Frostie Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Asi ti to raději ani nebudu psát :)A nebo jo No, aspoň je tam pár kamenů a má pozlacený můstek... Vypadá to na Swiss made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Takový pěkný protimluv...Mně se líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Mě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) Proč nemáš tak rád Rondu, je horší například než Miyota? Sám nikde myslím žádnou Rondu nemám tak proto se ptám Takový pěkný protimluv... Upraveno 23. února 2018 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Moc se mi libi ty ChW - blahopreji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Proč nemáš tak rád Rondu, je horší například než Miyota? Sám nikde myslím žádnou Rondu nemám tak proto se ptám Řekl bych, že Miyota, ač většinou jednodušší, tak o to spolehlivější. K tématu Ronda tu toho byly napsány tuny, nicméně, až budeš měnit v pár hodinkách strojek co 2-3 měsíce, několikrát a opakovaně, také nebudeš mít Rondu příliš v lásce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 (upraveno) Věděl jsem, že to bohužel k této debatě zase sklouzne....Já jsem v tomto případě optimistou (nic jiného mi ani nezbývá) Upraveno 23. února 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Já jsem to nechtěl ani moc jitřit, jen jsem nepovažoval za vhodné, nechat kolegu bez odpovědi. Tobě samozřejmě přeji, aby jsi měl s Rondou více štěstí než já a někteří kolegové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Btrokan Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Certina DS 2 Certronic cakam na baterku tak zatial nebzucia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Hezké AQ 230! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Hezké! Přemýšlím také o pozlacené - výšce elegance Zaznamenáváte jeden s indexy nebo číslicemi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 dnes dorazili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tatik Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 (upraveno) ..Týždňové Davosky Upraveno 24. března 2018 uživatelem Tatik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 dnes dorazili :-)Moc hezké, také je zvažuji, kdes je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 UK, chtel jsem puvodni vlnkovany SMPcka na litacku na leto a vyhrali jednoznacne baterky, hlavne kvuli aplikovanemu dialu a (ne)servisu za babku Moc hezké, také je zvažuji, kdes je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 V tomhle uvažujeme stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Seiko SSC081P1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Pěkná sbírka. Chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se