Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar

Quartz používám buď na zahradu, nebo na seřizování mechanických. Oboje splňují tyto Debaufre Ocean1: 44mm, 300g pořádného železa, WR 300m, safír + AR

post-786-1260276805.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi včera přišly Frederique Constant Slim Line. Průměr bez korunky 37mm, rozteč nožiček 20mm ! , tloušťka 5,3mm. Uvnitř je Ronda slimtech 1006, 8 kamenů, tloušťka 1,9mm.

Na mou malou ruku padnou perfektně. Vnitřek krabičky smrdí jako plechovka alkaprenu, ale za ty prachy to bude asi standart...

Chtěl jsem hodinky na běžný provoz, o které se nebudu muset moc starat. V současné době používaným Favre Leuba Sea-Chief dám oddychnout a budu je nosit jen v klidnějších obdobích.

post-4244-1260646593.jpg

post-4244-1260646629.jpg

post-4244-1260646669.jpg

post-4244-1260646705.jpg

post-4244-1260646737.jpg

post-4244-1260646766.jpg

post-4244-1260646816.jpg

Odkaz ke komentáři

V reale je ta zelena tmavsia. Mne sa tiez zapacili ani neviem preco:)

Na bike a podobne sportove aktivity su fajn.

Zrovna na kolo se takové těžké hodinky na kovovém tahu moc nehodí. Na kole mám najeto dost a společnost mi tam dělá buď analog/digital Casio nebo lidlovská pulsmetrová potvora Runtec (neskutečně odolné hodinky za pár peněz s mnoha funkcemi) obě na gumovém řemínku.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tyhlety analogové G-shocky MTG-1000G-9A tady ještě asi nejsou, tak sem hodím pár fotek. Hodinky i tah jsou z broušené oceli, kombinované s plastem. Zlaté provedení ciferníku, jsem si vybral kvůli čitelnosti, na černém pozadí ta zlatá dobře vyniká. Uvnitř je 5 motorků, jako i v jiných podobných Casiích. Má to wave ceptor (multiband 5), tough solar, stopky, budík, WR 200m. Srandovní je funkce timeru, kdy po nastavení požadovaného času, sekundová ručka skáče proti směru pohybu, od dvanáctky doleva, docela nezvyklý pohled. Uvidíme jak si u mně povedou, zatím se mi líbí, na ruce působí dost výrazně.

post-5960-1264004517.jpg

post-5960-1264004523.jpg

post-5960-1264004532.jpg

post-5960-1264004545.jpg

post-5960-1264004553.jpg

post-5960-1264004561.jpg

Upraveno uživatelem bohush
Odkaz ke komentáři

Taky jsem si po delší době pořídil nemechanické hodinky. Splňují asi vše, co se mi na hodinkách líbí. A to: římské číslice, vteřiny zobrazené na subciferníku a big date. Mechanické hodinky s big date v kombinaci s "perpetual calendar" si asi nikdy nebudu moci dovolit. Takže aspoň tahle náhrada :lol:

post-4999-1264015479.jpg

Odkaz ke komentáři

pekne hodinky i fotky... jak jsou v realu velke - jak mas, prosim, velkou ruku? :)

Ruku mám hubenou, největší šířku včetně těch výstupků jsem naměřil 47 mm, jsou rozměrově spíš menší, ale nepůsobí tak, asi je to tou kombinací barev a taky výškou (15 mm), že na mojí ruce vypadají docela nechci říct mohutně, ale přirozeně.

Ale na velkou ruku asi nejsou ;)

Odkaz ke komentáři

Ahojky, jsem na tomto fóru celkem čerstvě :) Po dlouhé době se snažím vybrat si hodinky, hledal jsem něco kolem 6k, chtěl jsem hlavně solární napájení, rádiový signál, chronograf, datum a podsvícení. A aby vypadali fakt pěkně :) A pak jsem narazil na tento vymazlený kousek :)

Tady je fotka: http://www.inhodinky.sk/imagesfck/image/ca...04/15027982.jpg

A tady je jejich popis: :)

Hodinky řízené rádiovým signálem se solárním napájením a chronografem s přesností 1/20 sec.

Značka: Casio Edifice

Strojek: Casio

Sklo (slovník): Minerální

Materiál pouzdra (slovník): Ušlechtilá ocel

Materiál náramku/řemínku: Ocelový náramek

Druh zapínání (slovník): Trojdílná spona

Pohon (slovník): Solární

Vodotěsnost (slovník): 100 m

Záruka: 24 měsíců

Funkce (slovník): čas řízený rádiem (Radio Controlled), Multi Band 5(6), světový čas, datum, alarm, chronograf, podsvícení LED diodou

Prosím o věcnou kritku, popř.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Dnes mi přišly tyto quartzky, zakoupené zde na chronomagu. Jsou mnádherné, velikostně akorát na moji ruku. Zároveň upozorňuji fejkobijce, že je na první pohled jasné, že to nejsou Rolády!

páni, jako bych... jako bych je už někdy viděl:-)

jsem rád že se ti líbí, výborná volba... i když od fejkobijců to asi schytáš ale dám ruku do ohně že ani jeden z nich Daytony Rolády na ruce nemá :rolleyes:

jinak podle mě touhle značkou ostudu neuděláš...

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...