Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
lastam tie su krasne, mam presne rovnake, aj co sa tyka farieb ciferniku a spokojnost :) Ale uz mam tri skrabance na sklicku,dva skoro nevidiet a jeden je dost velky... Ale tak nosim ich denne uz 4. rok asi :)

no ja je mam asi mesic a zatim chodi presne, uz jsem je hlidal co se tyka presnosti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo,presne su, aj dobre vyzeraju po dlhsej dobe, neopozeraju sa rychlo ;) napriek tomu trosku pokukujem po mechanikach, konkretne Tag heuer Carrera,tak uvidime,co z toho bude :D

Tak to je nekde pro me jako pro studenta financne uplne jinde, uvidime do budoucna kam me hodinarsky magorismus moji hlavy zavede:-)

Odkaz ke komentáři

Tak se také pochlubím svým novým přírůstkem. Jedná so o analogové hodinky CITIZEN Eco Drive BM0230-51E - kompletně v titanu. Jsou úžasně lehké, dobře čitelné a za měsíc jsem u nich naměřil odchylku +1,5 sec.

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Odkaz ke komentáři

jsem linej zakladat nove vlakno... neni to uplne novy prirustek, jen jsem poridil Traserum novej pasek a byl jsem sam prekvapenej, jak jim sedi:

tras_2241_xl.JPG

a detail:

tras_2245_xl.JPG

navic mam podezreni, ze se da pouzit na noseni i z rubove strany:

tras_2247_xl.JPG

Pasek je, myslim, nove v sortimentu Modeny - aspon jsem ho tam predtim nevidel. Za 12 dolaru to je kauf jako prase, rekl bych. No ne?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...