Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chci koupit pár hodinek Certina a tak se chci optat jestli nemáte nějaký zdroj kde se dají sehnat levněji. Na ebay je Certin dost málo.Děkan.

Posted
Chci koupit pár hodinek Certina a tak se chci optat jestli nemáte nějaký zdroj kde se dají sehnat levněji. Na ebay je Certin dost málo.Děkan.

Pár máš na mysli pro muže a ženu - tedy pro pár,

anebo několikery hodinky třeba pro první desítku běžců přes pole z Rosic do Brna? :D

Jinak jedny levný Certiny mám v šuplíku.

DS Podium v chronografu s qurtz Etou. Ale to víš, tady je nabídnout nemůžu, nemám potřebných 50 postů :thumbsup_anim:

Posted
Pár máš na mysli pro muže a ženu - tedy pro pár,

anebo několikery hodinky třeba pro první desítku běžců přes pole z Rosic do Brna? :D

Jinak jedny levný Certiny mám v šuplíku.

DS Podium v chronografu s qurtz Etou. Ale to víš, tady je nabídnout nemůžu, nemám potřebných 50 postů :thumbsup_anim:

Ano, pár mám na mysli dvoje - pro muže a ženu. Chci koupit DS Podium v automatu a jedny dámské chronografy. Co máš za model na prodej. Kliďo na mail karelkota(zavinac)seznam.cz

Posted

Když jsem začínal pátrat po nových hodinkách, uvažoval jsem i o Certině. Po pár telefonátech jsem se přes Hibernii dostal na obchodního zástupce Certiny a ten mi nabídl slevu 20%. Jméno a kontakt bohužel už nevím, jelikož můj telefon dostal nožičky a zdrhnul, parchant jeden. Zkus to přes Hibernii taky, myslím, že uspěješ.

Posted
Když jsem začínal pátrat po nových hodinkách, uvažoval jsem i o Certině. Po pár telefonátech jsem se přes Hibernii dostal na obchodního zástupce Certiny a ten mi nabídl slevu 20%. Jméno a kontakt bohužel už nevím, jelikož můj telefon dostal nožičky a zdrhnul, parchant jeden. Zkus to přes Hibernii taky, myslím, že uspěješ.

20% to je slušný. Díky za radu.

Posted

Nebojte se spojit s nějakým oficiálním zástupcem značky (kamený obchod) a zeptejte se na cenu přímo tam.

Seznam zástupců najdeš na webu Hibernie. http://www.hibernia.cz/prodejci/prodejci.htm

Já jsem je takto kupoval a cena byla daleko nižší než v českých internetových obchodech (zejména, když zaplatíš nějakou zálohu).

Máte také šanci si koupi rozmyslet, když je uvidíte na živo a nebodou se vám třeba líbit.

O který typ Certin jde?

Posted (edited)
Nebojte se spojit s nějakým oficiálním zástupcem značky (kamený obchod) a zeptejte se na cenu přímo tam.

Seznam zástupců najdeš na webu Hibernie. http://www.hibernia.cz/prodejci/prodejci.htm

Já jsem je takto kupoval a cena byla daleko nižší než v českých internetových obchodech (zejména, když zaplatíš nějakou zálohu).

Máte také šanci si koupi rozmyslet, když je uvidíte na živo a nebodou se vám třeba líbit.

O který typ Certin jde?

Mám zájem o DS PODIUM CHRONO AUTOMATIC - 674.7029.42.69, DS FIRST CHRONO LADY 538.7084.42.91 a DSFIRST LADY 129.7084.42.97.

Edited by mrakodrap
Posted

Tak jsem teď zjistil, že sériové číslo vyražené na dýnku hodinek Certina je pro každý kus hodinek jiné!

Nevěděl jsem to a mile mě to překvapilo.

:clap:

• 10 months later...
Posted

O který typ Certin jde?

Tak jsem to kontaktoval prodejce ve Futuru v Ostravě a žádná sleva, cena dle katalogu. A to mi ještě řekla, že při nákup přes internet můžu mít problémy s reklamací .

Posted
A to mi ještě řekla, že při nákup přes internet můžu mít problémy s reklamací .

Tak tohle snad ne-e,to si snad dělala srandu..... :thumbsdown_anim:

Posted
Tak tohle snad ne-e,to si snad dělala srandu..... :thumbsdown_anim:

A pak mi to nedalo a oslovil jsem hibernia - details, v dealu sleva 5%. Ale i tak na e-shop je cena lepší.

• 4 years later...
Posted

Hm....takže bych si dovolil mapý "bump" pro toto téma. Rád bych koupil Certina DS Cascadeur. Nevíte, kde bych mohl koupit nejlevněji ? Zda zahraničí, případně bazar, nebo pokud by někdo zde měl na prodej ? Díky za případnou radi či jinou informaci.