Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Víš, mám několikatery hodinky, které střídám podle nálady, oblečení a příležitosti. Všechny krom jediných jsou originální, ne-čínské, značky. Chtěl jsem vědět, co se stane, když si koupím něco opravdu neskutečně levného. To jsem udělal a tohle je moje zjištění. Už když jsem je kupoval, jsem počítal s tím, že půjdou na pokusy a rozebrání.

Občas se ve fórech ptám a většinou mi lidi poradí a odpoví. Proto, pokud ja sám mám nějakou zkušenost, i špatnou, se s ní chci podělit. Možná to někomu pomůže.

Kolik z nás tady vydělává tolik, aby si mohli pořídit ty nejskvělejší, nejlepší a originální hodinky, které objevil. Většina volí kompromis s přijatelnou cenou.

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

upřesním ty moje Nautica - svítí celý ciferník a řemen je uchycen klasicky 22mm, už jsem na ně zkoušel i jiný řemen. Tak že pohoda.

Originál řemen je kaučuk a je velmi pohodlný. I když tyhle řemeny nemám všeobecně rád, tak s tímhle se zkouším  s kamarádit.

Odesláno

Dovolím si krátce shrnout pár prvních veskrze pozitivních zkušeností s Ohseny. Od pondělka přesnost vynikající, ? 0.0 sec. Test vodotěsnosti splněn bez záchvěvu, až na saunu /nebyla příležitost/. Pásek hezky dlouhý, netlačí, sedí bez výhrad, kvalitní zpracování. Perfektní viditelnost ciferníku i ve zhoršených světelných podmínkách a bez použití lumi. Večer při použití led světla také ok, trvání cca 1,5 sec, zatím nenafoceno, bude dodatečně. Pokud to takhle bude i nadále, tak za ty prachy celkem bez výhrad.

Odesláno

Dovolím si krátce shrnout pár prvních veskrze pozitivních zkušeností s Ohseny. Od pondělka přesnost vynikající, ? 0.0 sec. Test vodotěsnosti splněn bez záchvěvu, až na saunu /nebyla příležitost/. Pásek hezky dlouhý, netlačí, sedí bez výhrad, kvalitní zpracování. Perfektní viditelnost ciferníku i ve zhoršených světelných podmínkách a bez použití lumi. Večer při použití led světla také ok, trvání cca 1,5 sec, zatím nenafoceno, bude dodatečně. Pokud to takhle bude i nadále, tak za ty prachy celkem bez výhrad.

Tu saunu bych možná neriskoval, ale jinak díky za zprávu ( uvažuju o něčem na chatu, "lidlovky" se rozpadaj a casií by mě asi bylo líto, toto je varianta minimálně k zamyšlení ).

Odesláno

Tu saunu bych možná neriskoval, ale jinak díky za zprávu ( uvažuju o něčem na chatu, "lidlovky" se rozpadaj a casií by mě asi bylo líto, toto je varianta minimálně k zamyšlení ).

není sebemenší důvod, aby Ohsen nepodstoupil test saunou. Pokud jej nezvádne, dojde k odloučení od tohoto kusu a následně upraveny podmínky pro použití kusu jiného. Pokud jej nezvládne, nemá u mne doma co pohledávat, ani kdyby stál 10x tolik...

Odesláno

Gratuluju, sice to z fotky nevypadá, ale na poměry Casia, jde o velmi střízlivý model. Pravdou je, že mě zaujaly.

Odesláno

Gratuluju, sice to z fotky nevypadá, ale na poměry Casia, jde o velmi střízlivý model. Pravdou je, že mě zaujaly.

Přesně tak.Svou decentností, mě také zaujaly.

Odesláno (upraveno)

Podařilo se mi za celkem dobrou kačku pořídit kukačky CX swiss military Navy diver na gumě s motýlovkou.

Ronda 5030d

Safír sklíčko

200m WR

šroubovací korunka

Docela pěknej kousek.

Dávám jeden rychlocvak firemním krámem...

post-13000-0-76171800-1369736440_thumb.jpg

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Podařilo se mi za celkem dobrou kačku pořídit kukačky CX swiss military Navy diver na gumě s motýlovkou.

Ronda 5030d

Safír sklíčko

200m WR

šroubovací korunka

Docela pěknej kousek.

Vypadaj dobře, mohl bys napsat rozměry?

Odesláno

Vypadaj dobře, mohl bys napsat rozměry?

43mm šířka pouzdra a cca 11,5mm výška.

Ve skutečnosti vypadají trochu menší,protože pouzdro se směren nahoru zužuje.

Odesláno

Čas ve sprše... tam jsou na fotce jiný.

Ronda 5030d

Safír sklíčko

200m WR

šroubovací korunka

Docela pěknej kousek.

Odesláno

Čas ve sprše... tam jsou na fotce jiný.

Jo jo jiný,ty jsem měl před časem.

Teď jsem pořídil jinou verzi,ale stejně jdou do prodeje....

Odesláno

43mm šířka pouzdra a cca 11,5mm výška.

Ve skutečnosti vypadají trochu menší,protože pouzdro se směren nahoru zužuje.

Díky za info, ale na té kůži vypadají mnohem líp, než na gumě.

Odesláno

Díky za info, ale na té kůži vypadají mnohem líp, než na gumě.

Jo to je pravda.

Ona ta guma není zrovna ideální na běžné nošení.

S koženám páskem jsou velmi pohodlné.

Ještě jsem k nim chtěl pořídit,watchadoo ,ale už jsem je dal do prodeje.

Odesláno

Ještě jsem k nim chtěl pořídit,watchadoo ,ale už jsem je dal do prodeje.

Tak nakonec jsme se nějak začali sžívat.

Přehodil jsem motýlovku z gumy na tu kůži a nevypadá to věru zle.

Asi spolu zůstaneme delší čásek.

Odesláno

Tak, a Ohseny pro kolegu ze zaměstnání jsou po osmi dnech od objednání doma. Celkem slušné a souhlasím, se vším co psal Frostie. 

post-21044-0-32566900-1369815512_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...