Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Titan a keramika - výborná kombinace. Jestli vypadají aspoň z poloviny tak dobře jako na fotkách, tak už mi zase rudne obličej. Ta závist je ale hnusná věc.

Hlavně nepiš, že vypadají líp než na fotkách, protože to je úplně jasný a nechci, aby mi ještě praskla nějaká cévka.

Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jako já nevím, ale elektronické hodinky bych za quartz take považoval. Nebo je to snad automat?

Odesláno

Elektronické sú, ale quartz v nich pokiaľ viem nie je (ale váženejší členovia ma prípadne poučia).

A čo sa týka prejavu navonok, myslím, že by sa našlo plno ľudí, čo by ich považovalo za automaty, keďže tikajú a sekundovka skáče častejšie než raz za sekundu.

Odesláno (upraveno)

Elektronické sú, ale quartz v nich pokiaľ viem nie je (ale váženejší členovia ma prípadne poučia).

A čo sa týka prejavu navonok, myslím, že by sa našlo plno ľudí, čo by ich považovalo za automaty, keďže tikajú a sekundovka skáče častejšie než raz za sekundu.

Je to model 7803A, rychloběžka s 36.000 bph, s možnou regulací chodu, transistory a ladičkou. Jestli tam je krystal či ne, se mi vypátrat nepodařilo. 

post-15103-0-87849000-1517148776_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

No, podle mě tam funkci krystalu zastává ten nepokoj. Kdysi jsme měli doma kuchyňské hodiny se strojkem na stejném principu.

Odesláno

Je to model 7803A, rychloběžka s 36.000 bph, s možnou regulací chodu, transistory a ladičkou. Jestli tam je krystal či ne, se mi vypátrat nepodařilo. 

strojek je ak sa nepletiem 7804, ale to je asi viac-menej to isté. akurát tam nemám ten druhý čudlík ale iba jednu korunku.

Odesláno

strojek je ak sa nepletiem 7804, ale to je asi viac-menej to isté. akurát tam nemám ten druhý čudlík ale iba jednu korunku.

Píší, že řada 78xx má společnou konstrukci

post-15103-0-84402600-1517156335_thumb.jpg

Odesláno

Jo jo, todle by se mne, presne v teto koncepci, taky libilo. Bejt to solar +  wave(neni) tak uvazuju. 

Oproti ????? bych to bral jako silu v jednoduchosti. 

post-46138-0-87989500-1517430349_thumb.jpg

Odesláno

Jo jo, todle by se mne, presne v teto koncepci, taky libilo. Bejt to solar +  wave(neni) tak uvazuju. 

Oproti ????? bych to bral jako silu v jednoduchosti. 

attachicon.gifCasoce.jpg

Casio má v řadě Oceanus i jednoduhé hodinky, které jsou solární a rádiové. Ale docela drahé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...