Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck
Odesláno

......ani do vizualizace se nikdo nepustil....."zlaťáky" jedině s černým smaltem...jiná barva by asi nebyla "in"

• Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Cena za zlaté pouzdro odsoudila hned na začátku tuhle diskuzi do akademické roviny... pár obrázků upravených do žlutého a růžového zlata tu najdeš, do nějakéjch seriózních renderů se ale nikomu nechce investovat čas.

Odesláno

...i když Manťák tady vlastně opakovaně psal, že něco chystá, a že nás na po Novém roce 2015 něčím překvapí :) takže otázka je na místě :) Honzooó....?

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jojo, chystal jsem. Dva roky diskuzí s Eltonem, docela dost časových a myšlenkových investic a i nějakou káču mi to stálo - i když zase nic zásadního. Jenže neochota Eltonu experimentovat byla silnější. Výsledný verdikt po dvou letech - nejde to. :wallbash:  Už jsem to vypustil, došly mi morálně volní vlastnosti. :crying_anim:

Odesláno

Ne, zabalil jsem to. Na to nemám sílu. Kapacita nejvyšší mi potvrdila, že to je proveditelné a pracovníci Eltonu se rozhodli, že to technicky nejde a že přes to nejede vlak. To už trvá dva roky. Už mi došly síly.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 13. 8. 2015 v 18:12, martinek27 napsal:

Když se bude přidělávát, tak se stavím do řady...

Ty také uvěříš všemu. Kdybys četl pořádně, tak by ses dočetl, že to Honza po komunikaci s Eltonem nakonec vzdal...

• po 5 týdnech...
Odesláno

Tak to pak jooo. Já zrovna včera vyzvedával do full gold Igenů nových 20ks full gold strojků, 20ks full gold korunek i s full gold osičkou a 20ks full gold plastových sklíček a dnes je odnesu Zmizíkovi, aby to mohl zkompletovat...

Odesláno

Zapomněl jsi na full gold mesh s potápěčskou extenzí :lol2:  

V 12. 9. 2015 v 9:09, JaRooN napsal:

Tak to pak jooo. Já zrovna včera vyzvedával do full gold Igenů nových 20ks full gold strojků, 20ks full gold korunek i s full gold osičkou a 20ks full gold plastových sklíček a dnes je odnesu Zmizíkovi, aby to mohl zkompletovat...

Odesláno
  V 12. 9. 2015 v 10:30, Flipik napsal:

Zapomněl jsi na full gold mesh s potápěčskou extenzí :lol2:

Jo vidíš, jak jsem toho měl plnou kabelku, tak jsem na to nepomyslel... :)

Odesláno

Platinová verze se teprve dojednává, tak to neprozrazuj nebo bude prodejní vlákno plné full goldu :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...