Mike. Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2007 Jak jsem si precetl nazev topicu, takjsem se musel smat. To jsem necekal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Priznam se, ze nevim presne. Ale asi to bude Breitling Colt Oceane 743.Hmm, ale možná Talmanová nechodí na chronomag a hodinkám vůbec nerozumí, tak to může být nějaký nápodobně vypadající šunt, a nebo čínský fejk á la Omegy z kolbenky za 300 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Hmm, ale možná Talmanová nechodí na chronomag a hodinkám vůbec nerozumí, tak to může být nějaký nápodobně vypadající šunt, a nebo čínský fejk á la Omegy z kolbenky za 300 Kč Neznam chlapa, ktery by zenske koupil fakove hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Neznam chlapa, ktery by zenske koupil fakove hodinky Nikdo netvrdí že jí je kupoval nějakej chlap ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasla Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 (upraveno) Jak se jmenuje ta tvá kamarádka? omlouvám se překlep jako- při střelbě double shot Upraveno 10. července 2007 uživatelem Jasla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasla Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Jak se jmenuje ta tvá kamarádka? Co jméno- spojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Tak pánové, takhle začíná vokurková sezóna na Chronomagu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Tak pánové, takhle začíná vokurková sezóna na Chronomagu.. Vystihl jsi to dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasla Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Tak pánové, takhle začíná vokurková sezóna na Chronomagu.. Omlouvám se za příspěvek máš pravdu ale nedalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Omlouvám se za příspěvek máš pravdu ale nedalo mi to To sem přece nemyslel na tebe, spíš tak jen obecně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Tak nevím, mi letos moc okurek na zahrádce nemáme. Aspoň že tady rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Jak se jmenuje ta tvá kamarádka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Ty chceš aby přiznal že se ta jeho kamarádka jmenuje Talmanová, pravičák jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2007 Ty chceš aby přiznal že se ta jeho kamarádka jmenuje Talmanová, pravičák jeden Nevím jestli chce on, já jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Priznam se, ze nevim presne. Ale asi to bude Breitling Colt Oceane 743. To by mohlo byt ono: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Časomíra Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Mohlo by to taky být něco z verze Windrider-Starliner z té fotografie to není moc poznat ale při předpokladu že se jednalo o dárek a s ohledem na kladný vztah k letectví u Pana Premiera lze téměř jinou značku vyloučit než Breitling. Nejjednoduší bude při nejblišší možné příležitosti někdo z pražských účastníků fora jí navštívil v její poslanecké kanceláři která se nachází v Haštalské ul. čp 730/22 Praha1 a vrámci dotazů na plnění volebního programu na ty krásné hodinky se zeptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 To by mohlo byt ono: Ano, to je ono - Breitling Colt Oceane, má relativně univerzální verzi bez diamantů. Ale nic pro nás a naše manželky - quartz je quartz , i když je to "SuperQuartz TM" Ale ty hodinky vypadají ve skutečnosti nádherně - dají se nové sehnat za 1400-2500 EUR podle zdroje, pro případné závistivce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 No, aspoň se s nima může potápět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Tak jsem před chvílí ukecával jednu kámošku, která by mohla zjistit přesný tip hodinek přímo od dotyčné. Nuže příští středu večer bude doufám zcela jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2007 Tak jsem před chvílí ukecával jednu kámošku, která by mohla zjistit přesný tip hodinek přímo od dotyčné. Nuže příští středu večer bude doufám zcela jasno. Pevně doufám a věřím, že bude tato informace pro vás všechny značným ale opravdu značným přínosem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se