Honza.manta Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Hele, kolik by si tak v Eltonu mohli rict za celozlaty pouzdro k temdle jednickam? Asi nejakej nesmysl, co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kdysi to tady bylo, myslím asi 200 litru nebo tak něco. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kdysi to tady bylo, myslím asi 200 litru nebo tak něco. Nebo?To by byl dobrej ftip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Hele, kolik by si tak v Eltonu mohli rict za celozlaty pouzdro k temdle jednickam? Asi nejakej nesmysl, co.... Oni to stejně musí nechat někde vyrobit, zlato nemůže opracovávat každý. Jen by si na tom přirazili marži. Lepší je, IMHO, oslovit nějakého hodináře o zařízení výroby nebo přímo klenotníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Oni to stejně musí nechat někde vyrobit, zlato nemůže opracovávat každý. Jen by si na tom přirazili marži. Lepší je, IMHO, oslovit nějakého hodináře o zařízení výroby nebo přímo klenotníka.Ja vim ale bojim se kvality zpracovani typu Seryn atp., zkratka zlatnik ma delat sperky a hodinar hodinky. Zaroven vim, ze nemirim uplne presne... Blbej napad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Hele, kolik by si tak v Eltonu mohli rict za celozlaty pouzdro k temdle jednickam? Asi nejakej nesmysl, co....Mám aktuální info, poptal jsem zlatý pouzdro na igeny v eltonu letos v říjnu. Odpověď od paní Krskové byla 380-400 tisíc, málem mi prdnul monitor:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tak to sem dost podcenil sakra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ... Odpověď od paní Krskové byla 380-400 tisíc ...... ako zadara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 No, přišlo mi to jako blbej vtip. Jen pro zajímavost, taky starý malý hodinky ve zlatě: http://www.chrono24.cz/patekphilippe/nautilus-in-18k-gelbgold--id3031614.htm?dosearch=true&goal_didYouMean=1&query=nautilus+3800&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Mám aktuální info, poptal jsem zlatý pouzdro na igeny v eltonu letos v říjnu. Odpověď od paní Krskové byla 380-400 tisíc, málem mi prdnul monitor:-)Ciwe zmrdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Mám aktuální info, poptal jsem zlatý pouzdro na igeny v eltonu letos v říjnu. Odpověď od paní Krskové byla 380-400 tisíc, málem mi prdnul monitor:-) za ty peníze ti myslím Valis vyrobí pouzdra tři a za zbytek ještě pojede na dovolenou na Tahiti i s manželkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Já myslím, že Valis by vyklepal i ty Pateky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Von by Valis umel pouzdro na to, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Von by Valis umel pouzdro na to, jo?No- to by mě kvůli jinému pouzdru zajímalo taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Valis je šikovný a má dílnu společnou se zlatníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Valis je šikovný a má dílnu společnou se zlatníkem.Hmmmmmmmmmm......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Se bojim, ze s tou sport jednickovou lunetou by to ve zlate byl smrtici koktejl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Valise a zlatý pouzdro jsem už zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Valise a zlatý pouzdro jsem už zkoušel.No- a...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se