ipkkis Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 zdravym uvazujem o kupe tychto citizenov co vy na to mate s nimi niake skusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Přidávám své dříví do lesa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Přidávám své dříví do lesa... Tak tyhle jsou luxusni, evokujou mi nevim proc Ferrari Panerai (asi tvar pouzdra) a pritom jsou sve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Ta datumovka uvnitř vteřiníku je skvělý nápad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Nejake foto z dneska. Kalibr 7T92. Krásná vzpomínka na pandy. Dlouho po takových už pokukuju. Mohu se zeptat jaké je jejich modelové číslo? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Svět se zbláznil a já asi s ním... Od nakažení chronobundusem jsem dospěl do stadia, kdy jsem asi nutně potřeboval aspoň jedny "digošky". YPO je nedávno prodával, utekly mi, pak mě na ně upozornil Dantechno (díky) a já je v CLOCKOMU (dříve COSCOM, je to jejich odnož) zakoupil. Myslel jsem, že se budou hodit v práci k čerňákům, ale jelikož k 1.1.2011 končím, tak si je v práci moc neužiju. Ale určitě si ještě nějakou fotku se "škorpikem" a Glockem udělám. Každopádně jsem z nich nadšen, ideální na rybaření, s dětma na ven, na vodu apod. Mají teda na mě nějak moc čudlíků a v návodu (nemá CZ) se moc nevyznám. Takže tady jsou mé nové Casio GA 100A-1A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Peknej kus asfaltu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Asfalt :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 pchééé - to sou prd hodinky - moc mrňavý ---- ricousi už je dělají s vteřinovkou nebo co to je, na 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Taky asfalt :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 ricousi už je dělají s vteřinovkou nebo co to je, na 9 Nevím co na 9 myslíš? Vteřiny to háže jako čísla v pravém spodním oknu pod názvem města. Jinak jsou to moje první digitálky a bojim se něco zmáčknout, aby mě to v noci nebudilo... Potřebuju CZ manuál na modul 5081. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Nevím co na 9 myslíš? Vteřiny to háže jako čísla v pravém spodním oknu pod názvem města. Jinak jsou to moje první digitálky a bojim se něco zmáčknout, aby mě to v noci nebudilo... Potřebuju CZ manuál na modul 5081. už jsem to našel - asi to není vteřinovka, ale je to tam (na 9) - naživo nevypoadají blbě - měl jsem je na ruce v Koscomu edit: nastavuje se to jako normální šoky - ručičky si pak popojedou Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 už jsem to našel - asi to není vteřinovka, ale je to tam (na 9) - naživo nevypoadají blbě - měl jsem je na ruce v Koscomu Čéče dyk to sou úplně jiný digošky, než co jsem tady postnul já...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Čéče dyk to sou úplně jiný digošky, než co jsem tady postnul já...? kastle je stejná - je to jejich fejk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 kastle je stejná - je to jejich fejk No jo, ale u těch mejch neni v levym kolečku ta šipka-ručka. A další dotaz - k čemu je ten cifr (OVER) s ručkou na 12? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 No jo, ale u těch mejch neni v levym kolečku ta šipka-ručka. A další dotaz - k čemu je ten cifr (OVER) s ručkou na 12? já už si to nepamatuju = http://www2.casio.co.jp/manual_pdf/wat/en/pdf_search.php?MODULE=5081&submit.x=45&submit.y=10 = jsou tam i obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Přidávám své dříví do lesa... Tak ty jsou opravdu moc hezké... Jaké mají označení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Tak ty jsou opravdu moc hezké... Jaké mají označení? Seiko SNN213P1... + ještě jedna foto aby to někoho nemátlo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 @ SaKaL pěkný fotky,moc pěkný,už jsem si všiml tvých fotek v prodejním vlákně,ale tam jsem to nechtěl psát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 @ SaKaL pěkný fotky,moc pěkný,už jsem si všiml tvých fotek v prodejním vlákně,ale tam jsem to nechtěl psát THX, my lady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se