t2 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Skús toto: http://www.uhrenarmb...uer-Swatch.html Díky, prostuduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Mé nové anadigi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Něco málo zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 (upraveno) Omega SMP modré QUARTZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. září 2011 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Posledný prírastok Tag Heuer WK1113 zo série 2000 Classic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 A čo tak niečo staršie, ako napr. toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Alebo toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 A ešte toto : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Solární Junghans od Longa a raritní "La Grande Classique de Longines" od Jířy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...aneb ne všechny "hodinky s baterkou a motorkem" jsou určené pro demoliční práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Tak dneska mi kontrola emailove schranky udelala radost... Asi pred mesicem jsem prihazoval na jednu aukci - Jednalo se o Seiko quartzove chrona v "panda designu" ktere jsem uz delsi dobu shanel. Nemyslim ty nove , ty uz jsem mel.. jedna se o starsi model, ktery neni v dobrem stavu snadne sehnat a uz dlouho po nem pasu.. No a prisel email , ze vyherce aukce nezaplatil a jsem na rade Dekuji za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 (upraveno) Jeste informacni foto.. A zajimavosti kalibru 7T32-7C60 je , ze vterinovka zapnutych stopek ma plynuly chod - jako u automatu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. prosince 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Dane fujtajbl, já se dycky leknu toho tvýho avataru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 No promin. Co se ti nelibi na jedne z reinkarnaci Henryho Hlaholy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Nic, asi z toho budu mít jenom zlé sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Kdybys mi radsi pochvalil ty hodinky, Porizek by to urcite udelal kdyby ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Kdybys mi radsi pochvalil ty hodinky, Porizek by to urcite udelal kdyby ..... Krása! nebo Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Hej ty kluku od vedle, tohle je fakt mooc (už jsem si říkal, že "boreček" píše o quartz kalibrech plynulého chodu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník G-Shock Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Dane jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Dane jsou parádní. Diky, tohle je zatim fotka od prodejce a ta druha z netu ale maji byt v pefektnim stavu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se