Gilius Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 nedávej sem fotky z netu...ale pěkně je vyfoť,až Ti přijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igito Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Dnes mi dorazili z CZ spomínané Festiny 16358. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Moje quartz budiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Ty zelené se mi tuze líbí, ani nevím proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Ty zelené se mi tuze líbí, ani nevím proč. V reale je ta zelena tmavsia. Mne sa tiez zapacili ani neviem preco:) Na bike a podobne sportove aktivity su fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Quartz používám buď na zahradu, nebo na seřizování mechanických. Oboje splňují tyto Debaufre Ocean1: 44mm, 300g pořádného železa, WR 300m, safír + AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cer.mis Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2009 Tak mi včera přišly Frederique Constant Slim Line. Průměr bez korunky 37mm, rozteč nožiček 20mm ! , tloušťka 5,3mm. Uvnitř je Ronda slimtech 1006, 8 kamenů, tloušťka 1,9mm. Na mou malou ruku padnou perfektně. Vnitřek krabičky smrdí jako plechovka alkaprenu, ale za ty prachy to bude asi standart... Chtěl jsem hodinky na běžný provoz, o které se nebudu muset moc starat. V současné době používaným Favre Leuba Sea-Chief dám oddychnout a budu je nosit jen v klidnějších obdobích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofrak Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2009 cer.mis Vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 V reale je ta zelena tmavsia. Mne sa tiez zapacili ani neviem preco:) Na bike a podobne sportove aktivity su fajn. Zrovna na kolo se takové těžké hodinky na kovovém tahu moc nehodí. Na kole mám najeto dost a společnost mi tam dělá buď analog/digital Casio nebo lidlovská pulsmetrová potvora Runtec (neskutečně odolné hodinky za pár peněz s mnoha funkcemi) obě na gumovém řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) Tyhlety analogové G-shocky MTG-1000G-9A tady ještě asi nejsou, tak sem hodím pár fotek. Hodinky i tah jsou z broušené oceli, kombinované s plastem. Zlaté provedení ciferníku, jsem si vybral kvůli čitelnosti, na černém pozadí ta zlatá dobře vyniká. Uvnitř je 5 motorků, jako i v jiných podobných Casiích. Má to wave ceptor (multiband 5), tough solar, stopky, budík, WR 200m. Srandovní je funkce timeru, kdy po nastavení požadovaného času, sekundová ručka skáče proti směru pohybu, od dvanáctky doleva, docela nezvyklý pohled. Uvidíme jak si u mně povedou, zatím se mi líbí, na ruce působí dost výrazně. Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Taky jsem si po delší době pořídil nemechanické hodinky. Splňují asi vše, co se mi na hodinkách líbí. A to: římské číslice, vteřiny zobrazené na subciferníku a big date. Mechanické hodinky s big date v kombinaci s "perpetual calendar" si asi nikdy nebudu moci dovolit. Takže aspoň tahle náhrada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 pekne hodinky i fotky... jak jsou v realu velke - jak mas, prosim, velkou ruku? Ruku mám hubenou, největší šířku včetně těch výstupků jsem naměřil 47 mm, jsou rozměrově spíš menší, ale nepůsobí tak, asi je to tou kombinací barev a taky výškou (15 mm), že na mojí ruce vypadají docela nechci říct mohutně, ale přirozeně. Ale na velkou ruku asi nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 mam holt smulu... treba to, ze mi jsou maly spirity me fakt stve! Na Tvoji ruku jedině tyto budíky , na doporučení člena fazer jsem je objednal ve vezi s rádiem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drApaL =P Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Ahojky, jsem na tomto fóru celkem čerstvě Po dlouhé době se snažím vybrat si hodinky, hledal jsem něco kolem 6k, chtěl jsem hlavně solární napájení, rádiový signál, chronograf, datum a podsvícení. A aby vypadali fakt pěkně A pak jsem narazil na tento vymazlený kousek Tady je fotka: http://www.inhodinky.sk/imagesfck/image/ca...04/15027982.jpg A tady je jejich popis: Hodinky řízené rádiovým signálem se solárním napájením a chronografem s přesností 1/20 sec. Značka: Casio Edifice Strojek: Casio Sklo (slovník): Minerální Materiál pouzdra (slovník): Ušlechtilá ocel Materiál náramku/řemínku: Ocelový náramek Druh zapínání (slovník): Trojdílná spona Pohon (slovník): Solární Vodotěsnost (slovník): 100 m Záruka: 24 měsíců Funkce (slovník): čas řízený rádiem (Radio Controlled), Multi Band 5(6), světový čas, datum, alarm, chronograf, podsvícení LED diodou Prosím o věcnou kritku, popř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 No, tak uz mi ty opilecke Golany prisly. Jsou celkem slusny... za ty prachy si stezovat nemuzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twuli Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Ja mám hodinky Police model PL10974JS-04A, mám ich zhruba 3 týždne a som maximalne spokojny! parada. mne stačia zatial... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Dnes mi přišly tyto quartzky, zakoupené zde na chronomagu. Jsou mnádherné, velikostně akorát na moji ruku. Zároveň upozorňuji fejkobijce, že je na první pohled jasné, že to nejsou Rolády! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Dnes mi přišly tyto quartzky, zakoupené zde na chronomagu. Jsou mnádherné, velikostně akorát na moji ruku. Zároveň upozorňuji fejkobijce, že je na první pohled jasné, že to nejsou Rolády! páni, jako bych... jako bych je už někdy viděl:-) jsem rád že se ti líbí, výborná volba... i když od fejkobijců to asi schytáš ale dám ruku do ohně že ani jeden z nich Daytony Rolády na ruce nemá jinak podle mě touhle značkou ostudu neuděláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Taky něco přidám, ty hodinky se mi prostě hodně líbily a o tom to celý bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Super !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se