Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

A čo tak niečo staršie, ako napr. toto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Solární Junghans od Longa a raritní "La Grande Classique de Longines" od Jířy:

...aneb ne všechny "hodinky s baterkou a motorkem" jsou určené pro demoliční práce :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak dneska mi kontrola emailove schranky udelala radost... Asi pred mesicem jsem prihazoval na jednu aukci - Jednalo se o Seiko quartzove chrona v "panda designu" ktere jsem uz delsi dobu shanel. Nemyslim ty nove , ty uz jsem mel.. jedna se o starsi model, ktery neni v dobrem stavu snadne sehnat a uz dlouho po nem pasu.. No a prisel email , ze vyherce aukce nezaplatil a jsem na rade :) Dekuji za pozornost

Odkaz ke komentáři

Jeste informacni foto.. A zajimavosti kalibru 7T32-7C60 je , ze vterinovka zapnutych stopek ma plynuly chod - jako u automatu :)

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...