Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Máte na mysli ENERGY? Napřed jsem se také zarazil, ale dle mého je to jen nápis na samolepce, která chrání to sklíčko průhledu. Tedy alespoň v to doufám... a zdejší matadoři možná uvedou mou domněnku na pravou míru...

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem zaujatej ale taky radši zůstanu u klasiky...dřív by mě hodně lákala ocel, ale po týdnu jsme s titanem kamarádi a jsem za nej rad...a hlavně modrá vterinovka je proste skvělá a tady by mi chyběla...každopádně parádní cenovka

Odesláno (upraveno)

v cem se lisi od SBGA011? krome cervene namistno modre a oceli namisto titanu?

jsou o 2 mm menší než Snowflaky, mají 39mm, tah má jednodílné články.

Sněženky maj větší kouzlo

Upraveno uživatelem financ
Odesláno (upraveno)

Suhlasim ze snowflaky nepotrebuju vylepsit nic. Ale ako limitka su tieto velmi podarene. To na dynku nie je len folia, ale tak je to na dynku, cize to neriesim. Cenovka je parada, nech zije kriza yenu :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Nádherný hodinky!!! :D Jinak je to stejný pouzdro a tah jako u SBGA083 a ta červená věc na dýnku se mi líbí.

Odesláno (upraveno)

Boa, s teplou červenou tu začne ten, čo nosí GAY farbičky od Swatch, a čo ja viem ešte koho  :D

Pekná limitka, páči sa mi ešte viac ako klasika.

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odesláno (upraveno)

Pre mna osobne maoriginsl vacsie caro, zmysel tejto limitky mi unika... Resp chapem ho ako chudsieho brata originalu - mozno to bol zamer.

Upraveno uživatelem Klingac
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja to nechapu. Da se takovadle vec nejak objednat nebo koupit?? Nebo fakt Jen v Japonsku?

Odesláno

No a stoji to za to? Skusil by som to, ak by to malo zmysel. Co myslite, z dlhodobeho hladiska, je to zaujimavejsi model nez standard Snowflake?

Odesláno

Tak ona jakákoliv limitka v tak nízkém počtu od GS bude časema likvidní, natož když je cena nastavena tak nízko jak psal instant...akorát sehnat jí bude asi dost velkej oříšek

Návštěvník Snow
Odesláno

Jéžiš, to je nádhera. Jak nemám japonské hodinky rád, tak v tom případě se musím hluboce poklonit. Pevně věřím, že mi Instant udělá radost, hodinky si sežene a já je pak uvidím in natura.

Odesláno (upraveno)

pocitajte ze cena je o 8% vyssia kvoli dani, ale to je vsetko. Kurz jenu z nich robi velku atrakciu. Vycihajte niekoho kto zije alebo sa zdrziava v Japonsku nech zajde do jedneho z AJHH shopov (oomyia je jednym z nich - vid moje linky) a urobi rezervacku, to je cele. Budu to predavat len cez vybranych kamennych dealerov.

Ja by som si kludne urobil vylet, keby na to prislo.. :)

edit: Roman, ja som vedel ze tieto zaberu.. :)

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...