Deutscher Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2009 deutscher: hele a nejsou to spíš digi než kvarz? vážně tak to já jsem myslel že kupuju analog.. .....hmm......pardon moje chyba klidně to smažte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Podařilo se mi velmi rozumně získat velmi pěkná gun metal Seika, je to snad puškařská ocel či co, tvrdý a těžký tah. Tak se musím pochlubit :-). Černá trička mám oblíbená ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 moc hezký chrona od Seika.....prostě umí.......jsem zvědavej,kdo tu bude mít první jejich chrona navržené Giugiarem....???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Nové pracovní quarzy s loupežnickym dezénem na chalupu a do lesa : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidlo1 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Nové pracovní quarzy s loupežnickym dezénem na chalupu a do lesa : Můj nový přírůstek Citizen AS2020, sklíčko vyměněno za safír, originál tah (nelíbilo se mi, že se moc zužoval) vyměněn za watchadoo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luke___ Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Seiko SND255 ... jsem na modrou barvu přesně tohodle odstínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Moje nové chronografy, přihodil jsem na ebayi a zůstaly mi v ruce, jsou sice moc krasny, ale zjistil jsem ze dvoje quartzky asi neunosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Moc hezky fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Včera objednané, dneska došly. Netřeba psát, od koho. Další slova zbytečná. No sakra, ty trasery, to jsou krasny hodinky, ze jsem se o nich nedozvedel driv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 lastam tie su krasne, mam presne rovnake, aj co sa tyka farieb ciferniku a spokojnost Ale uz mam tri skrabance na sklicku,dva skoro nevidiet a jeden je dost velky... Ale tak nosim ich denne uz 4. rok asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 lastam tie su krasne, mam presne rovnake, aj co sa tyka farieb ciferniku a spokojnost Ale uz mam tri skrabance na sklicku,dva skoro nevidiet a jeden je dost velky... Ale tak nosim ich denne uz 4. rok asi no ja je mam asi mesic a zatim chodi presne, uz jsem je hlidal co se tyka presnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2009 no ja je mam asi mesic a zatim chodi presne, uz jsem je hlidal co se tyka presnosti... jojo,presne su, aj dobre vyzeraju po dlhsej dobe, neopozeraju sa rychlo napriek tomu trosku pokukujem po mechanikach, konkretne Tag heuer Carrera,tak uvidime,co z toho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2009 jojo,presne su, aj dobre vyzeraju po dlhsej dobe, neopozeraju sa rychlo napriek tomu trosku pokukujem po mechanikach, konkretne Tag heuer Carrera,tak uvidime,co z toho bude Tak to je nekde pro me jako pro studenta financne uplne jinde, uvidime do budoucna kam me hodinarsky magorismus moji hlavy zavede:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak se také pochlubím svým novým přírůstkem. Jedná so o analogové hodinky CITIZEN Eco Drive BM0230-51E - kompletně v titanu. Jsou úžasně lehké, dobře čitelné a za měsíc jsem u nich naměřil odchylku +1,5 sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 jednoduchý,čitelný a střízlivý...pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 jsem linej zakladat nove vlakno... neni to uplne novy prirustek, jen jsem poridil Traserum novej pasek a byl jsem sam prekvapenej, jak jim sedi: a detail: navic mam podezreni, ze se da pouzit na noseni i z rubove strany: Pasek je, myslim, nove v sortimentu Modeny - aspon jsem ho tam predtim nevidel. Za 12 dolaru to je kauf jako prase, rekl bych. No ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Pasek je, myslim, nove v sortimentu Modeny - aspon jsem ho tam predtim nevidel. Za 12 dolaru to je kauf jako prase, rekl bych. No ne? To teda sakra JO A na zápěstí to vypadá jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 hezké traséry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 A na zápěstí to vypadá jak? hezky :-) foto dodam zitra, dneska uz na to neni svetlo a elektrina je tuze draha :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Co to je za remen Honzo? Nejakej Rally? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se