozno aj nafurt

SBBN013 - tuna darth quartz ziskane vymenou, oslovili ma, ale je luxus si ich nechat, kedze uprednostnujem nasledovne:

SBDB009 - tuna spring drive, gral na obzore :-)

SBDC025 - novy monster - krasny dial, 6R15, veni vidi vici, ale vzhladom na ine nemyslim ze ich budem nosit preto ponukam, inak su super

SRP637 - monster shroud - asi necham, lacne a krasne...

SBDN003 - solar titan diver, malicke sikovne lahunke ale moc nenosim... ale boli lacne a skoda asi predavat...

paci sa mi aj SBDB001 a teoreticky by som mozno vymenit mm300 alebo sd tuny za ne, ale kto vie... kupovat dalsie uz urcite nemozem, nebudem a nechcem :-))

Odesláno

V CAPS NIZSIE

Kedze mam MM300 prvy krat ale hodinky poznam z reci a recenzii uz roky, bol som zvedavy. Takze moj nazor...

plusy:

- tah, tenky, lahky, pritom pekny. Niekto kritizuje ze je moc tenky, ale ocenujem nizsiu hmotnost. Pri mikrobrandoch je moda robit hruby, robustny a skrutkovacie dieliky, ale hmotnost je inde

JA SOM TOHO ISTEHO NAZORU. TIE OBLUDNE TAHY MUSIA BYT OHROMNE NEPRAKTICKE NA DENNE NOSENIE

- spona - genialna! Tiez je kritizovana, ale mne vyhovuje mikro nastavenie, konecnce mozem s hodinkami na tahu aj spat (odskusane) lebo rad si v noci nad ranom tah povolim. Sice mikro brandy zacali hojnejsie pouzivat sponu s mikro regulaciou, ale priserne tazke su, takze to nenosim

- velkost a hmotnost - celkovo su to male a lahke hodinky, orpoti tomu co som cakal a ake hrozby cital... = OBLEKOVKY.  A NAREKY NAD VELKOSTOU MM300 NETREBA BRAT VAZNE. SU TO MALE SEICICKA..

- vzhlad - dial, lestene plochy, tvar tela... dokonale... tiez rucicky kombinacia brushed a lestene...

- hardlex - paci sa mi ake skreslenie robi pod uhlom, velmi nevidany typ skreslenia medzi zafirmi. Tiez super ze je pod urovnou lunety, opat nieco ine NA ROZDIEL OD SAFIRU JE TO SKUTOCNE SKLO - TO HOVORI ZA VSETKO :)

- diashield - neviem este posudit, ale som rad ze tam je

minusy:

- presnost - no zatial to vyzera dost zle... asi bude cez 10s denne, ale nepamatam ci som nastavil presne POCKAJ KYM SI SADNU? SPOMALIA SA. MOJE BOLI NOVE NA -2s, SADLI SI NA -8 -9s. KALIBRE SU UNADJUSTED. AK MI NIECO CHYBA NA L.E. TAK TO ABY PRISLI OD VYROBCU PEKNE NA SEKUNDU VYREGULOVANE.

- cena 

Odesláno

s presnostou to asi zle nebude, po 30h je teraz asi +10sec, uvidime ako sa ustali, pod 10sec je mi to uz jedno :-) asi som povodne zle nastavil, nepamatam sa.

To sklo v kombinacii s extra hlboko zasadenym dialom je nieco co si inde vo svete mikro brandoch nekupim. Aj dial, kombinacia brushed a polished to som este nevidel medzi "mojimi". Podobne aj tuny, ci uz keramicky shroud ale aj titanovy, alebo spring drive, diashield... toto su veci co inde nenajdem, preto klobuk dolu... seiko umi...

ten tah to je nieco necakane... tahy sa mi pacia ale koli hmotnosti rychlo prejdem na kozu alebo gumu, ale tu proste nemusim, moc by som na vahe neusetril, parada!

cinske mikro su skor odpovedou na bezne swiss znacky, tam sa im technicky plne vyrovnaju (nebrat ma za slovo) ale toto je ozaj nieco ine...

strojcek asi nereguluju lebo by sa to este predrazilo. Mimochodom, na WUS som cital (ale celkovo seiko moc necitavam, len som nahodou zhliadol na dvoch miestach), ze seiko dileri oznamuju ze mm300 coskoro skonci, myslim bezny model.

Odesláno

Mimochodom, na WUS som cital (ale celkovo seiko moc necitavam, len som nahodou zhliadol na dvoch miestach), ze seiko dileri oznamuju ze mm300 coskoro skonci, myslim bezny model.

Tohle už se na fórech omílá léta :) 

Odesláno

no, nejaku dobu sa o tom spekuluje a stale nic :) ale raz to pride, bud zdvihnu cenu alebo ich zrusia. Verim tomu ze na vyrobu je to drahy model a prakticky vsetky monocoque puzdra uz vymreli okrem MM300 a MM1000..

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ciwe co to je ten DIASHIELD??? Ja to tam asi nemam. A ta spona je strasne hnusna, vypada uplne jinak nez ty hodinky, nenavidim ji. Musim to rict pokazdy, kdyz ji nekdo pochvali.

Upraveno uživatelem Zmizík
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

no, nejaku dobu sa o tom spekuluje a stale nic :) ale raz to pride, bud zdvihnu cenu alebo ich zrusia. Verim tomu ze na vyrobu je to drahy model a prakticky vsetky monocoque puzdra uz vymreli okrem MM300 a MM1000..

Docitam starsi vlakna a kdyz tady vidim tenhle prispevek tak sem hodim takovou kacirskou uvahu, ze by klidne SBDX012 mohl byt konec MM300 v soucasne podobe....zakoncit tenhle model takovou pecka limitkou jako je SBDX012 by byl pekny odchod do sine slavy :) ale zaroven by mohli nasledne prijit s MM300 mark II: nepatrne ubrat na "lestenky/oblekovky" vzhledu (to bych prenechal GS variantam), poresit korunku, diashield standard, klidne pridat titan variantu, cifernik a rucky zachovat, 3 clankovy tah jako na SBGX115, mococoque pouzdro klidne vypustit, ale nezlobil bych se, kdyby je udelali o 1 mm mensi a hlavne celkove trochu subtilnejsi (z velkych pouzder je vyber vice nez dostatecny) - at nas co maji 60kg i s posteli to neprevazuje na jednu stranu :) 

Pomyslet si na pripadnou GMT verzi uz je predpokladam za hranici nejdivocejsich snu :D

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...